Δεν είναι δυνατό να αναζητήσετε τοποθεσίες μισθωτών μετά την αναβάθμιση σε SharePoint Foundation 2013 SharePoint Foundation 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2838141 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την αναβάθμιση σε Microsoft SharePoint Foundation 2013 Microsoft SharePoint Foundation 2010 (η οποία έχει ρυθμιστεί για πολλαπλή μίσθωση), η λειτουργία αναζήτησης δεν λειτουργεί. Όταν ένας χρήστης προσπαθεί να κάνει αναζήτηση στις τοποθεσίες μισθωτών, επιστρέφονται αποτελέσματα αναζήτησης.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. SharePoint Foundation 2013 δεν υποστηρίζει αναζήτηση σε τοποθεσίες μισθωτών. Δημιουργία διαμερίσματα εφαρμογών διακομιστή του SharePoint απαιτεί άδεια χρήσης enterprise, και επομένως δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί σε SharePoint Foundation 2013.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2838141 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SharePoint Foundation 2010
  • Microsoft SharePoint Foundation 2013
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2838141 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2838141

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com