ID članka: 2823483 - Oglejte si izdelke, na katere se nanaša ta članek.
Razširi vse | Zmanjšaj

Simptomi

Internet Explorer 10 za Windows 7 se ne namesti pravilno in prikaže se to sporočilo o napaki:
Internet Explorer je pred namestitvijo treba posodobiti

Vzrok

Do te težave pride, ker hibridne grafične kartice v nekaterih računalnikih še niso združljive s programom Internet Explorer 10 za Windows 7. Programa Internet Explorer 10 v teh računalnikih ne bo mogoče namestiti, dokler za te grafične kartice ne bodo na voljo posodobljeni gonilniki strojne opreme.

Dodatne informacije

Če si želite ogledati seznam računalnikov, v katerih prihaja do te težave, in povezave do posodobljenih gonilnikov, s katerimi odpravite to težavo, kliknite to številko članka iz Microsoftove zbirke znanja:

2670838 Na voljo je posodobitev platforme za Windows 7 s servisnim paketom SP1 in Windows Server 2008 R2 s servisnim paketom SP1

Stanje

Microsoft in izdelovalci naprav poskušajo skupaj razviti posodobljeno programsko opremo za odpravljanje te težave. Nove informacije o posodobljenih gonilnikih bodo dodane v članek 2670838 v Microsoftovi zbirki znanja takoj, ko bodo na voljo.
Opomba To je članek za »HITRO OBJAVO«, ki je ustvarjen neposredno v Microsoftovi organizaciji za podporo. Informacije v tem članku so na voljo »takšne kot so« in kot odziv na težave. Zaradi hitrosti pri objavljanju članka so v gradivu lahko tipografske napake, ki se jih lahko popravi kadar koli brez obvestila. Za dodatne informacije glejte Pogoje uporabe.

Lastnosti

ID članka: 2823483 - Zadnji pregled: 30. april 2013 - Revizija: 1.0
Velja za:
  • Windows Internet Explorer 10
  • Windows 7 Service Pack 1
Ključne besede: 
kbtshoot kbsurveynew KB2823483

Pošlji povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com