Apparaatbeheer geeft aan dat een Japanse PS/2-toetsen bord is een standaard toetsen bord 101/102-Key of Microsoft Natural PS/2-toetsen bord nadat u een naar Windows XP of Windows Vista upgrade

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 282764 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Nadat u een upgrade uitvoert op een computer met een Japanse PS/2-toetsen bord (106/109 toetsen) toetsen bord naar Microsoft Windows XP of Windows Vista, Apparaatbeheer geeft aan dat het toetsen bord een standaard toetsen bord 101/102-Key of Microsoft Natural PS/2-toetsen bord is. Het toetsen bord als een 106 toetsen toetsen bord functioneert, maar wordt weer gegeven in Apparaatbeheer als een 101 toetsen toetsen bord.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het type van een toetsen bord dat een gebruiker handmatig installeert Plug en Play kan niet detecteren. Daarom verschijnen vrijwel alle PS/2-toetsen borden in Apparaatbeheer als toetsen borden Standard 101/102-Key of Microsoft Natural PS/2-toetsen borden.

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, gebruiken het onderdeel toetsen bord in het Configuratie scherm installeren het Japanse PS/2-toetsen bord (106/109 toetsen) toetsen bord.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".

Eigenschappen

Artikel ID: 282764 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Starter
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbhardware kbprb kbsetup kbmt KB282764 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:282764

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com