Cikk azonosítója: 282402 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Problémaleírás

A Windows Internet Explorer 7 böngészőben és a böngésző korábbi verzióiban korlátozva van az egyidejűleg letölthető fájlok száma, alapértelmezés szerint kettőre. Az újabb Windows Internet Explorer 8 böngésző már hat fájl egyidejű letöltését is lehetővé teszi; ez a módosítás az internetkapcsolatok sebességének növekedését hivatott követni. A telefonos kapcsolatot használók esetében azonban továbbra is fennáll a korábbi verziók korlátozása.

Jelen cikk segítségével az egyidejűleg letölthető fájlok számát tízre növelheti.


Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című részhez. Ha a probléma javítását saját kezűleg kívánja elvégezni, ugorjon a „Kézi javítás” című részhez.

Automatikus javítás

Ha tízre szeretné növelni az egyidejűleg letölthető fájlok számát, kattintson A probléma javítása hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50098Megjegyzések
 • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg. Az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatai esetében is használható.
 • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.
Ugorjon a „Megoldódott a probléma?” című részhez.

Kézi javítás

Fontos: Az alábbi bekezdés, módszer, illetve feladat a beállításjegyzék (korábbi nevén rendszerleíró adatbázis) módosítását is magában foglaló lépéseket tartalmaz. A beállításjegyzék helytelen módosítása azonban komoly problémákat okozhat, ezért ügyeljen az utasítások pontos betartására. A beállításjegyzékről módosítása előtt készítsen biztonsági másolatot, hogy szükség esetén visszaállíthassa azt. A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows rendszerben

Az egyidejűleg letölthető fájlok számának tízre növeléséhez kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Indítsa el a beállításszerkesztőt.
 2. Keresse meg a következő beállításkulcsot (korábbi nevén rendszerleíró kulcs) a beállításjegyzékben:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
 3. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, kattintson a Duplaszó parancsra, majd írja be a következő adatokat:
  Azonosítónév: MaxConnectionsPer1_0Server
  Érték: 10
  Alap: Decimális

  Azonosítónév: MaxConnectionsPerServer
  Érték: 10
  Alap: Decimális
 4. Zárja be a beállításszerkesztőt.

Internet Explorer 8.0

A letöltési korlátozás módosítása beállításkulccsal

 1. Indítsa el a beállításszerkesztőt.
 2. Keresse meg a következő beállításkulcsot (korábbi nevén rendszerleíró kulcs) a beállításjegyzékben:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\MAIN\FeatureControl\FEATURE_MAXCONNECTIONSPERSERVER
 3. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, kattintson a Duplaszó parancsra, majd írja be a következő adatokat:
  Azonosítónév: iexplore.exe
  Érték: 10
  Alap: Decimális

  Megjegyzés: Az érték a HTTP 1.1-kapcsolatokon keresztüli egyidejű letöltések számát jelöli. A 10-es érték megadásával tízre növeli az egyidejűleg letölthető fájlok számát.
 4. Keresse meg és jelölje ki a beállításjegyzék alábbi alkulcsát:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\MAIN\FeatureControl\FEATURE_MAXCONNECTIONSPER1_0SERVER
 5. Mutasson a Szerkesztés menü Új pontjára, kattintson a Duplaszó parancsra, majd írja be a következő adatokat:
  Azonosítónév: iexplore.exe
  Érték: 10
  Alap: Decimális

  Megjegyzés: Az érték a HTTP 1.1-kapcsolatokon keresztüli egyidejű letöltések számát jelöli. A 10-es érték megadásával tízre növeli az egyidejűleg letölthető fájlok számát.
 6. Zárja be a beállításszerkesztőt.

A letöltési korlátozás módosítása csoportházirenddel

 1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be a gpedit.msc parancsot, majd kattintson az OK gombra.
 2. Bontsa ki a Felhasználó konfigurációja csomóponton belül található Felügyeleti sablonok, azon belül pedig a Windows összetevők elemet, majd az Internet Explorer, a Biztonsági szolgáltatások és végül az AJAX elemet.
 3. Adja meg a Kiszolgálónkénti kapcsolatok maximális száma (HTTP 1.0) és a Kiszolgálónkénti kapcsolatok maximális száma (HTTP 1.1) beállításnál a kívánt értéket. Ahhoz, hogy a módosítások érvénybe lépjenek, frissítenie kell a házirendeket vagy újra kell indítania a számítógépet.

Megoldódott a probléma?

Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha a probléma megoldódott, nem kell továbbolvasnia ezt a cikket. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.

További információ

A jelenlegi internetes szabványoknak (RFC 2068) való megfelelés érdekében az Internet Explorer az egyidejű letöltések számát két folyamatban lévő és egy várakozó letöltésre korlátozza. Ez a beállítás a böngésző tulajdonsága, az internetkapcsolatok sebessége és az internetes kiszolgálókkal létesíthető kapcsolatok maximális száma azonban egyre nő, így ez a korlát szűknek bizonyulhat.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 282402 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 28. - Verziószám: 7.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows Server 2003
 • Windows Internet Explorer 7 for Windows XP
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
 • Windows Internet Explorer 8
Kulcsszavak: 
kbenduser kbexpertiseadvanced kbexpertisebeginner kbmsifixme kbfixme kbhowto KB282402
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése