FIX: Un punct de Management experiențe utilizarea Procesorului de mare sau consumul de memorie de mare în System Center Manager de configurare 2007 pachet Service Pack 2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2823071 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Ai un punct de Management instalat pe un server de site-ul Microsoft System Center Manager de configurare 2007 pachet Service Pack 2. În unele cazuri, de exemplu scenarii care implică un spațiu de disc redus, punctul de Management poate experiență high CPU usage sau high memorie consumului. Acest lucru poate duce la o scădere generală a performanței.

Rezoluție

Remedierea rapidă informații

Un hotfix acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta doar problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi teste suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune de "Drum de remedieri rapide disponibile" la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service si suport pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă apar probleme suplimentare sau dacă orice de depanare este necesară, va trebui să creați o solicitare de serviciu separat. Costurile de obicei suport va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă de Microsoft Client Service si suport numere de telefon sau pentru a crea o cerere de serviciu separat, du-te la următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă Formularul "Descărcare de remedieri rapide disponibile" afișează limbile pentru care remedierea rapidă este disponibilă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți pachet Service Pack 2 pentru centrul de 2007 de configurare administrator de sistem instalat.

Reporniți informații

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Notă Vă recomandăm să închideți consola de administrare Manager de configurare înainte de a instala acest pachet de remedieri rapide.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Acest pachet de remedieri rapide înlocuiește numai fișierul Mp.msi care este conținută în hotfix următoarele:

2504229 Un client sistem Center Manager de configurare 2007 SP2 nu se pot înregistra la punctul de gestionare, după o secvență de sarcina OSD reinstalează său sistem de operare
Notă Acest pachet de remediere rapidă nu înlocuiește orice alte fișiere care sunt cuprinse în remedierea rapidă 2504229.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în engleză a acestei remedieri rapide are atribute de fișier (sau atribute de fișier mai târziu) care sunt listate în următorul tabel. Datele și orele pentru aceste fișiere sunt enumerate în timpul Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, este convertit la ora locală. Pentru a găsi diferența dintre UTC și ora locală, utilizați Fusul orar tab-ul în Data și ora element din Panou de control.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Ccmexec.exe4.0.6487.2229766,64001-Feb-201019:40x 86
Mp.msiNu este cazul9,338,36801-Feb-201019:40Nu este cazul
Sccm2007ac-sp2-kb2823071-x 86-enu.mspNu este cazul1,422,84820-Mar-201310:19Nu este cazul

Remediere

Pentru a rezolva această problemă, reporniți computerul. În plus, va trebui să re-creați punctul de gestionare.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru informații despre terminologia de actualizare software-ul, consultați Descriere terminologiei standard care este utilizat pentru a descrie actualizările de software Microsoft.

Proprietă?i

ID articol: 2823071 - Ultima examinare: 16 mai 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2823071 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2823071

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com