Cikk azonosítója: 2823483 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A Windows 7 rendszerhez készült Internet Explorer 10 nem települ megfelelően, és a következő hibaüzenetet jelenik meg:
A telepítés előtt frissíteni kell az Internet Explorer alkalmazást

Oka

A probléma amiatt jelentkezik, hogy egyes, hibrid videokártyával rendelkező számítógépek még nem kompatibilisek a Windows 7 rendszerhez készült Internet Explorer 10 böngészővel. Az Internet Explorer 10 nem telepíthető ezeken a számítógépeken, amíg nem érhetők el frissített hardver-illesztőprogramok ezekhez a videokártyákhoz.

További információ

A probléma által érintett számítógépek listája és a problémát megoldó frissített illesztőprogramokra mutató hivatkozások a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében találhatók:

2670838 Elérhető egy platformfrissítés a Windows 7 SP1 és Windows Server 2008 R2 SP1 rendszerhez

Állapot

A Microsoft az eszközgyártókkal együtt dolgozik a frissített szoftverek kiadásán a probléma megoldása érdekében. A frissített illesztőprogramokkal kapcsolatos információk a Tudásbáziscikkben is megjelennek, 2670838 amint ezek az információk elérhetővé válnak.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2823483 - Utolsó ellenőrzés: 2013. április 30. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 10
  • Windows 7 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbtshoot kbsurveynew KB2823483
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com