Overzicht van MS Shell DLG en FontSubsitutes

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 282187 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe systeem letter type toewijzingen werken.

Meer informatie

De volgende registersleutel bevat veelgebruikte letter typen en hun vervangingen:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\FontSubstitutes
Wanneer een programma voor een gemeenschappelijk stelsel of het dialoog venster letter type aanroept, wordt het FontSubsitution toewijzen voor het opzoeken van de juiste letter type voor het computer systeem land instelling gebruikt.

MS Shell Dlg

MS Shell Dlg is een toewijzings mechanisme waarmee de Amerikaans Engelse Microsoft Windows NT en Microsoft Windows 2000 ter ondersteuning van de land instellingen die tekens bevatten die niet zijn opgenomen in de codetabel 1252. Het is niet een letter type, maar een naam gezicht voor een niet-bestaand letter type. U kunt opgeven tijdens Setup in het bestand Windows NT Setup of de Windows 2000 Setup-bestand. U kunt ook opgeven wanneer u een lokale computer aanpast via land instellingen in het Configuratie scherm:
  1. In het onderdeel Land instellingen in hetAlgemeenen klik opStandaard waarden instellende land instellingen instellen.
  2. Klik opGeavanceerde, en klik vervolgens op een land instelling voor talen voor niet-Unicode-programma's. Dit wordt ook wel genoemd de "land."
  3. Klik opOK, en start de computer opnieuw op. De juiste wijziging optreedt in de registersleutel FontSubstitutes.
Er zijn twee shell letter type toewijzingen voor Windows 2000 en Windows XP:
  • MS Shell Dlg: Compatibiliteit met alle eerdere Windows besturings systemen, waaronder Windows NT.
  • MS Shell Dlg 2: Voor programma's die zijn eigen Windows 2000 en Windows XP.
Wanneer de MS Shell Dlg toewijzing gewijzigd vanwege de systeem land instelling wijzigen, dit kan onverwachte gevolgen hebben voor hoe programma's weer tekst, gegeven speciaal wanneer een programma dat gebruikmaakt van MS Shell Dlg verwacht glyphs MS Shell Dlg beschikbaar die niet in het letter type waaraan deze momenteel is toegewezen. Dit resulteert meestal in de weergave van de "standaard glyph." De glyph standaard letter type letter type varieert, maar veel lijkt op een pipe-symbool (|) of een klein vierkant of rechthoekig kader. U kunt het letter type toewijzing handmatig wijzigen als een enkele letter type wordt de behoeften van de dialoog vensters computer en de vertaalde programma's die weer geven problemen.

Referenties

Raadpleeg voor meer informatie naar de volgende MSDN-website (onder Platform SDK vouw basis Services en vervolgens internationale functies):
http://msdn.Microsoft.com
U kunt ook verwijzen naar de volgende Microsoft-website:
http://www.Microsoft.com/globaldev

Eigenschappen

Artikel ID: 282187 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB282187 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:282187

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com