Ενημερωμένη έκδοση για τη δυνατότητα Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας είναι διαθέσιμη για τα Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2830477 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Εισαγωγή

Αυτό το άρθρο περιγράφει την ενημερωμένη έκδοση προγράμματος-πελάτη απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας σύνδεσης (RDC) 8.1, το που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες των υπηρεσιών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Αυτές οι δυνατότητες έχουν εισαχθεί σε Windows 8.1 και Windows Server 2012 R2 και τώρα είναι διαθέσιμη για υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 Service Pack 1 (SP1).

Νέες δυνατότητες

Νέες δυνατότητες για απομακρυσμένες συνδέσεις Windows 8.1 ή Windows Server 2012 R2

Τις ακόλουθες νέες δυνατότητες στο το 8.1 RDC ενημερωμένη έκδοση προγράμματος-πελάτη είναι διαθέσιμα όταν δημιουργείτε μια περίοδο λειτουργίας της σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας των Windows 8.1 ή Windows Server 2012 R2.
Υποστήριξη για ταχύτερους χρόνους επανασύνδεσης
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση μειώνει το χρόνο που διαρκεί πελάτη RDC 8.1 νέα σύνδεση με μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας σε σχέση με το χρόνο που λαμβάνεται από το πρόγραμμα-πελάτης του RDC 8.0 και παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος-πελάτη. Ο πραγματικός χρόνος που χρειάζεται ο υπολογιστής-πελάτης να επανασυνδεθεί εξαρτάται από τη ρύθμιση παραμέτρων του δικτύου και την ανάπτυξη.
Βελτιώσεις RemoteApp
 • Πλήρης υποστήριξη για διαφανή παράθυρα
  Ορισμένες εφαρμογές, όπως το Microsoft Office 2013 σχεδιάσετε διαφανή παράθυρα ή περιγράμματα. Τα προγράμματα RemoteApp που ισοπαλία διαφανή παράθυρα ή τα περιγράμματα είναι τώρα εμφανίζονται με τον ίδιο ως τοπικές εφαρμογές.
 • Μετακινεί και αλλάζει το μέγεθος των RemoteApp windows
  Αυτές οι λειτουργίες είναι ταχύτερα, και να εμφανίζονται και να συμπεριφέρονται ως τοπικές εφαρμογές. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται το περιεχόμενο στην εφαρμογή, ενώ μεταφέρεται στην εφαρμογή.
 • Μικρογραφίες, aero peek και ζωντανή εργασιών
  Οι δυνατότητες αυτές λειτουργούν με τον ίδιο σε ένα πρόγραμμα RemoteApp καθώς εργάζονται τοπικά.
Δυναμικές αλλαγές οθόνη και ανάλυση
Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, προγράμματα RemoteApp και επιφάνειας εργασίας περίοδοι λειτουργίας θα συμπεριφέρονται σαν τοπικών προγραμμάτων κατά την προσθήκη, κατάργηση, περιστρέψετε ή να αλλάξετε την ανάλυση της στον τοπικό υπολογιστή-πελάτη. Για παράδειγμα, όταν εφαρμόζετε περιστροφής, το πλάτος και ύψος αλλάζει ανάλογα σε οποιαδήποτε RemoteApp προγράμματα, καθώς και την ανάλυση της μιας περιόδου λειτουργίας επιφάνειας επίσης προσαρμόζεται.
Υποστήριξη για τη σκιώδη περίοδο λειτουργίας
Windows Server 2012 R2 και των Windows 8.1 επιτρέπουν στους διαχειριστές να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα σκιώδη περίοδο λειτουργίας, σε μια επιφάνεια εργασίας που βασίζεται σε περίοδο λειτουργίας ή με βάση την εικονική μηχανή ή σε μια εφαρμογή Συνδέσεις RemoteApp. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για την υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων ενός ζητήματος του τελικού χρήστη. Χρησιμοποιώντας το RDC 8.1, οι διαχειριστές μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα σκιώδη περίοδο λειτουργίας από τη γραμμή εντολών σε υπολογιστές με Windows 7 SP1.

Νέες δυνατότητες για απομακρυσμένες συνδέσεις σε άλλες εκδόσεις των Windows

Τις ακόλουθες νέες δυνατότητες στην ενημερωμένη έκδοση προγράμματος-πελάτη RDC 8.1 είναι διαθέσιμες, όταν οι υπολογιστές-πελάτες που συνδέονται με όλες τις εκδόσεις των Windows.
Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας πύλη με δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας και εξουσιοδότησης
Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας πύλη με δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας και εξουσιοδότησης (PAA) σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε ρουτίνες προσαρμοσμένου ελέγχου ταυτότητας με πύλης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Δεδομένου ότι το RDC 8.1, το cookie PAA παρέχονται ως μια ιδιότητα αρχείου RDP, εκτός από τις υπάρχουσες ActiveX API και τον Internet Explorer με βάση το cookie μεθόδους. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή προσαρμοσμένων έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων που λειτουργεί άψογα με πρόσβαση Web απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (RD Web Access) σε πολλά προγράμματα περιήγησης. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αρχεία RDP για να ξεκινήσετε τις συνδέσεις.

ΣημείωσηΑυτή η δυνατότητα απαιτεί ο διακομιστής πύλης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για να εκτελεί Windows Server 2008 R2 ή νεότερη έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με PAA, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με PAA

Περισσότερες πληροφορίες

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης

Τρόπος απόκτησης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης

Windows Update
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη από Windows Update.
Κέντρο λήψης της Microsoft
Τα ακόλουθα αρχεία είναι διαθέσιμα για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Λειτουργικό σύστημαΕνημερωμένη έκδοση
Όλες οι υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 7 που βασίζονται σε τεχνολογία x 86
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης.
Όλες οι υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 7 που βασίζονται σε τεχνολογία x 64
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης.
Όλες οι υποστηριζόμενες εκδόσεις του Windows Server 2008 R2 που βασίζονται σε τεχνολογία x 64
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη του πακέτου ενημερωμένης έκδοσης.
Σημαντικό Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση 2913751 για να διορθώσετε ένα πρόβλημα ανακατεύθυνσης της έξυπνης κάρτας. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
2913751 Αποτυγχάνει η ανακατεύθυνση της έξυπνης κάρτας σε απομακρυσμένες περιόδους λειτουργίας σε έναν υπολογιστή-πελάτη με Windows 7 SP1 8.1 RDP
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
119591 Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft εξέτασε αυτό το αρχείο για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία στην οποία καταχωρήθηκε το αρχείο. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια που βοηθούν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να χρησιμοποιείτε Windows 7 SP1. Επιπλέον, οι ακόλουθες ενημερωμένες εκδόσεις πρέπει να εγκατασταθούν:
 • 2574819 Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση που προσθέτει υποστήριξη για DTLS στα Windows 7 SP1 και τα Windows Server 2008 R2 SP1
 • 2857650 Ενημερωμένη έκδοση που βελτιώνει τις δυνατότητες Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας είναι διαθέσιμη για τα Windows 7

Γνωστά ζητήματα

Ταυτόχρονη λειτουργία με την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν περιλαμβάνει στοιχεία διακομιστή απομακρυσμένης 8.1 πρωτόκολλο επιφάνειας εργασίας για εικονικές επιφάνειες εργασίας των Windows 7. Με άλλα λόγια, αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει μόνο το νέο πρόγραμμα-πελάτη. Επομένως, η ενημερωμένη έκδοση εφαρμόζεται μόνο σε υπολογιστές που θα χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστές-πελάτες. Η ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0 περιλαμβάνει το πρόγραμμα-πελάτη RDC 8.0 και τα στοιχεία διακομιστή πρωτοκόλλου RDP 8.0 για εικονικές επιφάνειες εργασίας των Windows 7 SP1. Εάν θέλετε να έχουν τα στοιχεία διακομιστή RDP 8.0 και το πρόγραμμα-πελάτη RDC 8.1 να εγκατασταθεί στον ίδιο υπολογιστή, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0 και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε αργότερα αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση απομακρυσμένης 8.0 πρωτόκολλο επιφάνεια εργασίας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2592687 Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του Remote Desktop Protocol 8.0 για τα Windows 7 SP1 και Windows Server 2008 R2 SP1

Πληροφορίες μητρώου

Για να εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο μητρώο.

Απαίτηση επανεκκίνησης

Ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της ενημερωμένης έκδοσης.

Πληροφορίες αντικατάστασης ενημερωμένης έκδοσης

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν αντικαθιστά μια ενημερωμένη έκδοση που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2830477 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Foundation
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
  • Windows Web Server 2008 R2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix atdownload kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2830477 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2830477

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com