Πώς να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ή αποκλείει τις θύρες πρωτοκόλλου ελέγχου μετάδοσης συγκεκριμένα στα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 281336 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο ασχολείται με τον τρόπο για να προσδιορίσετε ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιεί ή να αποκλείει συγκεκριμένες θύρες Transmission Control Protocol (TCP).

Περισσότερες πληροφορίες

Το βοηθητικό πρόγραμμα Netstat.exe έχει νέος διακόπτης, το -o διακόπτης που μπορεί να εμφανίσει το αναγνωριστικό διεργασίας (ID) που σχετίζεται με κάθε σύνδεση. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσετε ποια διαδικασία (πρόγραμμα) κάνει ακρόαση σε μια συγκεκριμένη θύρα. Για παράδειγμα, το άνω netstat- η εντολή μπορεί να παραγάγει το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Proto  Local Address  Foreign Address  State    PID
TCP   0.0.0.0:80    0.0.0.0:0     Listening  888
				
Εάν χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση εργασιών, μπορείτε να αντιστοιχίσετε το Αναγνωριστικό της διαδικασίας που αναφέρεται σε ένα όνομα διαδικασίας (πρόγραμμα). Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να εντοπίσετε τη συγκεκριμένη θύρα που χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα. Επειδή η θύρα χρησιμοποιείται ήδη από ένα πρόγραμμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί το ίδιο θύρα κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Για να ταιριάζει με το Αναγνωριστικό διεργασίας σε πρόγραμμα

 1. Πατήστε CTRL + ALT + DELETE και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση εργασιών.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή του Διεργασίες στην καρτέλα.
 3. Εάν έχετε μια στήλη PID, κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλέξτε τις στήλες, και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετε το PID Πλαίσιο ελέγχου (αναγνωριστικό διεργασίας).
 4. Κάντε κλικ στην κεφαλίδα της στήλης με την ετικέτα "PID" για να ταξινομήσετε τη διεργασία με PID τους. Θα πρέπει να βρείτε το Αναγνωριστικό διεργασίας εύκολα και να συμφωνούν με το πρόγραμμα που παρατίθεται στη Διαχείριση εργασιών.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το βοηθητικό πρόγραμμα Netstat.exe

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση.
 2. Με το Άνοιγμα πλαίσιο, πληκτρολογήστε: cmd, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 3. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε: netstat /;.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 281336 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbnetwork kbmt KB281336 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:281336

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com