Δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο του Internet Explorer ή δεν συμβαίνει τίποτα όταν κάνετε κλικ σε μια σύνδεση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 281679 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικ σε μια υπερ-σύνδεση σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε μια ιστοσελίδα σελίδα ή κάντε δεξιό κλικ σε μια υπερ-σύνδεση σε μια ιστοσελίδα και στη συνέχεια κάντε κλικ Άνοιγμα σε νέο παράθυρο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα συμπτώματα:
 • Δεν συμβαίνει τίποτα.
 • Το νέο παράθυρο μπορεί να είναι κενό.
 • Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους δέσμης ενεργειών παρόμοια με το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
  Δεν υπάρχει τέτοια διασύνδεση υποστηρίζεται.
 • Ο Internet Explorer ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται όταν κάνετε κλικ στο κουμπίΕκτύπωση ή Προεπισκόπηση εκτύπωσης ΣτοΑρχείο μενού.
Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με τους φακέλους Web, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η τρέχουσα λειτουργία δεν ήταν να ολοκληρωθεί, επειδή παρουσιάστηκε ένα μη αναμενόμενο σφάλμα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις συνδέσεις που δεν λειτουργεί σε ιστοσελίδες ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Internet Explorer 7, ο Internet Explorer 8 ή 9 του Internet Explorer, κάντε κλικ στην ακόλουθη σύνδεση για να προβάλετε το άρθρο στην τοποθεσία Web της Microsoft:

175775 Δεν συμβαίνει τίποτα όταν κάνετε κλικ σε μια σύνδεση στο Internet Explorer

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να παρουσιαστεί για ένα ή περισσότερα από τα εξής αιτίες:
 • Το (Προεπιλογή) Ρύθμιση τιμής σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα κλειδιά μητρώου παραπέμπει σε εσφαλμένη θέση για το αρχείο Urlmon.dll:
  [\InprocServer32 HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\ {79eac9e0-baf9-11ce-8c82-00aa004ba90b}]
  [\InprocServer32 HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\ {79eac9f1-baf9-11ce-8c82-00aa004ba90b}]
  [\InprocServer32 HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\ {79eac9f2-baf9-11ce-8c82-00aa004ba90b}]
  Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει, εάν εγκαταστήσετε μια προσαρμοσμένη έκδοση του Internet Explorer που δημιουργήθηκε με τον Internet Explorer Administration Kit (IEAK) έκδοση 5.01 Service Pack 1 (SP1), 5.5 SP1, ή 6.0.
 • Το ακόλουθο κλειδί μητρώου είναι λείπει ή είναι κατεστραμμένο:
  HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\ {00020400-0000-0000-C000-000000000046}
 • Ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα αρχεία λείπει, έχει καταστραφεί, ή δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά:
  • Urlmon.dll
  • Mshtml.dll
  • Actxprxy.dll
  • Oleaut32.dll
  • Αρχείο Shell32.dll
  • Shdocvw.dll

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα στον Internet Explorer, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
 1. Κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση.
 3. Τύπος Regsvr32 urlmon.dll, και στη συνέχεια Κάντε κλικ OK.
 4. Όταν εμφανιστεί η "DllRegisterServer στο urlmon.dll ολοκληρώθηκε με επιτυχία"μήνυμα, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Εάν αυτό δεν επιλύσει το ζήτημα, επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 4 για κάθε ένα από τα παρακάτω αρχεία (στο βήμα 3, αντικαταστήστε Urlmon.dll με καθένα από τα ονόματα αρχείων παρακάτω):
 • Shdocvw.dll
 • Actxprxy.dll
 • Oleaut32.dll
 • Mshtml.dll
 • Browseui.dll
 • Αρχείο Shell32.dll

Τα Windows XP και Windows 2000 μόνο

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή προκειμένου να ισχύσουν οι αλλαγές.

IF το πρόβλημα δεν επιλυθεί, βεβαιωθείτε ότι οι παρακάτω τιμές μητρώου θα υπάρχουν και είναι σωστές:
HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\ {00020400-0000-0000-C000-000000000046}
Όνομα: (Προεπιλογή)
Τιμή: IDispatch
\ProxyStubClsid HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\ {00020400-0000-0000-C000-000000000046}
Όνομα: (Προεπιλογή)
Τιμή: {00020420-0000-0000-C000-000000000046}
\ProxyStubClsid32 HKLM\SOFTWARE\Classes\Interface\ {00020400-0000-0000-C000-000000000046}
Όνομα: (Προεπιλογή)
Τιμή: {00020420-0000-0000-C000-000000000046}


Εάν το ζήτημα δεν επιλυθεί, επανεγκατάσταση του Internet Explorer. Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση του Internet Explorer που περιλαμβάνεται στο λειτουργικό σας σύστημα, να επανεγκαταστήσετε ή να επιδιορθώσετε το λειτουργικό το σύστημα.

Ο Internet Explorer Οι χρήστες του Κιτ διαχείρισης

Εάν αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μετά την εγκατάσταση μιας προσαρμοσμένης έκδοσης του Ο Internet Explorer που δημιουργήθηκε με τη διαχείριση του Internet Explorer Κιτ (IEAK) έκδοση 5.01 Service Pack 1 (SP1), 5.5 SP1 ή 6.0 και επιλύεται από παραδοθεί το αρχείο Urlmon.dll, επικοινωνήστε με την υποστήριξη προϊόντων της Microsoft Υπηρεσίες για να αποκτήσετε την κατάλληλη ενημέρωση κώδικα παρακάτω.

IEAK για τον Internet Explorer 6

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, υποβάλετε μια αίτηση εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft και υποστήριξης, για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνήθεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη λήψη" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Αγγλικά η έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία που παρατίθενται στην Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, είναι Μετατροπή σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε το Ζώνη ώρας στην καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" του πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version    Size   File name
  ------------------------------------------------------
  11-Oct-2001 19:45 6.0.2710.1100 189,440 Ie6wzd.exe
				
Σημείωση Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν διανέμεται, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εγκατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης το πακέτο αλλά είναι μια πραγματική δυαδική επείγουσα επιδιόρθωση που πρέπει να αντικαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, μετονομάστε το παλιό Ie6wzd.exe αρχείο σας Φάκελος εγκατάστασης του IEAKΦάκελος \Iebin\Optional\EN, αντιγράψτε με μη αυτόματο τρόπο την επείγουσα επιδιόρθωση σε που φάκελο και στη συνέχεια αναδόμηση IEAK, ΏΣΤΕ το πακέτο να περιλαμβάνει την επείγουσα επιδιόρθωση το πακέτο σας.

Σημαντικό Εάν η αυτόματη έκδοση συγχρονισμού (AVS) εφαρμόζεται σε σας Εγκατάστασης IEAK μετά τη χρήση αυτής της ενημέρωσης κώδικα, θα πρέπει να εφαρμόσετε με μη αυτόματο τρόπο αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση ξανά.

IEAK για τον Internet Explorer 5.5

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft, αλλά προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Eφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Σε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημά σας χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης, ίσως έχει ακυρωθεί. Συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση.

Αγγλικά η έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία που παρατίθενται στην Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, είναι Μετατροπή σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε το Ζώνη ώρας στην καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" του πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version     Size   File name 
  --------------------------------------------------------
  18-Dec-2000 17:22  5.50.4612.1800 183,056 Ie5wzd.exe
Σημείωση Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν διανέμεται, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εγκατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης συσκευασία, αλλά είναι μια πραγματική δυαδική επείγουσα επιδιόρθωση που πρέπει να αντικαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, μετονομάστε το παλιό Ie5wzd.exe αρχείο σας Φάκελος εγκατάστασης του IEAKΦάκελος \Iebin\Optional\EN, αντιγράψτε με μη αυτόματο τρόπο την επείγουσα επιδιόρθωση σε που φάκελο και στη συνέχεια αναδόμηση IEAK, ΏΣΤΕ το πακέτο να περιλαμβάνει την επείγουσα επιδιόρθωση το πακέτο σας.

Σημαντικό Εάν η αυτόματη έκδοση συγχρονισμού (AVS) εφαρμόζεται σε σας Εγκατάστασης IEAK μετά τη χρήση αυτής της ενημέρωσης κώδικα, θα πρέπει να εφαρμόσετε με μη αυτόματο τρόπο αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση ξανά.

IEAK για τον Internet Explorer 5.01

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft, αλλά προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Eφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Σε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημά σας χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης, ίσως έχει ακυρωθεί. Συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση.

Αγγλικά η έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία που παρατίθενται στην Συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλετε τις πληροφορίες του αρχείου, είναι Μετατροπή σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε το Ζώνη ώρας στην καρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" του πίνακα ελέγχου.
  Date     Time   Version    Size   File name 
  ---------------------------------------------------------
  01-Nov-2000 11:01a  5.0.3210.3100 177,424  Ie5wzd.exe 

				
Σημείωση Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν διανέμεται, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα εγκατάστασης επείγουσας επιδιόρθωσης συσκευασία, αλλά είναι μια πραγματική δυαδική επείγουσα επιδιόρθωση που πρέπει να αντικαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο. Για να το κάνετε αυτό, μετονομάστε το παλιό Ie5wzd.exe αρχείο σας Φάκελος εγκατάστασης του IEAKΦάκελος \Iebin\Optional\EN, αντιγράψτε με μη αυτόματο τρόπο την επείγουσα επιδιόρθωση σε που φάκελο και στη συνέχεια αναδόμηση IEAK, ΏΣΤΕ το πακέτο να περιλαμβάνει την επείγουσα επιδιόρθωση το πακέτο σας.

Σημαντικό Εάν η αυτόματη έκδοση συγχρονισμού (AVS) εφαρμόζεται σε σας Εγκατάστασης IEAK μετά τη χρήση αυτής της ενημέρωσης κώδικα, θα πρέπει να εφαρμόσετε με μη αυτόματο τρόπο αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση ξανά.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 281679 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Microsoft Internet Explorer 5.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kbfix kbie550presp2fix kbie600presp1fix kbie600sp1fix kbmt KB281679 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:281679

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com