ID članka: 2823483 - Pregledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.
Proširi sve | Sažmi sve

Simptomi

Internet Explorer 10 za Windows 7 ne instalira se ispravno i prikazuje se sljedeća poruka o pogrešci:
Internet Explorer prije instaliranja treba ažuriranje

Uzrok

Taj se problem pojavljuje jer neka računala imaju hibridne grafičke kartice koje još nisu kompatibilne s preglednikom Internet Explorer 10 za Windows 7. Internet Explorer 10 neće se moći instalirati na ta računala dok ažurirani upravljački programi za te grafičke kartice ne budu dostupni.

Dodatne informacije

Za popis računala koja su zahvaćena tim problemom i veze do upravljačkog programa koji će riješiti taj problem kliknite na sljedeći broj članka da biste otvorili članak iz Microsoftove baze znanja:

2670838 Dostupno je ažuriranje platforme za sustave Windows 7 sa servisnim paketom SP1 i Windows Server 2008 R2 sa servisnim paketom SP1

Status

Microsoft surađuje s proizvođačima uređaja kako bi ponudio ažurirani softver koji rješava taj problem. Nove informacije o ažuriranom upravljačkom programu dodat će se članku Microsoftove baze znanja 2670838 čim te informacije postanu dostupne.
Napomena Ovo je članak za brzo objavljivanje stvoren izravno iz Microsoftove službe podrške. Informacije u ovom članku navode se kakve jesu kao odgovor na nova pitanja. Materijali zbog brzine objavljivanja mogu sadržavati tipografske pogreške te mogu biti revidirani u bilo kojem trenutku bez obavijesti. Pogledajte Uvjete korištenja za dodatne informacije.

Svojstva

ID članka: 2823483 - Posljednja izmjena: 30. travnja 2013. - Revizija: 1.0
Odnosi se na:
  • Windows Internet Explorer 10
  • Windows 7 Service Pack 1
Ključne riječi: 
kbtshoot kbsurveynew KB2823483

Pošaljite povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com