Windows Essentials 2011:n Fix it -ratkaisun kuvaus: 14.5.2013

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2826075 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

ESITTELY

Tässä artikkelissa on kuvattu Fix it -ratkaisu, jolla voi poistaa Windows Live Writer 2011:n Windows Vista -tietokoneesta.

Writer 2011:ssä ilmenee suojausheikkous, kun sitä käytetään Windows Vista -tietokoneessa. Writer 2011:n käyttämistä Windows Vistassa ei myöskään enää tueta. Microsoft suosittelee tästä syystä ohjelman asennuksen poistamista. Voit poistaa ohjelman asennuksen tämän artikkelin Fix it -ratkaisun avulla.

Lisätietoja heikkoudesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
2813707  MS13-045: Windows Essentialsin heikkous saattaa sallia tietojen paljastumisen muille käyttäjille: 7.5.2013 (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Jos haluat Microsoftin korjaavan tämän ongelman puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan.

Korjaa ongelma puolestani

Jos haluat ottaa tämän Fix it -ratkaisun käyttöön tai poistaa sen käytöstä, napsauta Writer 2011:n poistaminen tällä kiertotavalla- tai Writer 2011:n palauttaminen poistamalla tämä kiertotapa käytöstä -otsikon alla olevaa Fix it -painiketta tai -linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata sitten ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
Writer 2011:n poistaminen tällä kiertotavallaWriter 2011:n palauttaminen poistamalla tämä kiertotapa käytöstä
Korjaa tämä ongelma
Microsoft Fix it 50982
Korjaa tämä ongelma
Microsoft Fix it 50983
Huomautuksia
  • Nämä ohjatut toiminnot saattavat olla saatavilla vain englanninkielisinä. Automaattiset korjaukset toimivat kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
  • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, voit tallentaa automaattisen korjauksen muistitikkuun tai CD-levylle ja suorittaa korjauksen sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2826075 - Viimeisin tarkistus: 17. toukokuuta 2013 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Windows Live Writer
Hakusanat: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbmsifixme kbfixme KB2826075

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com