Kan niet zoeken op sites huurder na een upgrade naar SharePoint Foundation 2013 SharePoint Foundation 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2838141 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De functie werkt niet na een upgrade van Microsoft SharePoint Foundation 2010 (die is geconfigureerd voor multi-tenancy) naar Microsoft SharePoint Foundation 2013. Wanneer een gebruiker probeert te zoeken op de sites van de huurder, is er geen zoekresultaten worden geretourneerd.

Oorzaak

Dit probleem is inherent aan het ontwerp. SharePoint Foundation-2013 biedt geen ondersteuning voor zoeken op sites van de huurder. Gepartitioneerde SharePoint Server-toepassingen maken een enterprise-licentie vereist en daarom is het niet mogelijk in SharePoint Foundation 2013.

Eigenschappen

Artikel ID: 2838141 - Laatste beoordeling: woensdag 24 april 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SharePoint Foundation 2010
  • Microsoft SharePoint Foundation 2013
Trefwoorden: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2838141 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2838141

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com