Τρόπος χρήσης της δυνατότητας εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων για τις πολλαπλές συνδέσεις δικτύου στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 283676 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης της λειτουργικότητας εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων για σύνδεση του δικτύου πολλών. Εάν είστε χρήστης φορητού υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητα εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων για τη διατήρηση ομαλή λειτουργίες στο office και οικιακά δίκτυα χωρίς να χρειάζεται να με μη αυτόματο τρόπο παραμέτρους TCP/IP. Η δυνατότητα αυτή καθορίζει ότι TCP/IP χρησιμοποιεί μια εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων, εάν δεν εντοπιστεί διακομιστής DHCP. Η λειτουργικότητα εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας σε περισσότερα από ένα δίκτυο, όπου ένα από τα δίκτυα δεν έχει διακομιστή DHCP και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια αυτόματη ιδιωτικού πρωτοκόλλου Internet (IP) διευθυνσιοδότηση ρύθμισης παραμέτρων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητα εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων, εάν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή στο γραφείο σας και στο σπίτι σας. Όταν είστε στο γραφείο, ο υπολογιστής χρησιμοποιεί ρύθμιση παραμέτρων TCP/IP που εκχωρείται από το DHCP. Όταν βρίσκεστε στο σπίτι (εφόσον δεν έχετε πρόσβαση σε ένα διακομιστή DHCP), ο υπολογιστής χρησιμοποιεί αυτόματα την εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων.


Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα "εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων"

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα "εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων":
  1. Από το Έναρξη μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Πίνακας ελέγχου.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνδέσεις δικτύου και Internet.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνδέσεις δικτύου.
  4. Κάντε δεξιό στο τοπικό δίκτυο (LAN) ή σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας που θέλετε να ρυθμίσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Πρωτόκολλο Internet (TCP/IP) και κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή του Εναλλακτική ρύθμιση παραμέτρων στην καρτέλα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 283676 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowto kbhowtomaster kbnetwork kbmt KB283676 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:283676

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com