Σφάλμα κατά την προσπάθειά τους χρήστες του Office 365 περίπτερο για να ορίσετε ένα προφίλ του Outlook για το Exchange Online στο Office 365: "κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας δεν είναι διαθέσιμη"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2826047 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε βέβαιοι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Ένας χρήστης του Office 365 περίπτερο προσπαθεί να ορίσει έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Exchange Online στο Microsoft Outlook 2010 ή το Microsoft Outlook 2013. Ωστόσο, το Outlook προφίλ χρήστη δεν έχει ρυθμιστεί αυτόματα προς τα επάνω. Αντίθετα, ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους στην ενότητα Αναζήτηση για τις ρυθμίσεις του διακομιστή αλληλογραφίας στο Outlook:
Κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας δεν είναι διαθέσιμη.
Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να προσπαθήσετε, χρησιμοποιώντας μια κρυπτογραφημένη σύνδεση.
Αυτό το μήνυμα λάθους εμφανίζεται ακόμη και αν ο χρήστης έχει εισαγάγει του ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης σωστά στη σελίδα Αυτόματης εγκατάστασης λογαριασμού του νέου λογαριασμού Οδηγό προσθήκης στο Outlook.

ΑΙΤΙΑ

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει, εάν ο χρήστης προσπαθεί να συνδέσετε το Outlook με το Exchange Online με τη χρήση αυτόματου εντοπισμού του Exchange. Σχέδια περίπτερο Office 365 δεν υποστηρίζουν τη χρήση του Outlook για να αποκτήσετε πρόσβαση αλληλογραφία στο Exchange Online μέσω σύνδεσης Exchange.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, κάντε ένα από τα εξής:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια περίπτερο Office 365, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Office 365 για επιχειρήσεις - σχέδιο περίπτερο
Εάν οι χρήστες του Office 365 που δεν είναι χρήστες περίπτερο λάβετε αυτό το μήνυμα σφάλματος, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
2404385 Το Outlook δεν είναι δυνατό να ορίσετε ένα νέο προφίλ με τη χρήση αυτόματου εντοπισμού του Exchange για ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Online στο Office 365
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2826047 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365062011 o365022013 pre-upgrade after upgrade kbmt KB2826047 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2826047

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com