"Flytta CsUser: HostedMigration-fel" felmeddelande när du flyttar användare till Lync Online från en lokal Microsoft Lync Server

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2829500 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

I en Microsoft Lync hybrid driftsättning, när du försöker flytta användare från den lokal server som kör Microsoft Lync till Microsoft Lync Online i Microsoft Office 365 visas följande felmeddelande i Lync Online PowerShell:
Flytta-CsUser: HostedMigration fel: Error=(510), beskrivning = (innehavaradministration för den här användaren har inte aktiverats för delade sip-adressutrymmet.)

LÖSNING

Innan du försöker flytta en lokal Lync-användare till Lync Online i Office 365 måste Office 365 Lync Online-organisation vara aktiverat för delad Session Initiation Protocol (SIP) adressutrymme.

MER INFORMATION

Ansluta till Lync Online PowerShell, och sedan köra följande kommando:
Set-CsTenantFederationConfiguration -SharedSipAddressSpace $true

Hur du ansluter till Lync Online PowerShell

Det första steget är att installera modulen för Windows PowerShell för Lync Online. Information finns på följande Microsoft-webbplats:
Windows PowerShell-modul för Lync Online
När du har modulen Lync Online Connector installerat öppna Windows PowerShell och kör följande kommandon:
Import-Module LyncOnlineConnector

$cred = Get-Credential

$CSSession = New-CsOnlineSession -Credential $cred

Import-PSSession $CSSession -AllowClobber
Mer information om hur du ansluter till Lync Online med hjälp av Windows PowerShell finns på följande Microsoft TechNet-webbplats:
Ansluta till Lync Online med hjälp av Windows PowerShell

Behöver du hjälp? Gå till den Office 365-Community webbplats.

Egenskaper

Artikel-id: 2829500 - Senaste granskning: den 5 juni 2014 - Revision: 10.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Lync Online
Nyckelord: 
o365022013 o365 o365e o365a o365m hybrid kbmt KB2829500 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2829500

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com