A Windows Essentials 2011 Fix it megoldásának ismertetése: 2013. május 14.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2826075 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk egy Fix it megoldást tartalmaz, amellyel a Windows Live Writer 2011 eltávolítható a Windows Vista rendszerű számítógépekről. 

A Windows Vista rendszerű számítógépeken a Writer 2011 alkalmazásban egy biztonsági rés található. A Writer 2011 ezenkívül már nem támogatja a Windows Vista rendszert, ezért javasoljuk a program eltávolítását. A cikkben található Fix it megoldással távolíthatja el a programot.

A biztonsági résről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2813707  MS13-045: A Windows Essentials biztonsági rése adatkiszivárgást tehet lehetővé: 2013. május 7. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
Ha azt szeretné, hogy a probléma megoldása automatikusan történjen, lépjen tovább az „Automatikus javítás” című részhez.

Automatikus javítás

A Fix it megoldás engedélyezéséhez vagy letiltásához kattintson a Fix it gombra, illetve A Writer 2011 eltávolítására szolgáló kerülő megoldás engedélyezése vagy A 2011 helyreállításához szolgáló kerülő megoldás letiltása alcím alatti hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse a Fix it varázsló lépéseit.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
A Writer 2011 eltávolítására szolgáló kerülő megoldás engedélyezéseA Writer 2011 helyreállítására szolgáló kerülő megoldás letiltása
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50982
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50983
Megjegyzések:
  • Előfordulhat, hogy a varázslók csak angol nyelven érhetők el. Az automatikus javítások ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működnek.
  • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse az automatikus javítást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik. 
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2826075 - Utolsó ellenőrzés: 2013. május 17. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Live Writer
Kulcsszavak: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability kbmsifixme kbfixme KB2826075
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com