Εμφανίζεται το μήνυμα "Lync δεν είναι δυνατό να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής είναι αξιόπιστος για τη διεύθυνση εισόδου" όταν ένας χρήστης προσπαθήσει να εισέλθετε στο Lync 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2833618 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Όταν ένας χρήστης προσπαθήσει να εισέλθετε στο Microsoft Lync 2013, σε ένα περιβάλλον 2013 διακομιστή Lync για πρώτη φορά, ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα σε ένα παράθυρο διαλόγου:

Lync προσπαθεί να συνδεθεί με:
<Fully qualified="" domain="" name="" (fqdn)="" of="" a="" server=""></Fully>
Lync δεν μπορεί να επαληθεύσει ότι ο διακομιστής είναι αξιόπιστος για τη διεύθυνση εισόδου. Σύνδεση παρόλα αυτά;

Για παράδειγμα, εμφανίζεται το ακόλουθο παράθυρο διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2834846

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το όνομα τομέα SIP του χρήστη δεν συμφωνεί με τα ονόματα τομέα στις ακόλουθες ιδιότητες του πιστοποιητικού της υπηρεσίας Web Lync:
 • Όνομα θέματος
 • Κοινό όνομα

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Μέθοδος 1: μη αυτόματη τροποποίηση της τιμής μητρώου TrustModelData

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να τροποποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο την τιμή μητρώου TrustModelData για το χρήστη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου στον υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα-πελάτης επιφάνειας εργασίας Lync 2013.
 2. Εντοπίστε την ακόλουθη θέση μητρώου στον υπολογιστή:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\15.0\Lync

  ΣημείωσηΕάν δεν υπάρχει το κλειδί μητρώου Lync , πρέπει να δημιουργήσετε το κλειδί.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στο κλειδί Lync , κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργίακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τιμή συμβολοσειράς.
 4. Πληκτρολογήστε TrustModelDataκαι, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στο TrustModelDataκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
 6. Στο πλαίσιο ημερομηνία εξόφλησης , προσθέστε τον τομέα του διακομιστή που εμφανίζεται στο παράθυρο διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας.

Μέθοδος 2: χρήση της πολιτικής ομάδας για να τροποποιήσετε την τιμή μητρώου TrustModelData

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πολιτική ομάδας για να τροποποιήσετε την τιμή μητρώου TrustModelData για το χρήστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ομάδας Lync λίστα τομέων αξιόπιστων 2013 (TrustModelData), ανατρέξτε στο θέμα Ρύθμιση παραμέτρων υπολογιστή-πελάτη εκκίνηση πολιτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lync 2013.admx (ADMX) και τα πρότυπα διαχείρισης .adml (ADML), ανατρέξτε στο θέμα Τα αρχεία προτύπων του Office 2013 διαχείρισης (ADMX ADML) και το εργαλείο προσαρμογής του Office.

Περισσότερες πληροφορίες

Του υπολογιστή-πελάτη Lync 2013 χρησιμοποιεί το νέο μηχανισμό αυτόματου εντοπισμού για να εντοπίσετε την εσωτερική ή εξωτερική υπηρεσία Web Lync, ανάλογα με τη θέση δικτύου του χρήστη.

Όταν ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας Lync 2013 προσπαθεί να εντοπίσει την υπηρεσία Web Lync, ενεργοποιείται η ακόλουθη διαδικασία:

 1. Του υπολογιστή-πελάτη Lync 2013 στέλνει ένα ζεύγος των αιτήσεων HTTP και HTTPS για να εντοπίσετε την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού Lync. Οι αιτήσεις HTTP και HTTPS αποτελούνται από ένα προεπιλεγμένο σύνολο τιμών όνομα κεντρικού υπολογιστή για εσωτερικό ή εξωτερικό και το όνομα τομέα SIP του χρήστη.

  Για παράδειγμα, ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας Lync 2013 στέλνει τις ακόλουθες αιτήσεις:

  http://LyncdiscoverInternal.contoso.com και https://LyncdiscoverInternal.contoso.com

  ΣημείωσηLyncdiscoverInternal.contoso.com επιλύεται με το FQDN ή τη διεύθυνση IP της εσωτερικής υπηρεσίας Web Lync.

  http://Lyncdiscover.contoso.com και https://Lyncdiscover.contoso.com

  ΣημείωσηLyncdiscover.contoso.com επιλύεται με το FQDN ή τη διεύθυνση IP από την εξωτερική επιφάνεια εργασίας του διακομιστή μεσολάβησης αντιστρέψετε.
 2. Του υπολογιστή-πελάτη Lync 2013 λαμβάνει μια απόκριση που περιέχει τις ασφαλείς εσωτερικές και εξωτερικές διευθύνσεις URL από την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού από τις υπηρεσίες Web.
 3. Του υπολογιστή-πελάτη Lync 2013 προσπαθεί να επικοινωνήσει με την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση HTTPS. Εάν το όνομα τομέα SIP του χρήστη δεν συμφωνεί με το όνομα τομέα στο όνομα θέματος ή κοινό όνομα ιδιότητας στο πιστοποιητικό που έχει αντιστοιχιστεί σε υπηρεσία Web Lync, εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου μοντέλο αξιοπιστίας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2833618 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Lync 2013
 • Microsoft Lync Server 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2833618 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2833618

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com