A Rendszergazda Azonosítót Nem Lehet Használni a Bejelentkezéshez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 281244 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU281244
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Amikor a Windows XP egyik verzióját telepíti, a Telepít? kérni fog egy jelszót a Rendszergazda azonosítóhoz. Miután a telepítés befejez?dött, a Telepít? alatt megadott jelszó az azonosítóhoz lesz rendelve.

További információ

A Telepítés alatt létrehozott Rendszergazda azonosító és jelszó csak Csökkentett Módban használható a belépéshez. Egy felhasználó azonosító jelszavának megadásához kattintson duplán a Felhasználó Kezel? -re a Vezérl?pultban.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 281244 - Utolsó ellenőrzés: 2001. szeptember 5. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbinfo KB281244
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com