Cum se utilizează Windows Server noduri de cluster ca controlerele de domeniu

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 281662 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Notă Informațiile din acest articol abordează o situatie care le face nu, în general, se confruntă în cele mai multe arhitecturi de tehnologia informației.

Link-uri la toate articolele care se face referire în acest articol se află în secțiunea "Referințe".

Există cazuri când se poate implementa pe noduri cluster într-un mediu în cazul în care nu există nu sunt pre-existent Active Directory. Acest scenariu necesită că cel puțin unul dintre noduri cluster-ați configurat ca un controler de domeniu. Este recomandat ca 2 + noduri fi configurat ca controlerelor de domeniu, astfel că exista cel puțin un backup domain controller. Păstrarea configurare noduri coerente în cluster este un general cele mai bune practici, și doriți să activați toate nodurile ca controlerele de domeniu. Deoarece Active Directory depinde pe Domain Name System (DNS), fiecare controler de domeniu trebuie să fie un server DNS dacă nu există un alt server DNS disponibil care acceptă actualizări dinamice sau înregistrări SRV. (Microsoft recomandă să utilizați zonele Active Directory-integrate). Pentru informații suplimentare, consultați articolul 255913.

Informații suplimentare

În funcție de volumul de muncă implementate pe Failover Cluster, există diferite suport politicile și recomandări:
 • Microsoft Exchange Server - nu este acceptată într-o configurație grupate în cazul în care noduri de cluster sunt controlerele de domeniu. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft: 898634 Controlerele de domeniu Active Directory nu sunt acceptate ca noduri de cluster Exchange Server
 • Microsoft SQL Server - nu este acceptată într-o configurație grupate în cazul în care noduri de cluster sunt controlerele de domeniu. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul pentru a vizualiza mai multe informații: Instalarea SQL Server pe un controler de domeniu
 • Windows Server Hyper-V - nu este recomandat pentru a executa alte sarcini de lucru (inclusiv rolul de controler de domeniu) în partiția de părinte hypervisor.
Dacă aveți o implementare cluster în care nu există nici o legătură cu un domeniu, trebuie să configurați noduri cluster sub controlere de domeniu înainte de configurarea cluster-ului. În cazul în care conexiunea între nodurile clusterului și de Controleri de domeniu este astfel încât link-ul este lent sau nesigure, ia în considerare având un controler de domeniu aflați la același site-ul sau locație ca cluster.

Când implementați Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012 Failover Clustering noduri ca controlere de domeniu, luați în considerare următoarele puncte importante:
 • Este nu recomandăm să combine rolul Active Directory Domain Services și caracteristica de Failover Cluster pe Windows Server 2003, Windows Server 2008 sau Windows Server 2008 R2
 • Nu este acceptat pentru un nod Windows Server 2003, Windows Server 2008 sau Windows Server 2008 R2 într-un Cluster de Failover a fi un Read-Only Domain Controller (RODC)
 • Nu este acceptată pentru Windows Server 2003, Windows Server 2008 sau Windows Server 2008 R2 Failover Cluster execută Microsoft Exchange Server sau Microsoft SQL Server pentru a fi un controler de domeniu
 • Nu este acceptat pentru a combina rolul Active Directory Domain Services și caracteristica de Failover Cluster pe Windows Server 2012
 • Este recomandat ca cel puțin două noduri fi configurat ca controlerele de domeniu și potențial toate nodurile pentru consistență dacă noduri de cluster sunt configurate ca controlerele de domeniu.
 • Nu există aeriene care este asociat cu rularea de un controler de domeniu. Un controler de domeniu care este inactiv poate utiliza oriunde între 130-140 megaocteți (MO) de RAM, care include rulează de Failover Clustering. Există, de asemenea, trafic cu replicare, dacă aceste controlere de domeniu trebuie să reproducă cu alte controlere de domeniu în domeniu și între domenii. Cele mai corporative implementările de clustere includ noduri cu gigaocteți (GO) de memorie astfel încât aceasta nu este, în general, o problemă.
 • Dacă Windows Server 2003 noduri de cluster sunt controlerii de domeniu numai, fiecare trebuie să fie fermă de servere DNS, precum și ei ar trebui să punctul de la ei înșiși pentru primar DNS rezoluție, și reciproc pentru secundar DNS rezoluție. Trebuie să abordeze problema de capacitatea de a nu înregistra interfață privată în DNS, mai ales dacă este conectat printr-un cablu crossover (două-nod numai). Pentru informații suplimentare despre cum să configurați interfața de emoție, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a Vezi articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  258750Configurație recomandată privat "emoție" pe un server de clustere
  Cu toate acestea, înainte de a se poate realiza pas 12 articolul 258750, mai întâi trebuie să modificați alte setări de configurare, care sunt descrise în următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
  275554 Gazdă "A" înregistrare este înregistrat în DNS, după ce ați alege să nu înregistreze adresa de conectare
 • Dacă noduri de cluster sunt controlerii de domeniu numai, ele fiecare trebuie să fie fermă de servere catalog global, sau trebuie să pună în aplicare domainlets.
 • Prima controler de domeniu din pădure ia pe toate rolurile de flexibil singură operație de master (FISMO), se referă la articolul 197132. Pot redistribui aceste roluri la fiecare nod. Cu toate acestea, dacă nu un nod, rolurile flexibil singură operație maestru nodul a luat pe nu mai sunt disponibile. Utilizați Ntdsutil cu forța ia rolurile și să le asociați la nodul care este încă rulează (consultați articolul 223787). Revizuiască articolul 223346 pentru informații despre plasarea de roluri flexibile singură operație Cordonator de replicări în domeniu.
 • Gruparea alte programe, cum ar fi SQL sau schimb, într-un scenariu în cazul în care nodurile sunt, de asemenea, controlere de domeniu, nu poate duce la o performanță optimă din cauza constrângerilor de resurse
 • Nu cluster controlere de domeniu pentru toleranță la erori. Pot promova calculatoare pentru a fi controlerelor de domeniu, și apoi instalați serviciul de Cluster pe aceste computere, dar nu există nici o metodă pentru a stoca Active Directory pe oricare dintre unitățile administrate cluster. Nu există nici un "failover" de Active Directory. Având un domeniu mai multe controlere sunt de natura livra disponibilitatea ridicat de consolidare servicii de director.
 • Noduri în Windows Server 2003, Windows Server 2008 și Windows Server 2008 R2 Failover Cluster trebuie să aibă acces la un controler de domeniu de citire-scriere
 • Este susținut pentru a implementa un Cluster de Failover Windows Server 2012 într-un mediu care are doar acces la un Read-Only Domain Controller (RODC)
 • Este recomandat să lăsați cel puțin 1 controler de domeniu pe metal goale la implementarea controlere de domeniu în mașini virtuale cu Windows Server 2008 și Windows Server 2008 R2

Referințe

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul numere de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft:
255913Integrarea Windows 2000 DNS într-un nume existente OBLIGATI sau DNS bazate pe Windows NT 4.0
258750 Recomandat privat "emoție" configurare cluster server
275554 Gazdă "A" înregistrare este înregistrat în DNS, după ce ați alege să nu înregistreze adresa de conectare
223787 Flexibil singură operație maestru de transfer și confiscarea proces
197132 Windows 2000 Active Director FSMO roluri
223346 FSMO de plasare și de optimizare pe controlerele de domeniu Windows 2000
269229 Cum să recreați manual contul serviciului de Cluster
234790 Cum de a găsi fermă de servere, care dețin roluri flexibile singur operațiunile de Cordonator de replicări
171390 Serviciul de cluster nu poate începe în cazul în care controlerul de domeniu nu este disponibil
298570 Virtual instalările SQL Server 2000 poate să nu reușească dacă instalat la controlerele de domeniu Windows 2000
Pentru informații suplimentare despre cvorum unitate informa?iile de configurare, faceți clic pe următorul articol numărul să Vezi articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
280345Informa?iile de configurare cvorum unitate
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a Vezi articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
834231Atunci când un nodul de cluster a Windows Server 2003 este un controler de domeniu, este posibil să primiți un mesaj de eroare atunci când adăugați domeniu utilizatorii la partajarea de fișiere cluster
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
898634Controlerele de domeniu Active Directory nu sunt acceptate ca noduri de cluster Exchange Server

Proprietă?i

ID articol: 281662 - Ultima examinare: 27 noiembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbclustering kbenv kbinfo w2000mscs kbmt KB281662 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 281662

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com