Artikkelin tunnus: 2823483 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Windows 7:n Internet Explorer 10 ei asennu oikein, ja näyttöön tulee seuraava virhesanoma:
Internet Explorer tarvitsee päivityksen ennen asennusta

Syy

Tämä ongelma johtuu siitä, että jotkin hybridinäytönohjaimia käyttävät tietokoneet eivät ole vielä yhteensopivia Windows 7:n Internet Explorer 10:n kanssa. Internet Explorer 10:tä ei asenneta näihin tietokoneisiin, ennen kuin näille näytönohjaimille on saatavilla päivitettyjä laitteisto-ohjaimia.

Enemmän tietoa

Saat luettelon tietokoneista, joihin tämä ongelma vaikuttaa, ja linkit tämän ongelman korjaamiin päivitettyihin ohjainohjelmistoihin napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin voit lukea artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:

2670838 Windows 7 SP1:lle ja Windows Server 2008 R2 SP1:lle on saatavilla ympäristöpäivitys

Tila

Microsoft tekee yhteistyötä laitevalmistajien kanssa ja pyrkii toimittamaan tämän ongelman ratkaisevan päivitetyn ohjelmiston mahdollisimman pian. Päivitettyä ohjainohjelmistoa koskevat uudet tiedot lisätään Knowledge Base -artikkeliin 2670838, kun tiedot ovat saatavilla.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2823483 - Viimeisin tarkistus: 30. huhtikuuta 2013 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Windows Internet Explorer 10
  • Windows 7 Service Pack 1
Hakusanat: 
kbtshoot kbsurveynew KB2823483

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com