Uitschakelen van AutoUpdate-Service in het Configuratie scherm niet afgesloten de Service

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 283151 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u de service Automatische updates via de eigenschappenpagina AutoUpdate uitschakelen, stelt u handmatige updates voor de computer. Dit zorgt ervoor dat deAutomatisch bijwerkenpictogram verdwijnt uit het systeem vak, maar de service Automatische updates wordt nog steeds uitgevoerd.

InHet Configuratie scherm, als u dubbelklikt opSysteembeheer, en dubbel klik vervolgens opServices, ziet u datOpstarttypevoor automatisch bijwerken is nog steeds ingesteld opAutomatische.

Oorzaak

Automatisch bijwerken is eenaltijd aanservice. Alleen de client gedrag uitschakelen van deze service via de eigenschappen worden uitgeschakeld.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

De eigenschappen Auto-update vinden inHet Configuratie scherm, dubbelklikt u opSysteeemeigenschappen, en klik vervolgens op deAutomatische Updatestabblad.

Eigenschappen

Artikel ID: 283151 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB283151 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:283151

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com