Elérhető egy olyan frissítés, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára a megbízható és a letiltott CTL listák frissítését a Windows leválasztott környezeteiben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2813430 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a szoftverfrissítés az alábbi fejlesztéseket biztosítja a Windows rendszerekhez:
 • Lehetővé teszi a rendszergazdák számára a tartományhoz csatlakoztatott számítógépek beállítását, hogy azok a megbízható és a letiltott CTL (megbízható bizonyítványok listája) listákhoz is használják az automatikus frissítési szolgáltatást. A számítógépek a Windows Update hely elérése nélkül használhatják az automatikus frissítés szolgáltatást.
 • Lehetővé teszi a rendszergazdák számára a tartományhoz csatlakoztatott számítógépek beállítását, hogy azok egymástól függetlenül választhassák ki a megbízható és a letiltott CTL listákat az automatikus frissítési szolgáltatás használatával.
 • Lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák megvizsgálják a legfelső szintű hitelesítésszolgáltatók (CA) készletét a Microsoft Root Certificate programban.
Ezekről a módosításokról és fejlesztésekről a Microsoft következő weblapján talál további információt:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=301314

Szükséges előzetes ismeretek

Ez a Tudásbázis-cikk a nyilvános kulcsokra épülő infrastruktúrák (PKI) rendszergazdái számára íródott, akik rendelkeznek a csoportházirendek, a harmadik féltől származó legfelső szintű frissítések, a nem megbízható tanúsítványok és a tiltólisták alapszintű ismeretével. A Tudásbázis-cikk továbbá olyan PKI-rendszergazdák számára is készült, akik a csoportházirend-frissítő segédprogram használatával szerkeszteni tudják az egyszerű ADM-/ADMX-fájlokat a házirendek bevezetéséhez. Az ADMX-fájlok használatáról a következő cikkben talál további információt: Részletes útmutató a csoportházirendek ADMX-fájljainak kezeléséhez.

Háttér

A Windows Root Certificate program lehetővé teszi a megbízható főtanúsítványok automatikus kiosztását a Windows rendszerben. A Windows Root Certificate Program taglistáiról a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
Windows Root Certificate Program – Tagok listája (minden hitelesítésszolgáltató)
A megbízható főtanúsítványok az alábbi módszerekkel oszthatók ki:
 1. Automatikus: Az ügyfelek az automatikus frissítési rendszerrel tölthetik le és frissíthetik a megbízható főtanúsítványokat. A megbízható főtanúsítványok listáját a megbízható tanúsítványok listája (megbízható CTL) tartalmazza a Windows Update-kiszolgálókon.
 2. Kézi: A felhasználók egy önkicsomagoló IEXPRESS-csomagban tölthetik le a megbízható főtanúsítványok listáját a Microsoft letöltőközpontjából, a Windows katalógusból és a Microsoft Windows Server Update Services (WSUS) szolgáltatásból. Az IEXPRESS-csomag a megbízható CTL listával egyszerre jelenik meg.
A főtanúsítványok kiosztásáról a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
A Windows Root Certificate Program tagjai (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
A nem megbízható főtanúsítványok (a köztudottan hamis tanúsítványok) kiosztása az alábbi módszerekkel lehetséges:
 1. Automatikus: Az ügyfelek az automatikus frissítési rendszerrel tölthetik le és frissíthetik a nem megbízható főtanúsítványokat. A nem megbízható főtanúsítványok listáját egy CTL (nem megbízható CTL) tartalmazza a Windows Update-kiszolgálókon. A nem megbízható főtanúsítványok automatikus letöltéséről a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
  Elérhető a nem megbízható tanúsítványok és kulcsok automatikus frissítője
 2. Kézi: A felhasználók egy önkicsomagoló IEXPRESS-csomagban tölthetik le a nem megbízható tanúsítványok listáját a Windows Update szolgáltatásból. Az IEXPRESS-csomag két héttel a nem megbízható CTL lista után jelenik meg.
Megjegyzés: A megbízható és a nem megbízható főtanúsítványok automatikus frissítési mechanizmusa megegyezik. Az automatikus frissítési mechanizmust mindkét tanúsítványtípus esetében ugyanazon beállításjegyzék-beállítás használatával tilthatja le. További információért tekintse meg A Főtanúsítványok frissítése szolgáltatás felügyelete az internetről érkező és az internetre küldött információ áramlásának megelőzésére című részt.

Amennyiben saját kezűleg kezeli a megbízható főtanúsítványokat, javasoljuk a megbízható CTL az automatikus frissítési mechanizmusának letiltását.

Ismert problémák

A szoftverfrissítés telepítése előtt az alábbi problémákkal találkozhat a tanúsítványok kezelése közben:
 • A megbízható és nem megbízható főtanúsítványok leválasztott frissítéséhez a jelen Tudásbázis-cikk „Háttér” című szakaszában ismertetett IEXPRESS-csomagokat kell használnia. Az IEXPRESS-csomagokat azonban manuálisan kell telepítenie. Továbbá, bár mindent megteszünk, hogy a csomagok a CTL-kiosztással egy időben elérhetőek legyenek, előfordulhat, hogy az IEXPRESS-csomagok késnek. 

  Megjegyzés: A leválasztott környezet olyan környezet, amelyben az alábbi feltételek teljesülnek:
  • A Windows Update szolgáltatás közvetlen hozzáférése le van tiltva.
  • A megbízható és a nem megbízható CTL listák automatikus frissítési mechanizmusa is le van tiltva.
 • A megbízható és a nem megbízható CTL listák automatikus frissítési mechanizmusa nem tiltható le egymástól függetlenül. A megbízható és a nem megbízható CTL listák automatikus frissítési mechanizmusa csak együtt tiltható le.

  Megjegyzés: A megbízható főtanúsítványok listáját saját kezűleg kezelő rendszergazdák számára ajánlott az Automatikus frissítés szolgáltatás letiltása a megbízható CTL listák esetében. Az Automatikus frissítés szolgáltatás letiltása azonban nem ajánlott a rendszergazdák számára a nem megbízható CTL listák esetében.
 • A megbízható főtanúsítványaik listáját saját maguk kezelő felhasználók számára nem létezik olyan mechanizmus, amellyel a gyökérprogramban egyszerűen megtekinthetik a főtanúsítványokat és azonosíthatják a megbízható tanúsítványokat.

A megoldás

Az új szoftverfrissítés az alábbi javításokat tartalmazza, amelyek a jelen Tudásbázis-cikk „Problémák leírása” című szakaszában ismertetett hibákat javítják.
 • A szoftverfrissítés az alábbi szolgáltatásokat adja hozzá a Windows rendszerben, amelyek lehetővé teszik az automatikus frissítési mechanizmust leválasztott környezetben történő használatát:
  1. Egy új beállításjegyzék-beállítás: Ez a beállításjegyzék-beállítás lehetővé teszi, hogy a megbízható és nem megbízható CTL listák letöltéséhez használt URL-címet a Windows Update webhelyről egy szervezeten belüli megosztott helyre módosítsa. A beállításjegyzék-beállítás a FILE és a HTTP sémákat egyaránt támogatja. A beállításjegyzék-beállításról a jelen Tudásbázis-cikk Beállításkulcsok című szakaszában talál további információt.

   Megjegyzés: Amennyiben az URL-címet egy helyi megosztott mappára módosítja, a helyi megosztott mappát a Windows Update-mappával együtt kell szinkronizálnia.
  2. Egy új beállításcsoport a Certutil eszközben: Ezek a beállítások további módszereket biztosítanak a mappák szinkronizálására. Ezekről a beállításokról a jelen Tudásbázis-cikk Új műveletek a Certutil segédprogramban című szakaszában talál további információt.
 • A szoftverfrissítés egymástól függetlenné teszi a megbízható és a nem megbízható CTL listák automatikus frissítési mechanizmusát. A frissítés telepítése után például egy beállításkulcs használatával lehetségessé válik, hogy csak a megbízható CTL listák automatikus frissítési mechanizmusát tiltsa le. A beállításkulcsokról a jelen Tudásbázis-cikk Beállításkulcsok című szakaszában talál további információt.
 • A szoftverfrissítés tartalmaz egy új eszközt, amellyel a rendszergazdák megtekinthetik a megbízható főtanúsítványok készletét a Microsoft Root Certificate programban. Ez az eszköz olyan rendszergazdák számára készült, akik vállalati környezetben kezelik a megbízható főtanúsítványok készletét. A rendszergazdák az eszköz segítségével kijelölhetik, egy szerializált tanúsítványtárolóba exportálhatják és a csoportházirend használatával kioszthatják a megbízható főtanúsítványok készletét. További információt a jelen Tudásbázis-cikk Új műveletek a Certutil segédprogramban című szakaszában talál.

Frissítési információk

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:


A Windows Vista összes támogatott x86-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Vista összes támogatott x64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Server 2008 összes támogatott x86-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Server 2008 összes támogatott x64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Server 2008 rendszer összes támogatott IA-64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows 7 rendszer összes támogatott x86-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows 7 összes támogatott x64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Embedded Standard 7 rendszer összes támogatott x86-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

Az x64-alapú rendszereken futó Windows Embedded Standard 7 rendszer összes támogatott x64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Server 2008 R2 összes támogatott x64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Server 2008 R2 rendszer összes támogatott IA-64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows 8 rendszer összes támogatott x86-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows 8 összes támogatott x64-alapú verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Windows Server 2012 összes támogatott verziója esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.
Kiadás dátuma: 2011. június 11.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítése után újra kell indítania a számítógépet.

Gyorsjavítások helyettesítése

Ez a gyorsjavítás helyettesíti a 2661254. számú gyorsjavítást.

Fájlkivonat-információk

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameSHA1 hashSHA256 hash
Windows6.0-KB2813430-ia64.msu2B6A1847C360B82A35250D3A9CD8E8DC2FEC885F6198697F00EE9EB4B5A37CFC70BC729916B28B2CFA24AC8E4980F54F87DA5C33
Windows6.0-KB2813430-x64.msuBBC684457A68E0542ABE5E373BA62A5D7FDD0999A45AAF6C5675BB094455AB26161AE58FC43DB3F8A7986F47F3ADF78B309A0EA3
Windows6.0-KB2813430-x86.msu4D56BE42FECA7D90A36E0725882C7E34460455DAAB23E22924D4DCB2B42DD7C519D689FE3415B722C44FBE4DCDB9FA9934DEFD3F
Windows6.1-KB2813430-ia64.msu8FC61E9AE55F9E176D6C2CB16219FBB7B526B37B5AB06A25409C5664F5F69FCACAF0D74EFD1CD9B9D829BDB1FA446CA479CD0BA3
Windows6.1-KB2813430-x64.msu0A282A6077331C034BA2D31B85DFE65DCC71E3805D486E4B1277FF25CDB4DB7263BE87DAA589199008B10D1095BA115B545F2E96
Windows6.1-KB2813430-x86.msuC82381FD35C3BC0003E4A921E777CD26BF432EEAC79CE234AD14D14E733C3AFC1078AF106A696078571D3E72220E159E8CAD1BAE
Windows8-RT-KB2813430-arm.msuA509DCEB1FAFB462AFCA4626C90DC0286D3EC45C00D34060278889A2F216AA6D8F0F7496796D6F1FA514E7A0DC85866055404D96
Windows8-RT-KB2813430-x64.msu3641B990798222670A7D0DB5DD90509FDDC1AD0E2868E8DA5DADD19F84E165092F098FC306929062A49751B11424683BB92BE08F
Windows8-RT-KB2813430-x86.msu4A22CFF4CCBD35F548371CA530B08487E074F23EE5CFAB87709F561393B5DC6BB15E06CDED75DA015628F6E79A0EDAD491763905
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed

Fájlinformációk

A gyorsjavítás globális verziója a következő táblázatokban található fájlattribútumokkal rendelkező fájlokat telepíti. A fájlok dátuma és időpontja egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlok dátuma és időpontja a helyi számítógépen a helyi idő szerint, és a téli-nyári időszámítás aktuális beállításának megfelelően jelenik meg. A dátumok és időpontok ezenkívül a fájlokon végrehajtott bizonyos műveletek esetén is módosulhatnak.

Fájlinformációk Windows Vista és Windows Server 2008 rendszer esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
Fájlinformációkkal kapcsolatos megjegyzések Windows Vista és Windows Server 2008 rendszer esetén
Fontos: A Windows Vista és a Windows Server 2008 rendszerhez tartozó gyorsjavítások ugyanazokban a csomagokban találhatók. A Gyorsjavítás igénylése lapon azonban csak a „Windows Vista” rendszer jelenik meg. Az egyik vagy mindkét operációs rendszeren egyaránt telepíthető gyorsjavítási csomag igényléséhez válassza ki a lapon a „Windows Vista” területen található gyorsjavítást. A cikk érintett termékeket ismertető szakaszában tájékozódhat arról, hogy az egyes gyorsfrissítések mely operációs rendszereken telepíthetők.
 • Az adott termékre, SR-szintre (RTM, SPn) vagy kiadástípusra (LDR, GDR) vonatkozó fájlok az alábbi táblázatban szereplő fájlverziószámok segítségével azonosíthatók.
  A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
  VerziószámTermékSR-szintKiadástípus
  6.0.600 2.18xxxWindows Vista és Windows Server 2008SP2LDR
 • A Windows Server 2008 rendszer eredeti kiadása tartalmazza a Service Pack 1 szervizcsomagot, ezért az RTM mérföldkőhöz tartozó fájlok csak a Windows Vista rendszerre vonatkoznak. Az RTM mérföldkőhöz tartozó fájlok verziószáma a 6.0.0000. xxxxxx formátumot követi.
 • Az egyes környezetekben telepített jegyzékfájlok (.manifest) és MUM-fájlok (.mum) külön szerepelnek a „További fájlinformációk Windows Server 2008 és Windows Vista rendszer esetén” című szakaszban. A MUM-fájlok és a MANIFEST-fájlok, továbbá a hozzájuk tartozó biztonságikatalógus-fájlok (.cat) nagyon fontosak a frissített összetevő állapotának fenntartása szempontjából. A biztonságikatalógus-fájlok (amelyekhez a listában nem tartozik attribútum) a Microsoft digitális aláírásával rendelkeznek.
A Windows Server 2008 és a Windows Vista összes támogatott x86-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:38Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:44Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:22Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201312:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823159,74413-Apr-201308:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:01Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823159,74413-Apr-201311:07Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201306:20Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823122,88013-Apr-201306:24Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:51Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823151,55213-Apr-201307:56Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:25Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201310:30Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:00Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823167,93613-Apr-201310:05Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:06Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823155,64813-Apr-201312:12Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:39Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201307:44Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882390,11213-Apr-201310:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:06Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882381,92013-Apr-201308:11Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:27Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823135,16813-Apr-201311:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:35Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201313:40Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:21Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823151,55213-Apr-201308:28Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:04Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823151,55213-Apr-201313:09Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201311:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:06Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823139,26413-Apr-201309:12Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:21Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:26Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:57Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823135,16813-Apr-201314:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:16Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882369,63213-Apr-201310:21Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201314:11Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882369,63213-Apr-201314:15Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:43Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201320:50Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095159,74413-Apr-201320:27Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095159,74413-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201311:01Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095122,88013-Apr-201311:05Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095151,55213-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095167,93613-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:45Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095155,64813-Apr-201320:53Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:35Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:41Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309590,11213-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309581,92013-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:41Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:49Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:48Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:55Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:55Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:01Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095139,26413-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:58Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:04Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:32Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:38Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:38Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309569,63213-Apr-201320:48Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:49Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309569,63213-Apr-201321:57Not applicable
Certenc.dll6.0.6002.1882341,98413-Apr-201306:15x86
Certutil.exe6.0.6002.18823812,54413-Apr-201303:30x86
Certenc.dll6.0.6002.2309541,98413-Apr-201310:56x86
Certutil.exe6.0.6002.23095813,05613-Apr-201309:39x86
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882332,76813-Apr-201311:30Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882341,47213-Apr-201309:58Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:56Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201312:40Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,93613-Apr-201309:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882340,96013-Apr-201311:23Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882334,30413-Apr-201306:34Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882341,98413-Apr-201308:07Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882334,81613-Apr-201313:01Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882336,35213-Apr-201310:41Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882343,00813-Apr-201310:16Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882332,76813-Apr-201310:48Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:54Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:24Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201307:55Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882326,11213-Apr-201311:08Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882325,60013-Apr-201308:20Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:54Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201308:42Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882335,84013-Apr-201311:45Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,40013-Apr-201313:52Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:40Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882341,47213-Apr-201313:21Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,93613-Apr-201312:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201311:38Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:24Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882340,44813-Apr-201312:28Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:50Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201313:24Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,40013-Apr-201309:39Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882336,86413-Apr-201311:49Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882335,32813-Apr-201314:11Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:32Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,55213-Apr-201310:31Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,55213-Apr-201314:22Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309541,47213-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:02Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,93613-Apr-201320:38Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309540,96013-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309534,30413-Apr-201311:12Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309541,98413-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309534,81613-Apr-201321:02Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309536,35213-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309543,00813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:05Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:56Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309526,11213-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309525,60013-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:04Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309535,84013-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:02Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309541,47213-Apr-201321:08Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,93613-Apr-201321:14Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309540,44813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:03Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:17Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309536,86413-Apr-201321:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309535,32813-Apr-201321:51Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,55213-Apr-201321:00Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,55213-Apr-201322:08Not applicable
Crypt32.dll6.0.6002.18823985,60013-Apr-201306:15x86
Crypt32.dll6.0.6002.23095986,11213-Apr-201310:56x86
Cryptnet.dll6.0.6002.1882398,30413-Apr-201306:15x86
Cryptnet.dll6.0.6002.2309598,30413-Apr-201310:56x86
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823133,12013-Apr-201306:15x86
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095135,16813-Apr-201310:56x86
A Windows Server 2008 és a Windows Vista összes támogatott x64-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:29Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823138,75213-Apr-201309:35Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823136,70413-Apr-201309:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:54Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823150,01613-Apr-201307:59Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:24Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823152,06413-Apr-201309:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201304:16Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823111,61613-Apr-201304:19Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:24Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823141,82413-Apr-201309:30Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823137,72813-Apr-201308:28Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:22Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823158,20813-Apr-201308:27Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823144,38413-Apr-201309:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:56Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823137,21613-Apr-201308:01Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:21Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882378,84813-Apr-201308:25Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882373,72813-Apr-201307:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823127,48813-Apr-201308:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823139,77613-Apr-201307:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:21Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823143,36013-Apr-201308:26Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823142,84813-Apr-201307:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:54Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823136,19213-Apr-201309:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:13Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823129,02413-Apr-201309:20Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:24Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823137,21613-Apr-201309:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823123,90413-Apr-201308:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882359,39213-Apr-201308:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882360,41613-Apr-201309:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095138,75213-Apr-201313:33Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:08Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095136,70413-Apr-201314:17Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:07Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095150,01613-Apr-201314:17Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:29Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095152,06413-Apr-201314:35Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201303:44Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095111,61613-Apr-201303:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095141,82413-Apr-201312:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:56Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095137,72813-Apr-201314:06Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:31Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095158,20813-Apr-201314:36Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:49Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095144,38413-Apr-201312:54Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095137,21613-Apr-201314:23Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:56Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309578,84813-Apr-201314:06Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:27Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309573,72813-Apr-201313:30Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:29Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095127,48813-Apr-201314:35Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095139,77613-Apr-201312:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:47Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095143,36013-Apr-201312:52Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:22Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095142,84813-Apr-201314:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095136,19213-Apr-201312:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:21Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095129,02413-Apr-201314:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:50Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095137,21613-Apr-201312:55Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095123,90413-Apr-201312:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:09Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309559,39213-Apr-201313:13Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:47Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309560,41613-Apr-201312:52Not applicable
Certenc.dll6.0.6002.1882350,68813-Apr-201304:12x64
Certutil.exe6.0.6002.188231,078,27213-Apr-201302:10x64
Certenc.dll6.0.6002.2309550,68813-Apr-201303:34x64
Certutil.exe6.0.6002.230951,078,78413-Apr-201302:14x64
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882332,25613-Apr-201309:37Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882340,96013-Apr-201308:32Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:44Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201310:04Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882340,44813-Apr-201309:38Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882333,79213-Apr-201304:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882341,47213-Apr-201309:40Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882334,30413-Apr-201308:07Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882335,84013-Apr-201308:36Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882342,49613-Apr-201308:37Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882332,25613-Apr-201309:10Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,91213-Apr-201310:06Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,91213-Apr-201308:11Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882325,60013-Apr-201308:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882325,08813-Apr-201308:05Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,91213-Apr-201309:08Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201310:03Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882335,32813-Apr-201309:11Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201308:07Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,91213-Apr-201308:36Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882340,96013-Apr-201308:07Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201310:06Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882336,86413-Apr-201309:16Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:32Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,93613-Apr-201308:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,91213-Apr-201309:10Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882336,86413-Apr-201309:14Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:39Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882336,35213-Apr-201309:12Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882334,81613-Apr-201309:12Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:04Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,04013-Apr-201309:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,04013-Apr-201310:03Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309532,25613-Apr-201314:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309540,96013-Apr-201314:35Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201313:43Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201314:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201314:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309540,44813-Apr-201314:44Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309533,79213-Apr-201303:49Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309541,47213-Apr-201312:42Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309534,30413-Apr-201312:57Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309535,84013-Apr-201314:25Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309542,49613-Apr-201314:46Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309532,25613-Apr-201314:25Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201312:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,91213-Apr-201313:04Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,91213-Apr-201314:35Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309525,60013-Apr-201314:25Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309525,08813-Apr-201313:37Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,91213-Apr-201314:15Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201312:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309535,32813-Apr-201314:44Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201312:42Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,91213-Apr-201313:02Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309540,96013-Apr-201314:40Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201312:42Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309536,86413-Apr-201314:15Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201314:40Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,93613-Apr-201313:18Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,91213-Apr-201314:36Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309536,86413-Apr-201314:15Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201313:05Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309536,35213-Apr-201314:17Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309534,81613-Apr-201312:42Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201314:15Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,04013-Apr-201313:20Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,04013-Apr-201312:59Not applicable
Crypt32.dll6.0.6002.188231,269,24813-Apr-201304:13x64
Crypt32.dll6.0.6002.230951,270,27213-Apr-201303:34x64
Cryptnet.dll6.0.6002.18823132,09613-Apr-201304:13x64
Cryptnet.dll6.0.6002.23095132,09613-Apr-201303:34x64
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823174,59213-Apr-201304:13x64
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095177,66413-Apr-201303:34x64
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:38Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:44Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:22Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201312:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823159,74413-Apr-201308:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:01Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823159,74413-Apr-201311:07Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201306:20Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823122,88013-Apr-201306:24Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:51Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823151,55213-Apr-201307:56Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:25Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201310:30Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:00Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823167,93613-Apr-201310:05Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:06Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823155,64813-Apr-201312:12Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:39Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201307:44Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882390,11213-Apr-201310:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:06Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882381,92013-Apr-201308:11Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:27Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823135,16813-Apr-201311:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:35Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201313:40Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:21Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823151,55213-Apr-201308:28Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:04Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823151,55213-Apr-201313:09Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201311:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:06Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823139,26413-Apr-201309:12Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:21Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:26Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:57Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823135,16813-Apr-201314:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:16Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882369,63213-Apr-201310:21Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201314:11Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882369,63213-Apr-201314:15Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:43Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201320:50Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095159,74413-Apr-201320:27Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095159,74413-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201311:01Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095122,88013-Apr-201311:05Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095151,55213-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095167,93613-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:45Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095155,64813-Apr-201320:53Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:35Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:41Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309590,11213-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309581,92013-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:41Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:49Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:48Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:55Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:55Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:01Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095139,26413-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:58Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:04Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:32Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:38Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:38Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309569,63213-Apr-201320:48Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:49Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309569,63213-Apr-201321:57Not applicable
Certenc.dll6.0.6002.1882341,98413-Apr-201306:15x86
Certutil.exe6.0.6002.18823812,54413-Apr-201303:30x86
Certenc.dll6.0.6002.2309541,98413-Apr-201310:56x86
Certutil.exe6.0.6002.23095813,05613-Apr-201309:39x86
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882332,76813-Apr-201311:30Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882341,47213-Apr-201309:58Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:56Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201312:40Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,93613-Apr-201309:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882340,96013-Apr-201311:23Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882334,30413-Apr-201306:34Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882341,98413-Apr-201308:07Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882334,81613-Apr-201313:01Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882336,35213-Apr-201310:41Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882343,00813-Apr-201310:16Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882332,76813-Apr-201310:48Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:54Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:24Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201307:55Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882326,11213-Apr-201311:08Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882325,60013-Apr-201308:20Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:54Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201308:42Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882335,84013-Apr-201311:45Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,40013-Apr-201313:52Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:40Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882341,47213-Apr-201313:21Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,93613-Apr-201312:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201311:38Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:24Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882340,44813-Apr-201312:28Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:50Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,37613-Apr-201313:24Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882338,40013-Apr-201309:39Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882336,86413-Apr-201311:49Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882335,32813-Apr-201314:11Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:32Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,55213-Apr-201310:31Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,55213-Apr-201314:22Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309541,47213-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:02Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,93613-Apr-201320:38Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309540,96013-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309534,30413-Apr-201311:12Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309541,98413-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309534,81613-Apr-201321:02Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309536,35213-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309543,00813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:05Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:56Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309526,11213-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309525,60013-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:04Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309535,84013-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:02Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309541,47213-Apr-201321:08Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,93613-Apr-201321:14Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309540,44813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:03Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,37613-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:17Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309536,86413-Apr-201321:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309535,32813-Apr-201321:51Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,55213-Apr-201321:00Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,55213-Apr-201322:08Not applicable
Crypt32.dll6.0.6002.18823985,60013-Apr-201306:15x86
Crypt32.dll6.0.6002.23095986,11213-Apr-201310:56x86
Cryptnet.dll6.0.6002.1882398,30413-Apr-201306:15x86
Cryptnet.dll6.0.6002.2309598,30413-Apr-201310:56x86
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823133,12013-Apr-201306:15x86
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095135,16813-Apr-201310:56x86
A Windows Server 2008 rendszer összes támogatott IA-64-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:38Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823150,01613-Apr-201308:30Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201303:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823111,61613-Apr-201303:45Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:08Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823158,20813-Apr-201307:59Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:17Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882378,84813-Apr-201308:20Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:35Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882373,72813-Apr-201308:29Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882359,39213-Apr-201307:45Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:05Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882360,41613-Apr-201307:57Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:49Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095150,01613-Apr-201312:42Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201302:30Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095111,61613-Apr-201302:23Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:07Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095158,20813-Apr-201311:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:45Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309578,84813-Apr-201312:47Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:26Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309573,72813-Apr-201312:19Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:15Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309559,39213-Apr-201312:09Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:36Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309560,41613-Apr-201312:30Not applicable
Certenc.dll6.0.6002.18823103,42413-Apr-201303:49IA-64
Certutil.exe6.0.6002.188232,078,20813-Apr-201301:49IA-64
Certenc.dll6.0.6002.23095103,42413-Apr-201302:24IA-64
Certutil.exe6.0.6002.230952,079,23213-Apr-201301:14IA-64
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:43Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882333,79213-Apr-201303:57Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882342,49613-Apr-201308:15Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882325,60013-Apr-201308:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882325,08813-Apr-201308:39Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,04013-Apr-201307:58Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,04013-Apr-201308:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,42413-Apr-201312:54Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309533,79213-Apr-201302:33Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309542,49613-Apr-201312:13Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309525,60013-Apr-201312:52Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309525,08813-Apr-201312:30Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,04013-Apr-201312:20Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,04013-Apr-201312:41Not applicable
Crypt32.dll6.0.6002.188232,392,06413-Apr-201303:49IA-64
Crypt32.dll6.0.6002.230952,392,06413-Apr-201302:24IA-64
Cryptnet.dll6.0.6002.18823251,39213-Apr-201303:49IA-64
Cryptnet.dll6.0.6002.23095251,39213-Apr-201302:24IA-64
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823355,32813-Apr-201303:49IA-64
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095359,93613-Apr-201302:24IA-64
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823159,74413-Apr-201308:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201306:20Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823122,88013-Apr-201306:24Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:00Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.18823167,93613-Apr-201310:05Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:53Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882390,11213-Apr-201310:58Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:06Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882381,92013-Apr-201308:11Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:16Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882369,63213-Apr-201310:21Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.188233,07213-Apr-201314:11Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.1882369,63213-Apr-201314:15Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:23Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095159,74413-Apr-201320:27Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201311:01Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095122,88013-Apr-201311:05Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.23095167,93613-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309590,11213-Apr-201322:18Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309581,92013-Apr-201321:34Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:38Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309569,63213-Apr-201320:48Not applicable
Certenc.dll.mui6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:49Not applicable
Certutil.exe.mui6.0.6002.2309569,63213-Apr-201321:57Not applicable
Certenc.dll6.0.6002.1882341,98413-Apr-201306:15x86
Certutil.exe6.0.6002.18823812,54413-Apr-201303:30x86
Certenc.dll6.0.6002.2309541,98413-Apr-201310:56x86
Certutil.exe6.0.6002.23095813,05613-Apr-201309:39x86
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882339,93613-Apr-201309:09Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882334,30413-Apr-201306:34Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882343,00813-Apr-201310:16Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882326,11213-Apr-201311:08Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882325,60013-Apr-201308:20Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,55213-Apr-201310:31Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.1882323,55213-Apr-201314:22Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309539,93613-Apr-201320:38Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309534,30413-Apr-201311:12Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309543,00813-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309526,11213-Apr-201322:26Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309525,60013-Apr-201321:47Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,55213-Apr-201321:00Not applicable
Crypt32.dll.mui6.0.6002.2309523,55213-Apr-201322:08Not applicable
Crypt32.dll6.0.6002.18823985,60013-Apr-201306:15x86
Crypt32.dll6.0.6002.23095986,11213-Apr-201310:56x86
Cryptnet.dll6.0.6002.1882398,30413-Apr-201306:15x86
Cryptnet.dll6.0.6002.2309598,30413-Apr-201310:56x86
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823133,12013-Apr-201306:15x86
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095135,16813-Apr-201310:56x86
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed

Fájlinformációk Windows 7 és Windows Server 2008 R2 rendszer esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
Fájlinformációkkal kapcsolatos megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 rendszer esetén
Fontos A Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 rendszerhez tartozó gyorsjavítások ugyanazokban a csomagokban találhatók, azonban a Gyorsjavítás igénylése lapon operációs rendszerenként elkülönítve jelennek meg a csomagok. A mindkét operációs rendszeren telepíthető gyorsjavításcsomag igényléséhez válassza a „Windows 7/Windows Server 2008 R2” területen található gyorsjavítást. A cikk érintett termékeket ismertető szakaszában tájékozódhat arról, hogy az egyes gyorsfrissítések mely operációs rendszereken telepíthetők.
 • Az adott termékre, mérföldkőre (RTM, SPn) vagy kiadástípusra (LDR, GDR) vonatkozó fájlok az alábbi táblázatban szereplő fájlverziószámok segítségével azonosíthatók:
  A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
  VerziószámTermékMérföldkőKiadástípus
  6.1.760 1.18xxxWindows 7 és Windows Server 2008 R2SP1GDR
  6.1.760 1.22xxxWindows 7 és Windows Server 2008 R2SP1LDR
 • A GDR típusú kiadások csak olyan javításokat tartalmaznak, amelyek széles körben elterjedt, kritikus problémákat orvosolnak, és széles körben terjeszthetők. Az LDR típusú kiadások a széles körben terjesztett javítások mellett gyorsjavításokat is tartalmaznak.
 • Az egyes környezetekben telepített jegyzékfájlok (.manifest) és MUM-fájlok (.mum) külön szerepelnek a „További fájlinformációk Windows 7 és Windows Server 2008 R2 rendszer esetén” című részben. A MUM-fájlok és a jegyzékfájlok, továbbá a hozzájuk tartozó biztonságikatalógus-fájlok (.cat) kritikus jelentőségűek a frissített összetevő állapotának fenntartása szempontjából. A biztonságikatalógus-fájlok (amelyekhez a listában nem tartozik attribútum) a Microsoft digitális aláírásával rendelkeznek.
A Windows 7 rendszer összes támogatott x86-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll6.1.7601.1814243,00826-Apr-201303:08x86
Certutil.exe6.1.7601.18142903,16826-Apr-201303:08x86
Certenc.dll6.1.7601.2231143,00826-Apr-201303:27x86
Certutil.exe6.1.7601.22311903,16826-Apr-201303:28x86
Crypt32.dll6.1.7601.181421,160,19226-Apr-201304:49x86
Crypt32.dll6.1.7601.223111,160,70426-Apr-201304:59x86
Cryptnet.dll6.1.7601.18142103,93626-Apr-201304:49x86
Cryptnet.dll6.1.7601.22311106,49626-Apr-201304:59x86
Cryptsvc.dll6.1.7601.18142140,28826-Apr-201304:49x86
Cryptsvc.dll6.1.7601.22311142,33626-Apr-201304:59x86
A Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 rendszer összes támogatott x64-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll6.1.7601.1814252,22426-Apr-201305:45x64
Certutil.exe6.1.7601.181421,192,44826-Apr-201303:44x64
Certenc.dll6.1.7601.2231152,22426-Apr-201305:15x64
Certutil.exe6.1.7601.223111,192,96026-Apr-201303:33x64
Crypt32.dll6.1.7601.181421,464,32026-Apr-201305:46x64
Crypt32.dll6.1.7601.223111,464,32026-Apr-201305:16x64
Cryptnet.dll6.1.7601.18142139,77626-Apr-201305:46x64
Cryptnet.dll6.1.7601.22311142,33626-Apr-201305:16x64
Cryptsvc.dll6.1.7601.18142184,32026-Apr-201305:46x64
Cryptsvc.dll6.1.7601.22311186,88026-Apr-201305:16x64
A Windows Server 2008 R2 rendszer összes támogatott IA-64-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll6.1.7601.18142110,08026-Apr-201304:28IA-64
Certutil.exe6.1.7601.181422,318,33626-Apr-201302:56IA-64
Certenc.dll6.1.7601.22311110,08026-Apr-201304:23IA-64
Certutil.exe6.1.7601.223112,318,84826-Apr-201303:04IA-64
Crypt32.dll6.1.7601.181422,663,42426-Apr-201304:28IA-64
Crypt32.dll6.1.7601.223112,663,93626-Apr-201304:23IA-64
Cryptnet.dll6.1.7601.18142267,26426-Apr-201304:28IA-64
Cryptnet.dll6.1.7601.22311272,38426-Apr-201304:23IA-64
Cryptsvc.dll6.1.7601.18142381,95226-Apr-201304:28IA-64
Cryptsvc.dll6.1.7601.22311386,56026-Apr-201304:23IA-64
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed

Fájlinformációk Windows 8 és Windows Server 2012 rendszer esetén

A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding start collapsed
Fájlinformációkkal kapcsolatos megjegyzések Windows RT, Windows 8 és Windows Server 2012 rendszer esetén
 • Az adott termékre, mérföldkőre (RTM, SPn) vagy kiadástípusra (LDR, GDR) vonatkozó fájlok az alábbi táblázatban szereplő fájlverziószámok segítségével azonosíthatók:
  A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
  VerziószámTermékMérföldkőKiadástípus
  6.2.920 0.16 xxxWindows RT, Windows 8 és Windows Server 2012RTMGDR
 • A GDR típusú kiadások csak olyan javításokat tartalmaznak, amelyek széles körben elterjedt, kritikus problémákat orvosolnak, és széles körben terjeszthetők. Az LDR típusú kiadások a széles körben terjesztett javítások mellett gyorsjavításokat is tartalmaznak.
 • Az egyes környezetekben telepített jegyzékfájlok (.manifest) és MUM-fájlok (.mum) külön szerepelnek a „További fájlinformációk Windows RT, Windows 8 és Windows Server 2012 rendszer esetén” című részben. A MUM-fájlok és a jegyzékfájlok, továbbá a hozzájuk tartozó biztonságikatalógus-fájlok (.cat) nagy jelentőségűek a frissített összetevők állapotának fenntartása szempontjából. A biztonságikatalógus-fájlok (amelyekhez a listában nem tartozik attribútum) a Microsoft digitális aláírásával rendelkeznek.
A Windows 8 rendszer összes támogatott x86-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:24Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579184,32009-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201201:42Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579137,21609-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:37Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579173,05609-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:27Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579192,51209-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:29Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579168,44810-Apr-201301:14Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:27Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657995,74409-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:42Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657989,60010-Apr-201301:32Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:25Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579137,21610-Apr-201302:22Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:42Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579172,03210-Apr-201301:13Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:30Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579160,76810-Apr-201301:14Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:48Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657972,19210-Apr-201301:39Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:35Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657973,21610-Apr-201301:20Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:31Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657973,21610-Apr-201302:19Not applicable
Certenc.dll6.2.9200.1638444,03226-Jul-201201:29Not applicable
Certutil.exe6.2.9200.16579915,45609-Apr-201322:30Not applicable
Crypt32.dll6.2.9200.165791,396,73609-Apr-201322:29Not applicable
Cryptnet.dll6.2.9200.1657998,30409-Apr-201322:29Not applicable
Cryptsvc.dll6.2.9200.1657948,64009-Apr-201322:29Not applicable
A Windows 8 és a Windows Server 2012 rendszer összes támogatott x64-alapú verziója esetén
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile versionFile sizeDateTimePlatform
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:24Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579184,32009-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201201:42Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579137,21609-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:37Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579173,05609-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:27Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579192,51209-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:29Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579168,44810-Apr-201301:14Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:27Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657995,74409-Apr-201323:02Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:42Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657989,60010-Apr-201301:32Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:25Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579137,21610-Apr-201302:22Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:42Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579172,03210-Apr-201301:13Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:30Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.16579160,76810-Apr-201301:14Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:48Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657972,19210-Apr-201301:39Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201206:35Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657973,21610-Apr-201301:20Not applicable
Certenc.dll.mui6.2.9200.163842,56026-Jul-201202:31Not applicable
Certutil.exe.mui6.2.9200.1657973,21610-Apr-201302:19Not applicable
Certenc.dll6.2.9200.1638444,03226-Jul-201201:29Not applicable
Certutil.exe6.2.9200.16579915,45609-Apr-201322:30Not applicable
Crypt32.dll6.2.9200.165791,396,73609-Apr-201322:29Not applicable
Cryptnet.dll6.2.9200.1657998,30409-Apr-201322:29Not applicable
Cryptsvc.dll6.2.9200.1657948,64009-Apr-201322:29Not applicable
A kép összecsukásaA kép kibontása
assets folding end collapsed

Műszaki hivatkozások a változásokhoz

Új műveletek a Certutil segédprogramban

SyncWithWU
Ez a művelet a célkönyvtár a Windows Update webhellyel való szinkronizálására szolgál. A művelet szintaxisa a következő:
CertUtil [kapcsolók] -syncWithWU Célkönyvtár

Megjegyzés: A Célkönyvtár az a könyvtár, ahová a rendszer másolja a fájlokat. Amikor futtatja a parancsot, az alábbi fájlok töltődnek le a Windows Update webhelyről:
 • Authrootstl.cab: A harmadik féltől származó főtanúsítványok CTL listáját tartalmazza.
 • Disallowedcertstl.cab: A letiltott tanúsítványok CTL listáját tartalmazza.
 • Disallowedcert.sst: A letiltott tanúsítványokat tartalmazza.
 • Ujjlenyomat.crt: Harmadik féltől származó főtanúsítványok.
Egy célkönyvtárat például a következő parancs futtatásával szinkronizálhat a Windows Update webhellyel:
CertUtil -syncWithWU \\számítógép_neve\megosztási_név\célkönyvtár
GenerateSSTFromWU
Ez a művelet az .sst fájlok generálására szolgál a Windows Update webhelyről. A művelet szintaxisa a következő:
CertUtil [kapcsolók] -generateSSTFromWU SSTFile
Megjegyzés: Az SSTFile a létrehozott .sst fájl neve. A létrehozott .sst fájl tartalmazza a Windows Update webhelyről letöltött, harmadik féltől származó főtanúsítványokat.

A Windows Update webhelyről például a következő parancs futtatásával hozhat létre .sst fájlokat:
CertUtil –generateSSTFromWU Rootstore.sst

Beállításkulcsok

A frissítés az alábbi új beállításkulcsokat tartalmazza:
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\SystemCertificates\AuthRoot\DisableRootAutoUpdate
  A megbízható CTL listák automatikus frissítésének letiltásához állítsa a beállításkulcsot 1 értékre.
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\SystemCertificates\AuthRoot\EnableDisallowedCertAutoUpdate
  A letiltott CTL listák automatikus frissítésének engedélyezéséhez állítsa a beállításkulcsot 1 értékre.
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\AuthRoot\AutoUpdate\RootDirUrl
  Ez a beállításkulcs a CTL listák lekéréséhez használt elérési utakat konfigurálja.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2813430 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 25. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Service Pack 2 szervizcsomag a Windows Vista rendszerhez a következő platformokon
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Server 2008 Service Pack 2 a következő platformokon
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
  • Windows Server 2008 Foundation
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
  • Windows Web Server 2008
 • Windows 7 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 a következő platformokon
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 R2 Foundation
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Web Server 2008 R2
 • Windows 8
 • Windows 8 Pro
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Kulcsszavak: 
kbfix atdownload kbexpertiseadvanced kbsurveynew KB2813430
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com