"Εκτέλεση απέτυχε: ρύθμιση παραμέτρων υποστήριξης Exchange παλαιού τύπου" σφάλμα κατά την εκτέλεση του οδηγού ρύθμισης παραμέτρων υβριδική στο Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2816904 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε τον Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων "υβριδική" για να ενεργοποιήσετε μια ρύθμιση παραμέτρων υβριδική στο Microsoft Office 365, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Υβριδική ρύθμισης παραμέτρων απέτυχε με σφάλμα "η εκτέλεση απέτυχε: ρύθμιση παραμέτρων υποστήριξης Exchange παλαιού τύπου"

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα μπορεί να παρουσιαστεί για έναν από τους παρακάτω λόγους.
 • Αιτία 1: Το εξωτερικό Schedule+ διαθεσιμότητας δημόσιου φακέλου για υποστήριξης του Microsoft Exchange Server 2003 δεν εγκαταστάθηκε. Σε αυτήν την περίπτωση, το "OU = ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ (FYDIBOHF25SPDLT)" δημόσιο φάκελο λείπει από την ιεραρχία του δημόσιου φακέλου.
 • Αιτία 2: Ο λογαριασμός admin δεν έχει δυνατότητα αλληλογραφίας.
 • Αιτία 3: Αφού καταργηθεί η εγκατάσταση του Exchange Server 2003, το Διακομιστές κοντέινερ στην ομάδα διαχείρισης (πρώτη διαχειριστική ομάδα ή μια άλλη προσαρμοσμένη ομάδα διαχείρισης στον Exchange 2003) είναι κενή.

ΛΎΣΗ

Λύση 1: Προσθέστε το OU = δημόσιο φάκελο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ (FYDIBOHF25SPDLT)

Προσθέστε το OU = δημόσιο φάκελο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ (FYDIBOHF25SPDLT). Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα στο διακομιστή αλληλογραφίας:
 1. Σύνδεση με το διακομιστή που περιέχει το δημόσιο φάκελο του αργότερα εσωτερικής εγκατάστασης Exchange 2010 Service Pack 1 (SP1) - ή.
 2. Ανοίξτε το κέλυφος διαχείρισης Exchange και, στη συνέχεια, εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet:
  Add-PsSnapin Microsoft.Exchange.Management.Powershell.Setup
 3. Εγκαταστήστε ένα νέο εξωτερικό Schedule+ διαθεσιμότητας δημόσιο φάκελο. Για να γίνει αυτό, εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet:
  Install-FreeBusyFolder
 4. Εκτελέστε την ακόλουθη cmdlet, και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι όλοι οι διακομιστές δημόσιου φακέλου έχουν εξωτερική Schedule+ διαθεσιμότητας δημόσιου φακέλου.
  Update-PublicFolderHierarchy
ΣημείωσηΓια να ελέγξετε αν υπάρχει το φάκελο, ανοίξτε το κέλυφος διαχείρισης Exchange στον Exchange server εσωτερικής εγκατάστασης και, στη συνέχεια, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
Get-PublicFolder "\NON_IPM_SUBTREE\SCHEDULE+ FREE BUSY" -recurse | fl identity
Στη συνέχεια, στο αποτέλεσμα, αναζητήστε ένα φάκελο που έχει την ακόλουθη ταυτότητα:
\NON_IPM_SUBTREE\SCHEDULE+ FREE BUSY\EX:/O=<OrganizationName>/OU=EXTERNAL (FYDIBOHF25SPDLT)

Λύση 2: Αλληλογραφίας-ενεργοποίηση του λογαριασμού διαχείρισης του Exchange

Σημείωση Θα πρέπει να πάντα αλληλογραφίας-Ενεργοποίηση λογαριασμούς διαχείρισης του Exchange. Εάν ο λογαριασμός διαχείρισης του Exchange δεν είναι με δυνατότητα αλληλογραφίας, ο Οδηγός ρύθμισης παραμέτρων υβριδική ενδέχεται να αποτύχει κατά την HybridConfiguration του συνόλου ή διαδικασία Ενημέρωσης HybridConfigurationκαι ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Σφάλμα: Ενημέρωση ρύθμισης παραμέτρων υβριδική απέτυχε με σφάλμα ' εκτέλεση ValidateConfiguration δευτερεύουσα εργασία απέτυχε: ρύθμιση παραμέτρων υποστήριξης Exchange παλαιού τύπου "ως ένα σύμπτωμα του λογαριασμού διαχείρισης μη αλληλογραφίας που είναι ενεργοποιημένη.

Dιάλυμα 3: Χρήση ADSI Edit για να καταργήσετε το κενό κοντέινερ διακομιστών

ΠροειδοποίησηΑυτή η διαδικασία απαιτεί ADSI Edit. Η εσφαλμένη χρήση ADSI Edit μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του ADSI Edit είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε την επιλογή ADSI Edit με δική σας ευθύνη.
 1. Ξεκινήστε το ADSI Edit. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε ADSIEdit.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 2. Αναπτύξτε το (κοντέινερ ρύθμισης παραμέτρωνΌνομα διακομιστή>.Όνομα_τομέα.com >), και στη συνέχεια αναπτύξτεCN = Configuration, DC =<DomainName>, DC = τοπικό</DomainName>.
 3. Ανάπτυξη CN = υπηρεσίες, αναπτύξτε CN = Microsoft Exchange, και, στη συνέχεια, αναπτύξτε το στοιχείο CN =<ExchangeOrganizationName>.<b00> </b00> </ExchangeOrganizationName>
 4. Ανάπτυξη CN = διαχειριστικές ομάδες, και στη συνέχεια αναπτύξτε το CN = Πρώτη_διαχειριστική_ομάδα (όπου Πρώτη_διαχειριστική_ομάδα ανήκει σε Exchange 2003).
 5. Ανάπτυξη CN = Servers, και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα διακομιστή που περιλαμβάνονται στο κοντέινερδιακομιστών .
 6. Κάντε δεξιό κλικ τα κενά CN = Servers κοντέινερ, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φάκελο εξωτερικό Schedule+ διαθεσιμότητας χρησιμοποιείται σε σενάρια υβριδική όταν χρησιμοποιείται Exchange Server 2003 ή το Microsoft Office Outlook 2003 στις εγκαταστάσεις. Αυτό το εξωτερικό φάκελο είναι εγκατεστημένο στο διακομιστή Exchange 2010 δημόσιου φακέλου έτσι ώστε ο διακομιστής να κάνετε τα εξής:
 • Η ανάσχεση αιτήσεις διαθεσιμότητας
 • Αποστολή αιτήσεων στο Office 365 για αναζήτηση
Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο για τους λογαριασμούς που μετεγκαθίστανται από εγκαταστάσεις εσωτερικής εγκατάστασης για το σύννεφο. Οι χρήστες του Exchange Server 2003 εξακολουθούν να έχουν ημερολογίου λειτουργικότητα.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2816904 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365e o365a o365m o365022013 after upgrade hybrid kbmt KB2816904 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2816904

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com