Az Internet Explorer 10 böngésző Windows 7 vagy Windows Server 2008 R2 rendszerekre történő telepítésekor elképzelhető, hogy a telepítés folyamata nem fejeződik be, és hibaüzenetet kaphat. A problémának számos oka lehet. Az Internet Explorer 10 sikeres telepítéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

Megjegyzés:
A kép összecsukásaA kép kibontása
 • Vegye figyelembe, hogy a Windows 8 és a Windows Server 2012 rendszer tartalmazza az Internet Explorer 10 böngészőt, ezért ezeken a rendszereken nem szükséges az Internet Explorer 10 telepítése.
 • Ha eltávolítja az Internet Explorer 10 programot, és nem sokkal ezután megpróbálja újratelepíteni, a telepítés sikertelen lehet. Ez a probléma akkor jelentkezhet, ha a rendszer még nem fejezte be a program első telepítéséhez szükséges ideiglenes telepítőfájlok eltávolítását. Ebben az esetben javasoljuk, hogy várjon 20 percet az Internet Explorer 10 újratelepítése előtt.
A kép összecsukásaA kép kibontása

1. lépés: Győződjön meg róla, hogy legalább az 1. szervizcsomag (SP1), vagy annál újabb verzió telepítve van a számítógépen.

A kép összecsukásaA kép kibontása
Windows 7 és Windows 2008 R2 esetén pedig legalább a Service Pack 1 (SP1) szervizcsomag, vagy annál újabb verzió megléte szükséges az Internet Explorer telepítéséhez.

Amennyiben szeretné megállapítani, hogy mely szervizcsomag van telepítve a számítógépre, vagy szeretné telepíteni a legújabb szervizcsomagot, akkor Windows 7 rendszer esetében tekintse meg a Szervizcsomag- és frissítésközpontot. Windows Server 2008 R2 rendszer esetén tekintse meg A Windows 7 rendszer 1. szervizcsomagjáról (SP1) és Windows Server 2008 R2 rendszerről szóló cikket.

További információ az Internet Explorer 10 minimális rendszerkövetelményeiről: Az Internet Explorer 10 rendszerkövetelményei.
 • 32 bites Windows 7 Service Pack 1 (SP1) vagy újabb verziók
 • 64 bites Windows 7 Service Pack 1 (SP1) vagy újabb verziók
 • 32 bites Windows 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) vagy újabb verziók
 • 64 bites Windows 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) vagy újabb verziók
A kép összecsukásaA kép kibontása

2. lépés: Ellenőrizze, hogy az Ön által használt rendszer megfelel-e az operációs rendszer követelményeinek.

A kép összecsukásaA kép kibontása
A Service Pack (SP1) szervizcsomag telepítéséhez kérjük ellenőrizze, hogy a számítógép hardver felépítése megfelel-e az Internet Explorer 10 program minimális hardverkövetelményeinek. További információkért kérjük, látogasson el az Internet Explorer 10 rendszerkövetelményei oldalra.

Bizonyosodjon meg arról is, hogy az Ön által használt videokártya illesztőprogramja kompatibilis az Internet Explorer 10 programmal. Amennyiben Ön olyan videokártya-illesztőprogramot használ, amely nem kompatibilis az Internet Explorer 10 böngészővel, akkor elképzelhető, hogy 9C57 hibakóddal ellátott hibaüzenetet kap. Ha ellenőrizni kívánja a videokártya-illesztőprogram kompatibilitását, vagy szeretné beszerezni a legújabb kompatibilis illesztőprogramokat, tekintse meg a következőt cikket: Az Internet Explorer 10 nem telepíthető egyes, hibrid videokártyával felszerelt rendszereken.
A kép összecsukásaA kép kibontása

3. lépés: Ellenőrizze, hogy az előfeltételként meghatározott frissítések telepítve vannak-e

A kép összecsukásaA kép kibontása

Az Internet Explorer 10 előfeltételként meghatározott frissítéseinek telepítése a Windows Update szolgáltatásból

A kép összecsukásaA kép kibontása
Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
 1. A Windows Update megnyitásához kattintson a Start gombra. Írja be az Update kifejezést a keresőmezőbe, majd az eredmények listájában kattintson a Windows Update elemre.
 2. A bal oldali ablaktáblában válassza a Frissítések keresése lehetőséget.
 3. Kattintson a <Szám> fontos frissítés érhető el hivatkozásra a Windows Update ablakában, így ellenőrizheti, hogy az Internet Explorer 10 szerepel-e az elérhető frissítések listáján. Ha az Internet Explorer 10 a listán van, akkor a többi frissítés telepítése előtt törölje a jelölőnégyzet jelölését.

  Megjegyzés: Ha hibaüzenetet kap a Windows Update működése során, olvassa el A Windows Update hibáinak javítása, ha az nem működik megfelelően című cikket.
 4. Indítsa újra a számítógépet.
A kép összecsukásaA kép kibontása

Amennyiben a frissítések Windows Update szolgáltatással történő telepítése sikertelen, telepítse azokat manuálisan

A kép összecsukásaA kép kibontása
Amennyiben a frissítések Windows Update szolgáltatással történő telepítése sikertelen, Önnek manuálisan kell telepítenie a következő, Internet Explorer 10 előfeltételeként megadott frissítéseket (Windows 7 SP1 esetén).
A frissítések letöltéséhez kattintson a megfelelő fájl hivatkozására attól függően, hogy 32 bites (x86) vagy 64 bites operációs rendszer fut-e a számítógépen.
Az Ön által használt Windows verzió meghatározásához tekintse meg az alábbi cikket: Hogyan állapíthatom meg, hogy 32 bites vagy 64 bites Windows verziót használok-e?.

A frissítés telepítését követően újra kell indítania a számítógépet.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Tudásbáziscikk számaCímLetöltési hivatkozás
2729094Elérhető egy frissítés a Segoe UI symbol betűkészlethez Windows 7 és Windows Server 2008 R2 rendszer eseténLetöltésAz x86 csomag letöltéseLetöltésAz x64 csomag letöltése
2731771Elérhető egy frissítés, amely új API felületeket biztosít a helyi idő és az egyezményes világidő (UTC) közötti átváltáshoz a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 rendszerbenLetöltésAz x86 csomag letöltéseLetöltésAz x64 csomag letöltése
2533623Biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum (Microsoft Security Advisory): A könyvtárak nem biztonságos betöltése távoli kódfuttatást tehet lehetővé
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az x86 csomag letöltése
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az x64 csomag letöltése
2670838Elérhető egy platformfrissítés a Windows 7 SP1 és Windows Server 2008 R2 SP1 rendszerhez
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az x86 csomag letöltése
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az x64 csomag letöltése
2786081Az Internet Explorer 10 nem menti a webhelyek hitelesítő adatait, ha kijelentkezik egy Windows 7 SP1 vagy Windows Server 2008 R2 SP1 operációs rendszert futtató számítógépen, illetve újraindítja aztLetöltésAz x86 csomag letöltéseLetöltésAz x64 csomag letöltése
A kép összecsukásaA kép kibontása
A kép összecsukásaA kép kibontása

4. lépés: Ellenőrizze, hogy megfelelő telepítőfájlt használ-e

A kép összecsukásaA kép kibontása
Javaslat Javasoljuk, hogy az Internet Explorer 10 telepítése előtt tiltsa le a kémprogram-elhárító és víruskereső szoftvereket. Ez a művelet csökkentheti a számítógép biztonsági beállításainak szintjét. A cikkben tárgyalt művelet végrehajtása esetén gondoskodjon a számítógép védelméről, majd az Internet Explorer 10 telepítése után újra kapcsolja be a kémprogram-elhárító és víruskereső szoftvereket.

Az Ön Windows verziójának megfelelő Internet Explorer 10 telepítéséhez használja az alábbi linkek valamelyikét: Nem tudja, a Windows melyik verziója fut az Ön gépén?
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Internet Explorer 10 telepítők 32 bites platformokhoz
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Internet Explorer 10 telepítők 64 bites platformokhoz
Megjegyzés Ügyeljen rá, hogy az Ön Windows verziójának megfelelő nyelvű telepítőt válassza. Amennyiben Ön angol verziójú telepítőt választ más nyelvű Windows verzióhoz, akkor a telepítés angol nyelven fog történni, azonban a telepített program az Ön Windows rendszerével azonos nyelven fog futni.
A kép összecsukásaA kép kibontása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

További információ:

Az Internet Explorer 10 telepítése „tiszta rendszerindítással”

Ha továbbra sem tudja telepíteni az Internet Explorer 10 böngészőt, próbálkozzon az Internet Explorer 10 „tiszta rendszerindítással” történő telepítésével. A Windows tiszta rendszerindítása során a rendszert elindíthatja csak a legszükségesebb programokkal és illesztőprogramokkal is. Ez segíthet a szoftverek közötti ütközési pontok feloldásában. A tiszta rendszerindítás végrehajtása érdekében tekintse meg a Hibaelhárítás tiszta rendszerindítással című cikket.

További információ a cikkről

Cikk azonosítója: 2820688
Utoljára ellenőrizve: 2014. március 8.
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:: Windows Internet Explorer 10
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Szeretne visszajelzést adni a cikkel kapcsolatban?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.