Instalați actualizare cumul 2781267 dacă ați trecerea de la Windows Server 2012 Essentials Windows Server 2012 standard

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2828232 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Dacă aveți de tranziție instalarea Windows Server 2012 Essentials Windows Server 2012 standard, ar trebui să instaleze încă Update Rollup 1 pentru Windows Server 2012 Essentials (KB2781267).

Microsoft recomandă să instalați acest pachet de actualizare în beneficiul remedieri și noi caracteristici care le furnizează. Cu toate acestea, tu nu sunt automat oferite Update Rollup 2781267 Actualizare Windows dacă urmați pașii care sunt furnizate în subiectul Microsoft TechNet următoarele:
Trecerea de la Windows Server 2012 Essentials Windows Server 2012 standard
Acest lucru este pentru că acest pachet de actualizare este orientată în prezent doar la instalări de Windows Server 2012 fundamental. Actualizare pachetul de instalare nu este parte a procesului de tranziție licență Windows Server 2012 standard.

Informații suplimentare

Pentru a instala Update Rollup 2781267 pe serverul pe care ați trecerea de la Windows Server 2012 Standard, urmați acești pași:
 1. Examina?i notele de lansare set de actualizări să vă asigurați că aveți de gând să instalați Update Rollup 2781267. Pentru aceasta, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
  2781267 Update Rollup 1 pentru Windows Server 2012 Essentials este disponibil
 2. Du-te la Catalog Microsoft Update site-ul.
 3. În Căutare câmp, tipul 2781267, apoi apăsați Enter.
 4. Pe pagina cu rezultatele căutării, faceți clic pe Adauga pentru a adăuga actualizarea la coșul de.
 5. Faceți clic pe Vezi Cosul.
 6. Faceți clic pe Descarca.
 7. În fereastra de Download opțiuni, faceți clic pe Răsfoire pentru a selecta folderul local la care doriți să memorați fișierul de instalare. Apoi faceți clic pe Continua.

  Notă Fereastra de Download opțiuni modifică descărca progresul. Acum puteți închide această cadru fereastră fără a afecta descărcarea.
 8. După ce descărcarea este completă, deschideți folderul în care ați descărcat fișierul de instalare.
 9. Faceți clic dreapta pe fișierul de instalare .msu, și apoi faceți clic pentru a rula program de instalare ca administrator.

  Notă După ce instalarea este completă, vi se solicită să reporniți serverul.

Proprietă?i

ID articol: 2828232 - Ultima examinare: 18 martie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Windows Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2828232 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2828232

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com