"Μετακίνηση-CsUser: HostedMigration σφάλμα" μήνυμα λάθους όταν μετακινείτε στην ηλεκτρονική Lync χρήστες από ένα διακομιστή εσωτερικής εγκατάστασης Microsoft Lync

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2829500 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Σε μια ανάπτυξη υβριδική Microsoft Lync, κατά την προσπάθειά σας να μετακινήσετε τους χρήστες από το διακομιστή εσωτερικής εγκατάστασης που εκτελεί το Microsoft Lync στο Microsoft Lync Online σε Microsoft Office 365, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους σε PowerShell ηλεκτρονική Lync:
Μετακίνηση-CsUser: HostedMigration σφάλμα: Error=(510), περιγραφή = (μισθωτών αυτού του χρήστη δεν είναι ενεργοποιημένη για sip κοινόχρηστο χώρο διευθύνσεων.)

ΛΎΣΗ

Πριν να προσπαθήσετε να μετεγκαταστήσετε έναν χρήστη Lync εσωτερικής εγκατάστασης στο Lync Online στο Office 365, Office 365 Lync ηλεκτρονική εταιρεία σας πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για το χώρο διευθύνσεων της κοινόχρηστης περιόδου λειτουργίας πρωτοκόλλου (INITIATION Protocol).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync PowerShell, και στη συνέχεια, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
Set-CsTenantFederationConfiguration -SharedSipAddressSpace $true

Πώς να συνδεθείτε σε PowerShell ηλεκτρονική Lync

Το πρώτο βήμα είναι να εγκαταστήσετε τη λειτουργική μονάδα του Windows PowerShell για Lync Online. Για πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Λειτουργική μονάδα του Windows PowerShell για ηλεκτρονική Lync
Αφού έχετε εγκατεστημένη η λειτουργική μονάδα Lync ηλεκτρονική σύνδεση, ανοίξτε το Windows PowerShell και, στη συνέχεια, εκτελέστε τις ακόλουθες εντολές:
Import-Module LyncOnlineConnector

$cred = Get-Credential

$CSSession = New-CsOnlineSession -Credential $cred

Import-PSSession $CSSession -AllowClobber
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική Lync χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2829500 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365022013 o365 o365e o365a o365m after upgrade hybrid kbmt KB2829500 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2829500

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com