Outlook is kan geen verbinding met de openbare map van Exchange 2013 of automatisch toegewezen postbus

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2839517 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Outlook 2010 of Microsoft Outlook 2013 verbinding maken met een openbare map van Microsoft Exchange Server-2013 of een automatische postvak toegewezen, ziet u de volgende fout:
Kan de map niet uitbreiden. Microsoft Exchange is niet beschikbaar. Er zijn problemen met het netwerk of de Exchange-server is niet beschikbaar voor onderhoud.
Bovendien ziet u mogelijk referenties op een prompt als de Exchange Server-beheerder ExternalAuthentication ingesteld op Basic.

Oorzaak

Exchange Server-2013 geïntroduceerd afzonderlijke interne en externe clientinstellingen voor verbinding met Outlook Anywhere. Outlook gebruikt de externe naamruimte verbinding maken met andere postvakken, hoewel Outlook bevindt zich in het interne netwerk. Alternatieve postbussen zijn automatisch toegewezen postbussen en openbare mappen.

Oplossing

Outlook 2010
Een tussentijdse Update (IE) is beschikbaar bij Microsoft. Deze IU beoogt echter alleen in dit artikel beschreven probleem. Deze IE alleen van toepassing op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze IU mogelijk extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze IU.

U kunt deze IU, contact op met Microsoft Customer Service and Support.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er troubleshooting vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke IU komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Outlook 2007 en Outlook 2013
Tussentijdse Updates (IUs) zijn momenteel niet beschikbaar voor Outlook 2007 en Outlook 2013. In dit artikel wordt bijgewerkt zodra meer informatie beschikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie over de AutoDiscover-service, raadpleegt u de volgende Microsoft TechNet-artikel:
AutoDiscover-Service
Het interne deel van de AutoDiscover-antwoord lijkt doorgaans als volgt:

<Type>EXHTTP</Type>
<Server>exch1.contoso.com</Server>
<SSL>Off</SSL>
<AuthPackage>NTLM</AuthPackage>
<ASUrl>https://exch1.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
<EwsUrl>https://exch1.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</EwsUrl>
<OOFUrl>https://exch1.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</OOFUrl>
<OABUrl>https://exch1.contoso.com/OAB/9f2dd03f-064b-4356-b0d0-6789c44ebf29/</OABUrl>
</Protocol>
De externe deel van het antwoord AutoDiscover zoekt meestal als volgt:
<Protocol><Type>EXHTTP</Type>
<Server>mail.contoso.com</Server>
<SSL>On</SSL>
<AuthPackage>Ntlm</AuthPackage>
<ASUrl>https://mail.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
<EwsUrl>https://mail.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</EwsUrl>
<OOFUrl>https://mail.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</OOFUrl>
</Protocol>

In dit voorbeeld wordt het eerste item staat voor InternalHostname en is ingesteld op exch1.contoso.com. De tweede post ExternalHostname aangeeft en is ingesteld op mail.contoso.com.

Over het algemeen probeert Outlook verbinding maken met het eerste blok van EXHTTP. Als de verbinding mislukt, probeert Outlook vervolgens verbinding maken met behulp van het tweede blok EXHTTP. Standaard wordt in Outlook deze logica gebruikt voor de primaire postbus. Het overslaan ten onrechte naar het tweede blok EXHTTP voor verbindingen met andere postbus.

Eigenschappen

Artikel ID: 2839517 - Laatste beoordeling: maandag 15 april 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Outlook 2013
Trefwoorden: 
kbmt KB2839517 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2839517

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com