DMP Uploader voert een slechte lus in System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2832598 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Overweeg het volgende scenario:
 • U hebt de cumulatieve Update 1 voor System Center 2012 Configuration Manager (ConfigMgr) servicepack 1 is geïnstalleerd.
 • U installeert zelfstandig primary site-server of een hiërarchie in de omgeving van ConfigMgr.
 • U een abonnement Windows Intune maken en vervolgens de Windows Intune-connector te installeren.
 • De Service Windows Intune genereert uitzonderingen tussen verschillende gegevensoverdrachten bij het starten van het eerste Windows Intune uploaden.
In dit scenario probeert voortdurend de Uploader DMP-onderdeel voor het verzenden van berichten in de wachtrij (1 seconde) en de poging om te uploaden naar Windows Intune is mislukt. Om te bepalen of u dit probleem ondervindt, Zie de Meer informatie sectie.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar via Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat wordt beschreven in dit artikel te corrigeren. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop het in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix wordt wellicht nog verder getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem ondervindt, raden wij u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix beschikbaar is om te downloaden, dan is er een sectie 'Deze Hotfix is als download beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, neem dan contact op met Microsoft Customer Service en Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Het formulier 'Hotfix beschikbaar voor download' geeft de talen weer waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is dat omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar is.

Vereisten

Deze hotfix moet u beschikken over Cumulatieve Update 1 voor System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1 geïnstalleerd.

Opstartinformatie

U hoeft de computer niet opnieuw op te starten nadat u deze hotfix toepast.

Opmerking Wij raden aan dat u de Configuration Manager Administration Console sluit voordat u dit hotfix-pakket installeert.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over bestanden

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Gebruiken om het verschil tussen UTC en lokale tijd, de Tijdzone tabblad de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.dataupload.dll5.0.7804.120832,43223-Feb-201301:40x64

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Om te bepalen of u dit probleem op de ConfigMgr primary siteserver, controleert u het bestand Dmpuploader.log voor de reeks van de volgende fout:
 • Een reeks foutberichten hebben elk een laatste versie van synchronisatie van de volgende strekking weergegeven:

  StartUpload voor replicatie groep CloudDmp laatste sync versie 0... SMS_DMP_UPLOADER datumtijd 80 (0x0050)

  StartUpload voor replicatie groep CloudDmp laatste sync versie 0... SMS_DMP_UPLOADER datumtijd 80 (0x0050)
 • Gevolgd door een foutbericht van de volgende strekking weergegeven wanneer u een van de gegevensoverdracht is afgebroken:

  Fout: Uploaden transmissie d3a29650-b117-4fd1-b1f5-45af089198e4 blockID 1 is mislukt met statuscode afbreken en error code NoError SMS_DMP_UPLOADER datumtijd 80 (0x0050)
 • En gevolgd door een reeks van foutberichten die vergelijkbaar zijn met het volgende wanneer het uploadproces blijft mislukken:

  Fout: StartUpload uitzondering: [de server kon niet worden verwerkt de aanvraag door een interne fout. Voor meer informatie over de fout, ofwel IncludeExceptionDetailInFaults (vanuit ServiceBehaviorAttribute of van het gedrag van de configuratie <serviceDebug>) inschakelen op de server zodat de uitzonderingsgegevens terug naar de client of de Microsoft .NET Framework 3.0 SDK-documentatie tracering inschakelen Logboeken voor het traceren van de server te controleren.] SMS_DMP_UPLOADER<b00> </b00> </serviceDebug>datumtijd 80 (0x0050)

  Fout: StartUpload uitzondering: [de server kon niet worden verwerkt de aanvraag door een interne fout. Voor meer informatie over de fout, ofwel IncludeExceptionDetailInFaults (vanuit ServiceBehaviorAttribute of van het gedrag van de configuratie <serviceDebug>) inschakelen op de server zodat de uitzonderingsgegevens terug naar de client of de Microsoft .NET Framework 3.0 SDK-documentatie tracering inschakelen Logboeken voor het traceren van de server te controleren.] SMS_DMP_UPLOADER<b00> </b00> </serviceDebug>datumtijd 80 (0x0050)

Referenties

Zie voor meer informatie over terminologie voor software-update Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven.

Eigenschappen

Artikel ID: 2832598 - Laatste beoordeling: donderdag 9 mei 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbfix kbhotfixserver kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2832598 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2832598

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com