Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται εάν μια δεύτερη εγκατάσταση των Office ξεκίνησε πριν από την πρώτη εγκατάσταση ολοκληρώθηκε ή επανεκκίνηση του υπολογιστή σας πριν από την ολοκλήρωση της τρέχουσας εγκατάστασης του Office.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εκτελέστε μια ηλεκτρονική επιδιόρθωση του Office.

Windows 7

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχουκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή προγράμματα και δυνατότητες.
 2. Κάντε κλικ στο πρόγραμμα του Microsoft Office και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
 3. Επιλέξτε την Ηλεκτρονική επιδιόρθωσηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί επισκευή.
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιδιόρθωσης με σύνδεση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές του Office 2013.

Windows 8

 1. Από την οθόνη έναρξης, πληκτρολογήστε Τον πίνακα ελέγχου, και έπειτα κτυπήστε το στοιχείο ή κάντε κλικ στο κουμπί πίνακα ελέγχου > προγράμματα > προγράμματα και δυνατότητες.
 2. Επιλέξτε το πρόγραμμα του Microsoft Office και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Απεγκαταστήστε το Office 2013 Office 365
 3. Επιλέξτε την Ηλεκτρονική επιδιόρθωσηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί επισκευή.
Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επιδιόρθωσης με σύνδεση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές του Office 2013.

Λύθηκε το πρόβλημα;

Εάν η ηλεκτρονική επιδιόρθωση δεν επιλύσει αυτό το ζήτημα ή αν δεν βλέπετε Office 365 ή 2013 Office σε προγράμματα και δυνατότητες, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κατάργηση Office 2013 ή του Office 365, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα επίλυση εργαλείο:
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
  Microsoft Fix it
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας


  Σημαντικό
  το παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του windows Internet Explorer. Όταν κάνετε λήψη της ενημέρωσης κώδικα, θα πρέπει να κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση " στο πλαίσιο διαλόγου " Λήψη αρχείου ". Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα φακέλου, βρείτε το αρχείο (το όνομά του θα πρέπει να ξεκινά με "O15CTRRemove") και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να εκτελέσετε την αυτόματη επίλυση του. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα, μπορεί να έχετε προβλήματα με την εκτέλεση της αυτόματης επίλυσης του.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  FixIt πακέτου

 2. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 3. Επανεγκατάσταση του Office 2013 ή του Office 365. Για να επανεγκαταστήσετε το Office 365, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Μετάβαση σε http://www.Office.com/myaccount, και στη συνέχεια συνδεθείτε με λογαριασμό που έχει συνδρομής του Office 365.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί εγκατάσταση για την εγκατάσταση του Office 365. Επανεγκατάσταση του Office 365 στον ίδιο υπολογιστή δεν θα μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων εγκαταστάσεων.

   Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
   Εγκατάσταση του Office 365

Για περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 2827031
Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Microsoft Office Home and Student 2013, Microsoft Office Home and Business 2013, Microsoft Office Professional 2013, Microsoft Office 365
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2827031
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.