Грешка "размерът на прикачения файл надвишава допустимата граница", когато добавите голям прикачен файл към имейл съобщение в Outlook 2013

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2813269 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Симптоми

Когато добавяте прикачен файл към имейл съобщение в Microsoft Office Outlook 2013, получавате следното съобщение за грешка:

Файла сте свързани е по-голям Препоръчано от сървъра позволява. Опитайте поставянето на файла в споделено местоположение и Изпращане на връзка вместо това.

Причина

Този проблем възниква поради една Препоръчано от следните причини, в зависимост Препоръчано от вида на имейл сметка за плащане, който използвате.

Интернет имейл сметка за плащане (POP3, IMAP, HTTP)

Получавате това съобщение за грешка, защото Outlook 2013 има по подразбиране привързаност размер граница Препоръчано от 20 мегабайта (20480 KB) за интернет имейл акаунти. Това ограничение пречи на непрекъснато се опитва да качите много големи прикачени файлове, които надхвърлят границите на повечето интернет доставчици на компютъра. Това ограничение се прилага независимо дали добавяте един голям прикачен файл, който е по-голям Препоръчано от 20 мегабайта (МБ) или няколко прикачени файлове, чийто общ размер сума е по-голям Препоръчано от 20 МБ.

Microsoft Exchange Server имейл сметка за плащане

Ако използвате пощенска кутия в Exchange Server, ще получите това съобщение за грешка (по подразбиране) Ако прикачите един или Още действия елементи към съобщение, и ако общата сума на прикачените файлове е по-голямо Препоръчано от 10 MB (10240 KB). Този прикачен файл лимит не е свързан с границата в Outlook 2013 за интернет имейл акаунти. Това ограничение за пощенска кутия на Exchange, произтича Препоръчано отмаксимално изпрати размер настройка, която е конфигурирана в диалоговия прозорец Свойства на транспортни настройки Препоръчано от администратора на Exchange (вижте следния екран изстрел).

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Екрана за диалоговия прозорец на транспортни настройки на свойства


Разрешение

Стъпките за промяна на границата по подразбиране прикаченият файл зависят Препоръчано от типа на имейл акаунта, който използвате с Outlook 2013.

ВажноТази статия съдържа информация как да модифицирате системния регистър. Уверете се, че направите резервно непълно копиране на системния регистър , преди да го промените. Уверете се, че знаете как да възстановите системния регистър , ако възникне проблем. За Още действия информация относно как да архивирате, възстановите и редактирате системния регистърщракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:

322756 Как да архивирате и възстановите системния регистър в Windows XP и Windows Vista

Интернет имейл сметка за плащане (POP3, IMAP, HTTP)

За да модифицирате прикачен файл лимит размера по подразбиране в Outlook 2013 за интернет имейл сметка за плащане себе си, изпълнете следните стъпки:
 1. Излезте Препоръчано от Outlook.
 2. Стартирайте редактора на системния регистър.
 3. Намерете и след това изберете един Препоръчано от следните подключове на системния регистър:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Preferences
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Preferences
  Бележка Ръчно да създадете пътя в системния регистър, ако в момента не съществува.
 4. Добавяне на следните събиране на данни на системния регистър под този подключ:

  Стойност тип: DWORD
  име за влизане на стойност: MaximumAttachmentSize
  Ценност данни: цяло число, което задава размера на общото максимално допустим прикачен файл. Например укажете 30720 (ДЕС.) да конфигурирате 30 MB граница.
  Бележки
  • Задайте стойност равна на нула (0), ако искате да конфигурирате ограничение за прикачени файлове.
  • Задайте стойност, която е по-малко Препоръчано от 20 MB, ако искате да конфигурирате лимит, който е по-малък Препоръчано от този по подразбиране 20 MB.
 5. Редактор на системния регистър
 6. Стартирайте Outlook.

Microsoft Exchange Server имейл сметка за плащане

Ако използвате сметка за плащане на Exchange Server, 20 MB прикачен файл лимит за интернет имейл акаунти не се използва Препоръчано от Outlook 2013. Вместо това Outlook използва границата, която е конфигурирана на вашия Exchange сървър. За да промените настройка, която се използва за контрол на размера на съобщение, което се изпраща чрез сметка за плащане в Exchange Server, следвайте тези стъпки.

Бележки
 • Тези стъпки се прилагат за Exchange Server 2007. Подобни стъпки трябва да се използва за други версии на Exchange.
 • Exchange Server тази настройка важи за всички версии на Outlook, не само за Outlook 2013.
 • Трябва да сте администратор на Exchange, за да направите промени в следващите стъпки. Редовните потребители нямат достъп до управляваща конзола на Exchange.
 1. Стартиране на управляваща конзола на Exchange.
 2. Под Организация конфигурациящракнете върху Хъб транспорт. (На екрана за стъпка 2 и 3 са изброени по-долу)
 3. В раздела Общи настройки щракнете върху Настройки на транспорт.

  Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
  Екран изстрел за стъпка 2 и 3

 4. В горивотоort раздела Настройки на екрана действия щракнете върху свойства.
 5. В раздела Общи в диалоговия прозорец Свойства на транспортни настройки конфигурирайте стойността за максимално изпрати размер (КБ).
 6. Щракнете върху OK.
Бележка Тъй като Exchange сървъра кеш за различни настройки, тази промяна не влезе в сила незабавно. Трябва да изчакате няколко часа преди тази промяна е призната Препоръчано от Outlook.

Свойства

ID на статията: 2813269 - Последна рецензия: 04 декември 2013 г. - Редакция: 3.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2013
Ключови думи: 
kbmt KB2813269 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2813269

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com