"Nu a putut găsi o parte din calea" eroare atunci când mutați o cutie poștală la o bază acoperire de date în Exchange Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2834158 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Când încercați să mutați o cutie poștală între bazele acoperire de date căsuța poștală în Microsoft Exchange Server 2010, primiți mesajul că seamănă cu următorul:
Eroare: "nu ar putea găsi o parte din calea D:\Temp"
Avertisment:
Eroare nea?teptată a apărut și o groapa de Watson este generate: nu a putut găsi o parte din calea "D:\TEMP\<filename>.</filename>tmp'.

Cauză

Această problemă apare deoarece valoarea calea TEMP TMP variabilele de mediu și care sunt utilizate de serviciul Microsoft Exchange Information Store pentru a muta baza acoperire de date sunt incorecte.

Notă Serviciul Microsoft Exchange Information Store foloseste foldere TEMP și TMP ca depozitarea temporară pentru operațiuni diverse, astfel ca mesaj de conversie și cutia poștală muta operațiuni.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, setați calea corectă pentru variabilele de mediu TEMP și TMP. Calea implicită pentru variabilele de mediu TEMP și TMP sunt %Userprofile%\Temp.

Pentru mai multe informații despre cum să setați calea corectă pentru variabilele de mediu TEMP și TMP, vă rugăm să mergeți la următorul site Web Microsoft TechNet:
Cum de a muta TEMP și TMP directoare

Proprietă?i

ID articol: 2834158 - Ultima examinare: 15 aprilie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2834158 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2834158

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com