Nu poate căutare pe site-uri de chiriaș după un upgrade la SharePoint Foundation 2013 SharePoint Foundation 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2838141 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

După un upgrade la Microsoft SharePoint Foundation 2013 Microsoft SharePoint Foundation 2010 (care este configurat pentru multi-tenancy), funcția de căutare nu funcționează. Când un utilizator încearcă să căutați pe site-uri de chiriaș, rezultatele de căutare nu sunt returnate.

Cauză

Acest comportament este de design. SharePoint Foundation 2013 nu acceptă căutarea pe site-uri de chiriaș. Crearea parti?ionat SharePoint Server aplicații necesită o licență de întreprindere, și, prin urmare, nu este posibilă în SharePoint Foundation 2013.

Proprietă?i

ID articol: 2838141 - Ultima examinare: 24 aprilie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft SharePoint Foundation 2010
  • Microsoft SharePoint Foundation 2013
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2838141 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2838141

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com