Gescande afbeeldingen invoegen in Word 2002

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 281513 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In Microsoft Word kunt u een scanner gebruiken om afbeeldingen invoegen in een Word-document. In dit artikel wordt beschreven kunt u op twee manieren afbeeldingen invoegen in een Word-document, en elk gebruik methode.

Methode 1: Methode voor aangepast invoegen

Als u een enkele afbeelding invoegen vanuit een scanner in uw Word-document, kunt u deAangepast invoegenmethode. Deze methode maakt gebruik van de software die bij uw scanner. Een afbeelding in Word invoegt met deze methode, gaat u als volgt te werk:
 1. Start Word.
 2. Plaats of het item dat u scannen wilt in (of op) de scanner.
 3. Op deInvoegenhet menuAfbeelding, en klik vervolgens opVan Scanner of Camera.
 4. In deAfbeelding invoegen van Scanner of Cameradialoog venster Selecteer de scanner in de lijst met apparaten en Klik opAangepast invoegen.
 5. Volg de procedure van uw scanner software voor het scannen van afbeeldingen. Na afloop van de scanprocedure is de afbeelding ingevoegd in het Word-document.
OPMERKING: De afbeelding wordt ingevoegd bij de cursor zich bevindt.

Methode 2: Document scannen, methode

De Microsoft Office Document Scanning-methode wordt gebruikgemaakt van software die wordt geleverd bij Microsoft Office XP. Gebruik deze methode als u wilt scannen een gehele document (meestal meer dan één pagina). Voor een voorbeeld van deze methode Volg deze stappen:
 1. Start Word.
 2. Op deStarthet menuProgramma's, en klik vervolgens opMicrosoft Office-hulpprogramma 's.
 3. In deMicrosoft Office-hulpprogramma 'sweer geven, klikt u opMicrosoft Office-Document Scannen.
 4. Plaats of plaats het item of de items die u scannen wilt in de scanner.
 5. In deMicrosoft Office Document Scanningdialoog venster vak, zorg ervoor dat deOrigineel is dubbelzijdigselectie vakje vak is geselecteerd en klik vervolgens opScannen.
 6. Als uw scanner is voltooid de pagina's scannen, Controleer of dat de pagina's die u wilt invoegen in een Word-document zijn geselecteerd.
 7. Op deBestandmenu, klikt u opOpslaan.
 8. In deOpslaan alsdialoog venster vak, zorg ervoor datTIFFwordt weer gegeven in deOpslaan alsde bestands naam in het en klik vervolgens opOpslaan.
 9. Ga terug naar Word.
 10. Op deInvoegenhet menuAfbeelding, en klik vervolgens opUit bestand.
 11. In deAfbeelding invoegenSelecteer de gescande afbeelding in het dialoog venster en klik opInvoegen.
De gescande afbeeldingen worden ingevoegd in Word document.

OPMERKING: Als de standaard resolutie van uw scanner is geen 300 dpi (dpi), wordt u gevraagd de resolutie-instellingen voor uw scanner. Wijzig de resolutie-instellingen wanneer daarom wordt gevraagd en klik vervolgens opScannenom door te gaan met de procedure.

Eigenschappen

Artikel ID: 281513 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbscan kbgraphic kbhowtomaster kbmt KB281513 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:281513

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com