Τρόπος χρήσης IAS και υλικό Cisco για περιορισμό της σύνδεσης δικτύου για μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 283829 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων της υπηρεσίας ελέγχου ταυτότητας Internet (IAS) και Cisco υλικού για να περιορίσετε την πρόσβαση στο δίκτυο με βάση τη διεύθυνση IP. Αυτό μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας μια λίστα πρόσβασης (με την προϋπόθεση ότι κάθε χρήστης ή ομάδα χρηστών έχει μια γνωστή διεύθυνση IP) και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά απομακρυσμένης Authentication Dial-In User Service (RADIUS).

Περισσότερες πληροφορίες

Για να ρυθμίσετε την περιορισμένη δικτυακή πρόσβαση με βάση τη διεύθυνση IP, πρέπει να αλλάξετε τις παραμέτρους του διακομιστή πρόσβασης στο δίκτυο Cisco (NAS) και IAS. Η ρύθμιση παραμέτρων για το περιβάλλον σας ποικίλλει ανάλογα με συγκεκριμένες εκδόσεις υλικού και λογισμικού.

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της Cisco NAS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις συγκεκριμένες εντολές για το υλικό σας και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Cisco δια-δικτύου (IOS). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων της Cisco NAS, επισκεφθείτε τις ακόλουθες τοποθεσίες της Cisco στο Web:Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές, για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών επικοινωνίας με άλλους κατασκευαστές.
Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους IAS RADIUS στο διακομιστή που βασίζεται στα Windows 2000, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Χρησιμοποιήστε ένα χαρακτηριστικό του προμηθευτή.

  -ή-
 • Χρησιμοποιήστε ένα τυπικό RADIUS χαρακτηριστικό αναγνωριστικό φίλτρου.
Οι ακόλουθες ενότητες περιγράφουν αυτές τις μεθόδους με περισσότερες λεπτομέρειες.

Μέθοδος 1: Χρήση ενός χαρακτηριστικού συγκεκριμένων προμηθευτών

 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα (Programs), τοποθετήστε το δείκτηΕργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΥπηρεσία ελέγχου ταυτότητας Internet (Internet Authentication Service).
 2. Κάντε κλικΠολιτικές απομακρυσμένης πρόσβασης, κάντε δεξιό κλικ στην πολιτική που θέλετε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ενός χαρακτηριστικού προμηθευτή για και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 3. Κάντε κλικΕπεξεργασία του προφίλΚάντε κλικ στην καρτέλαΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικADD.
 4. Στη λίστα των διαθέσιμων χαρακτηριστικών RADIUS, κάντε κλικ στο κουμπίΖεύγος AV CiscoΚάντε κλικADD, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίADD.
 5. ΣτοΗ τιμή χαρακτηριστικούπληκτρολογήστεIP:Access-λίστα 120 επιτρέπουν tcp οποιουδήποτε κεντρικού υπολογιστή 1.1.1.1 eq 23.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το παράδειγμα παρουσιάζει μια ομάδα παραμέτρων που χρησιμοποιεί τη λίστα πρόσβασης 120 και τη θύρα Telnet 23. Ρύθμιση παραμέτρων σας θα διαφέρουν.

  Αφού εκτελέσετε αυτή τη διαδικασία, δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε κυκλοφορία δεδομένων, εκτός από την κυκλοφορία telnet.

Μέθοδος 2: Χρήση μια βασική RADIUS φίλτρο-Αναγνωριστικό χαρακτηριστικού

 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΠρογράμματα (Programs), τοποθετήστε το δείκτηΕργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΥπηρεσία ελέγχου ταυτότητας Internet (Internet Authentication Service).
 2. Κάντε κλικΠολιτικές απομακρυσμένης πρόσβασης.
 3. Κάντε δεξιό κλικ στην πολιτική που θέλετε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ενός χαρακτηριστικού προμηθευτή για και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 4. Κάντε κλικΕπεξεργασία του προφίλΚάντε κλικ στην καρτέλαΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικADD.
 5. Στη λίστα των διαθέσιμων χαρακτηριστικών RADIUS, κάντε κλικ στο κουμπίΑναγνωριστικό φίλτρουΚάντε κλικADD, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίADD.
 6. ΣτοΕισαγάγετε την τιμή του χαρακτηριστικού στοπλαίσιο, κάντε κλικ στο κουμπίΑκολουθία χαρακτήρων, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε120. σε.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο παράδειγμα αυτό χρησιμοποιεί τη λίστα πρόσβασης 120. Ρύθμιση παραμέτρων σας θα διαφέρουν.
Αφού ρυθμίσετε το Cisco NAS και ρυθμίσεις IAS, όταν ένας χρήστης καλεί σε, RADIUS χαρακτηριστικά που έχουν ρυθμιστεί για το χρήστη ή την ομάδα πολιτικές απομακρυσμένης πρόσβασης των Windows 2000 και τις ρυθμίσεις με τα όρια συσκευή NAS κίνηση στην καθορισμένη θύρα (port 23 σε αυτήν την περίπτωση) με μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των χαρακτηριστικών του προμηθευτή για μια πολιτική απομακρυσμένης πρόσβασης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
319824ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Ρύθμιση παραμέτρων συγκεκριμένων προμηθευτών χαρακτηριστικά για μια πολιτική απομακρυσμένης πρόσβασης στα Windows 2000
Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 283829 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB283829 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:283829

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com