Λογαριασμός διαχειριστή δεν χρησιμοποιείται για σύνδεση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 281244 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν εγκαθιστάτε μια έκδοση των Windows XP, εγκατάστασης (Setup) σας ζητά έναν κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό διαχειριστή. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ο κωδικός πρόσβασης που παρέχονται κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (Setup) εφαρμόζεται στο λογαριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Το λογαριασμό διαχειριστή και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης (Setup) χρησιμοποιούνται για να συνδεθείτε μόνο σε ασφαλή λειτουργία. Για να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για τους λογαριασμούς χρηστών, κάντε διπλό κλικΔιαχείριση χρηστώνΣτον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 281244 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB281244 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:281244

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com