Outlook este incapabil să se conecteze la schimb 2013 folder public sau auto mapate poștală

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2839517 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Atunci când utilizați Microsoft Office Outlook 2007, Microsoftź Outlookź 2010, sau Microsoft Outlook 2013 să se conecteze la un folder Microsoft Exchange Server 2013 public sau la un auto mapate cutie poștală, veți vedea următoarea eroare:
Imposibil de extins folderul. Microsoft Exchange nu este disponibil. Fie sunt probleme de rețea sau Exchange server este în jos pentru întreținere.
În plus, puteți vedea o acreditări prompt în cazul în care administratorul de Exchange Server setați ExternalAuthentication la bază.

Cauză

Exchange Server 2013 introdus setările de separat client de interne și externe pentru conectivitatea Outlook Anywhere. Outlook utilizează spațiul de nume extern să se conecteze la cutiile poștale alternative, chiar dacă Outlook este situat în rețeaua internă. Cutiile poștale de supleant includ Auto mapate cutiile poștale și foldere publice.

Rezoluție

Outlook 2010
O actualizare interimare (UI) este disponibilă de la Microsoft. Cu toate acestea, acest IU este destinată corectării numai problemei descrise în acest articol. Se aplică numai acest IU sisteme care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Acest IU s-ar putea primi teste suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această IU.

Pentru a obține acest IU, contactați Microsoft Customer Service și suport.

Notă Dacă apar probleme suplimentare sau dacă orice de depanare este necesară, va trebui să creați o solicitare de serviciu separat. Costurile de obicei suport va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această IU specifice. Pentru o listă completă de Microsoft Client Service si suport numere de telefon sau pentru a crea o cerere de serviciu separat, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Outlook 2007 și Outlook 2013
Actualizări intermediare (IUs) nu sunt în prezent disponibile pentru Outlook 2007 și Outlook 2013. Acest articol va fi actualizat cât mai multe informații devin disponibile.

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre Serviciu de descoperire automată, vizualizați următorul articol Microsoft TechNet:
Serviciu de descoperire automată
Partea internă a răspuns Autodescoperire obicei Arată după cum urmează:

<Type>EXHTTP</Type>
<Server>exch1.contoso.com</Server>
<SSL>Off</SSL>
<AuthPackage>NTLM</AuthPackage>
<ASUrl>https://exch1.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
<EwsUrl>https://exch1.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</EwsUrl>
<OOFUrl>https://exch1.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</OOFUrl>
<OABUrl>https://exch1.contoso.com/OAB/9f2dd03f-064b-4356-b0d0-6789c44ebf29/</OABUrl>
</Protocol>
Partea exterioară a răspuns Autodescoperire obicei Arată după cum urmează:
<Protocol><Type>EXHTTP</Type>
<Server>mail.contoso.com</Server>
<SSL>On</SSL>
<AuthPackage>Ntlm</AuthPackage>
<ASUrl>https://mail.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</ASUrl>
<EwsUrl>https://mail.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</EwsUrl>
<OOFUrl>https://mail.contoso.com/EWS/Exchange.asmx</OOFUrl>
</Protocol>

În acest exemplu, prima intrare reprezintă InternalHostname și este setat la exch1.contoso.com. Intrarea a doua reprezintă ExternalHostname și este setat la mail.contoso.com.

Outlook, în general, încearcă să se conecteze cu primul bloc EXHTTP. În cazul în care conexiunea eșuează, Outlook, apoi încearcă să se conecteze utilizând al doilea bloc de EXHTTP. implicit, Outlook utilizează această logică pentru cutia poștală principală. Cu toate acestea, incorect sare la doua EXHTTP bloc supleant poștală conexiunile.

Proprietă?i

ID articol: 2839517 - Ultima examinare: 15 aprilie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Outlook 2013
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2839517 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2839517

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com