Περιγραφή τη νέα γραμμή εντολών Defrag.exe περιλαμβάνεται στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 283080 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει το βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών Defrag.exe που περιλαμβάνεται στα Windows XP. Το βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών Defrag.exe είναι ειδικά σχεδιασμένες για δέσμες ενεργειών και για χρήση από τους διαχειριστές συστήματος. Για να ανασυγκρότηση ενός τόμου με χρήση των Windows, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε δεξιό κλικ Ο υπολογιστής μου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΆνοιγμα.
  2. Κάντε δεξιό κλικ στον τόμο που θέλετε να ανασυγκροτήσετε, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή του Εργαλεία καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΆμεση ανασυγκρότηση.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Ανασυγκρότηση.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Προβολή έκθεσης Για να προβάλετε το Αναφορά ανασυγκρότησης, η οποία εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τόμο που θέλετε να ανασυγκροτήσετε.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το περιορισμοί του εργαλείου ανασυγκρότησης δίσκων στα Windows, κάντε κλικ στην παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
314848Πώς να ανασυγκροτείτε τους τόμους του δίσκου σας στα Windows XP

Περισσότερες πληροφορίες

Το βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών Defrag.exe εντοπίζει και Ενοποιεί κατακερματισμένα αρχεία εκκίνησης, αρχεία δεδομένων και φακέλους σε τοπικό τόμοι.

Όταν αποθηκεύετε αρχεία, το αρχείο δεν αποθηκεύεται απαραίτητα ως ένα ολόκληρο αρχείο ή φάκελο σε συνεχόμενο χώρο. Τα αρχεία αποθηκεύονται με το πρώτο διαθέσιμο χώρο ενός τόμου. Μετά από ένα μεγάλο τμήμα του τόμου έχει χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αρχείων και φακέλων, τα περισσότερα από τα νέα αρχεία αποθηκεύονται σε τμήματα κατά μήκος του τόμου. Όταν διαγράφετε αρχεία ή φακέλους, τα κενά διαστήματα αριστερά πίσω από το γέμισμα σε τυχαία ως αποθήκευση νέων στοιχείων.

Μπορείτε να βρείτε το Defrag βοηθητικό πρόγραμμα Defrag.exe στο φάκελο %SystemRoot%\System32. Μπορείτε να ανασυγκρότηση τόμων δίσκου μορφοποιημένη ως FAT, FAT32 και NTFS. Επίσης defrag έργων με δυναμικό καθώς και τους βασικούς δίσκους.

Παράμετροι γραμμής εντολών και επεξηγήσεις

Χρήση

defrag τόμος [-ένα] [-f][-v] [-?]

Παράμετροι

τόμος
Το γράμμα μονάδας δίσκου ή σημείο μονταρίσματος του τόμου είναι γίνεται ανασυγκρότηση

-ένα
Ανάλυση μόνο

-f
Επιβάλλει την ανασυγκρότηση του τόμου, ανεξάρτητα του αν χρειάζεται ανασυγκρότηση ή ακόμα και αν ελεύθερος χώρος δεν επαρκεί

-v
Λεπτομερής καταγραφή εξόδου

-?
Εμφάνιση κειμένου Βοήθειας

Σημείωση: Ο τόμος πρέπει να έχει τουλάχιστον 15% ελεύθερο χώρο για Defrag πλήρως και επαρκώς την ανασυγκρότηση. Defrag χρησιμοποιεί αυτόν το χώρο ως μια ταξινόμηση περιοχή κατακερματισμένων τμημάτων αρχείου. Εάν ένας τόμος έχει λιγότερο από 15% ελεύθερο χώρο, Defrag μόνο εν μέρει να κάνει ανασυγκρότηση.

Για να διακόψετε την διαδικασία ανασυγκρότησης, στη γραμμή εντολών, πιέστε CTRL + C.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 283080 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbinfo kbmt KB283080 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:283080

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com