Internet Explorer 10:n asentaminen Windows 7:ään tai Windows Server 2008 R2:een ei ehkä valmistu oikein ja lisäksi näyttöön saattaa tulla virhesanoma. Tämä ongelma saattaa ilmetä useista syistä. Voit asentaa Internet Explorer 10:n seuraavasti.

Huomautuksia
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
 • Windows 8 ja Windows Server 2012 sisältävät Internet Explorer 10:n. Siksi Internet Explorer 10:tä ei tarvitse asentaa näihin käyttöjärjestelmiin.
 • Jos yrität asentaa Internet Explorer 10:n uudelleen vain vähän aikaa sen asennuksen poistamisen jälkeen, asennusprosessi ei ehkä onnistu. Tämä ongelma saattaa ilmetä, koska järjestelmä ei ole vielä poistanut tilapäisiä asennustiedostoja, joita tarvitaan alustavaan asennukseen. Jos olet poistanut Internet Explorer 10:n äskettäin, kannattaa odottaa 20 minuuttia ennen uudelleenasennusta.
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva

Vaihe 1: Service Pack 1:n tai uudemman asennuksen varmistaminen

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Windows 7- ja Windows 2008 R2 -käyttöjärjestelmissä Internet Explorerin asennusedellytyksenä on käyttöjärjestelmän Service Pack 1 (SP1)- tai uudempi versio.

Jos tarvitset lisätietoja asennetun Service Pack -version selvittämisestä tai uusimman Service Packin asentamisesta, katso Windows 7:n Service Pack- ja päivityskeskuksen ohjeet. Lisätietoja Windows Server 2008 R2:sta on artikkelissa Tietoja Windows 7:n ja Windows Server 2008 R2:n Service Pack 1 -paketista.

Lisätietoja Internet Explorer 10:n käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimuksista on sivulla Internet Explorer 10:n järjestelmävaatimukset.
 • Windows 7, 32-bittinen, SP1 tai uudempi versio
 • Windows 7, 64-bittinen, SP1 tai uudempi versio
 • Windows 2008 R2, 32-bittinen, SP1 tai uudempi versio
 • Windows 2008 R2, 64-bittinen, SP1 tai uudempi versio
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva

Vaihe 2: Järjestelmän varmistaminen käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimusten mukaiseksi

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Varmista SP1-asennuksen lisäksi, että tietokoneesi täyttää Internet Explorer 10:n laitteistolle asettamat vähimmäisvaatimukset. Lisätietoja on Internet Explorer 10:n järjestelmävaatimuksissa.

Varmista myös, että näytönohjain on yhteensopiva Internet Explorer 10:n kanssa. Näyttöön saattaa tulla virhekoodin 9C57 virhesanoma, kun yrität asentaa Internet Explorer 10:ntä tietokoneeseen, jossa ei ole yhteensopivaa näytönohjainta. Lisätietoja näytönohjaimen yhteensopivuuden tarkistamisesta ja uusimpien yhteensopivien ohjainten hankkimisesta on artikkelissa Internet Explorer 10 ei asennu joihinkin hybridigrafiikkaa käyttäviin järjestelmiin.
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva

Vaihe 3: Tarvittavat päivitysten asennuksen tarkistaminen

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva

Asenna Internet Explorer 10:n tarvitsemat päivitykset Windows Updatesta

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Voit tehdä tämän seuraavasti:
 1. Avaa Windows Update napsauttamalla Käynnistä-painiketta, kirjoittamalla hakuruutuun Update ja valitsemalla sitten tulosten luettelosta Windows Update.
 2. Valitse (vasemmalla olevassa) siirtymisruudussa Tarkista päivitykset.
 3. Valitse Windows Update -ikkunassa <luku> tärkeää päivitystä on saatavilla ja tarkista, onko Internet Explorer 10 saatavilla olevien päivitysten luettelossa. Jos Internet Explorer 10 on luettelossa, poista valintaruudun valinta, jotta ohjelman päivitystä ei asenneta ennen muiden päivitysten asentamista.

  Huomautus Jos saat virhesanoman Windows Update -prosessin aikana, katso lisätietoja artikkelista, jossa käsitellään Windows Update -toimintaongelman korjaamista.
 4. Käynnistä tietokone uudelleen.
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva

Päivitysten asentaminen manuaalisesti, jos asennus ei onnistu Windows Updatesta

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Jos et pysty asentamaan näitä päivityksiä Windows Updatesta, asenna seuraavat Internet Explorer 10:n tarvitsemat päivitykset Windows 7 SP1:een manuaalisesti.
Voit ladata päivityksen napsauttamalla asianmukaisen tiedoston linkkiä sen mukaan, onko käyttöjärjestelmän versio 32-bittinen (x86) vai 64-bittinen.
Lisätietoja käytössä olevan Windows-version tarkistamisesta on artikkelissa Tietoja sen selvittämisestä, onko tietokoneessa oleva Windows-käyttöjärjestelmä 32- vai 64-bittinen versio.

Kun olet asentanut tämän päivityksen, tietokone on käynnistettävä uudelleen.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
KB-artikkelinumeroNimiLataamislinkki
2729094Segoe UI -symbolifontin päivitys on saatavilla Windows 7:ään ja Windows Server 2008 R2:eenLataaLataa x86-pakettiLataaLataa x64-paketti (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2731771Uudet ohjelmointirajapinnat paikallisen ajan ja UTC-ajan väliseen muuntoon Windows 7:ssä ja Windows Server 2008 R2:ssa lisäävä päivitys on saatavillaLataaLataa x86-pakettiLataaLataa x64-paketti (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
2533623Microsoft Security Advisory: Suojaamaton kirjaston lataaminen saattaa sallia koodin etäsuorittamisen
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa x86-paketti
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa x64-paketti
2670838Windows 7 SP1:lle ja Windows Server 2008 R2 SP1:lle on saatavilla ympäristöpäivitys.
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa x86-paketti
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa x64-paketti
2786081Internet Explorer 10 ei tallenna verkkosivuston tunnistetietoja Windows 7 SP1- tai Windows Server 2008 R2 SP1 -tietokoneesta uloskirjautumisen tai tietokoneen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.LataaLataa x86-pakettiLataaLataa x64-paketti (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva

Vaihe 4: Asennusohjelman oikean version käytön varmistaminen

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Ehdotus: Microsoft suosittelee vakoiluohjelmien ja virusten torjuntaohjelmistojen käytöstä poistamista ennen Internet Explorer 10:n asentamista. Tämä toimenpide saattaa heikentää tietokoneen suojausasetuksia. Jos teet tämän toimenpiteen, suojaa tietokonetta suorittamalla sen mukaiset lisätoimet ja ota vakoiluohjelmien ja virusten torjuntaohjelmistot uudelleen käyttöön Internet Explorer 10:n asentamisen jälkeen.

Lataa Windows-versiosi mukainen Internet Explorer 10:n asennusohjelma käyttämällä seuraavia linkkejä. Etkö tiedä, mikä Windows-versio järjestelmässäsi on?
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Internet Explorer 10 -asennusohjelmat 32-bittisiin ympäristöihin
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Internet Explorer 10 -asennusohjelmat 64-bittisiin ympäristöihin
Huomautus Varmista myös, että valitset käyttämäsi Windowsin kielen mukaisen asennusohjelman. Jos käytät asennusohjelman englanninkielistä muunkielisessä Windows-versiossa, asennusprosessia jatketaan englanniksi. Asennettu ohjelma käyttää kuitenkin Windowsin kieltä.
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Lisätietoja

Internet Explorer 10:n asentaminen puhtaan käynnistyksen tilassa

Jos Internet Explorer 10:n asentaminen ei onnistu vieläkään, yritä asentaa Internet Explorer 10 puhtaan käynnistyksen tilassa. Puhdas käynnistys käynnistää Windowsin siten, että käytössä on pienin tarvittava joukko ohjaimia ja käynnistysohjelmia. Se voi auttaa ehkäisemään ohjelmistoristiriitoja asennuksen aikana. Lisätietoja järjestelmän puhtaan käynnistyksen tekemisestä on artikkelissa Puhtaan käynnistyksen tekeminen Windowsissa.

Tietoja tästä artikkelista

Artikkelin tunnus: 2820688
Viimeisin tarkistus: 26. maaliskuuta 2014
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:: Windows Internet Explorer 10
Haluatko antaa palautetta tästä artikkelista?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.