Σφάλμα όταν Office 365 περίπτερο χρήστες προσπαθούν να ορίσετε ένα προφίλ του Outlook για το Exchange Online στο Office 365: "κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας δεν είναι διαθέσιμο"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2826047 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Ένας χρήστης του Office 365 περίπτερο προσπαθήσει να εγκαταστήσετε ένα λογαριασμό αλληλογραφίας για το Exchange Online στο Microsoft Outlook 2010 ή το Microsoft Outlook 2013. Ωστόσο, το Outlook προφίλ χρήστη δεν έχει οριστεί αυτόματα προς τα επάνω. Αντίθετα, ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο πλαίσιο Αναζήτηση για τις ρυθμίσεις του διακομιστή αλληλογραφίας στο Outlook:
Κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή αλληλογραφίας δεν είναι διαθέσιμη.
Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να επιχειρήσετε χρησιμοποιώντας μια μη κρυπτογραφημένη σύνδεση.
Αυτό το μήνυμα λάθους εμφανίζεται ακόμη και αν ο χρήστης έχει εισαγάγει το ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης σωστά στη σελίδαΑυτόματη εγκατάσταση λογαριασμούτου νέου λογαριασμού Οδηγό προσθήκης στο Outlook.

ΑΙΤΙΑ

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει, εάν ο χρήστης προσπαθεί να συνδέσετε το Outlook με το Exchange Online με τη χρήση του αυτόματου εντοπισμού του Exchange. Σχέδια περίπτερο Office 365 δεν υποστηρίζουν πρόσβαση αλληλογραφία στο Exchange Online μέσω μιας σύνδεσης Exchange χρησιμοποιώντας το Outlook.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, κάντε ένα από τα εξής:
  • Ηλεκτρονική χρήση Outlook Web App για να αποκτήσετε πρόσβαση αλληλογραφίας στον Exchange.
  • Εγκαταστήσετε το Outlook για να αποκτήσετε πρόσβαση αλληλογραφίας στον Exchange Online μέσω μιας σύνδεσης Post Office Protocol (POP3). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο θέμα Ρύθμιση σύνδεσης POP3 ή IMAP4 σε σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2010 ή Outlook 2013.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια περίπτερο Office 365, ανατρέξτε στο θέμα Το Office 365 για επιχειρήσεις - σχέδιο περίπτερο.

Εάν οι χρήστες του Office 365 που δεν είναι χρήστες περίπτερο λάβετε αυτό το μήνυμα λάθους, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2404385 Το Outlook δεν είναι δυνατό να ορίσετε ένα νέο προφίλ με τη χρήση του αυτόματου εντοπισμού του Exchange για ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Online στο Office 365
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2826047 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbmt KB2826047 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2826047

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com