Πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή ο κωδικός πρόσβασης Yammer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2840536 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αλλαγής σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο κωδικός πρόσβασης στο Yammer.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Θα πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, εάν έχετε λάβει ένα νέο ή εάν χρησιμοποιήσατε εσφαλμένη διεύθυνση όταν δημιουργήσατε το λογαριασμό σας. Για να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στο λογαριασμό σας Yammer.
 2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο κουμπί theellipsis (...) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία προφίλ.
 3. Στη σελίδα βασικά στοιχεία του λογαριασμού σας, πληκτρολογήστε τη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Yammer στο πεδίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη σύνδεση Αλλαγή .

  ΣημείωσηΕάν δεν βλέπετε μια σύνδεση για να επιβεβαιώσετε την αλλαγή, ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί ένα σύστημα εσωτερικό για να ορίσετε τα μέλη. Επαφή Υποστήριξη Yammer Εάν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την ενημέρωση διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
 4. Εάν ο τομέας στον οποίο αλλάζετε είναι ένα εγκεκριμένο για το δίκτυο, θα λάβετε μια επιβεβαίωση σύνδεση με τη νέα διεύθυνση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτήν τη σύνδεση για να επιβεβαιώσετε την αλλαγή και να ενημερώσετε τη διεύθυνση.
 5. Εάν δεν έχετε λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης, ελέγξτε τους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεπιθύμητη ή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ελέγξτε αν η εταιρεία σας διαθέτει όλα τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας όλο το δίκτυο.
 6. Εάν ακόμη δεν μπορείτε να βρείτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαλήθευσης και χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια, επικοινωνήστε με Υποστήριξη Yammer.

Εάν λάβετε ένα σφάλμα που δεν είναι έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Όταν προσπαθείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Yammer, ενδέχεται να δείτε ένα μήνυμα σφάλματος που αναφέρει ότι η διεύθυνση που πληκτρολογήσατε δεν είναι μια έγκυρη διεύθυνση για το δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εγκριθεί τομέα που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε δίκτυα, βασικές λειτουργίες και επαγγελματική Yammer, έναν μόνο τομέα είναι επιλέξιμα για χρήση. Εάν έχετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα νέο δίκτυο Yammer, για τον τομέα ενημερωμένο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναβαθμίσετε σε ένα δίκτυο επιχείρησης ή επιχείρησης Yammer.

Για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωσή σας:

Μέθοδος 1: Στα εταιρικά δίκτυα Yammer για εσωτερική
Στα εταιρικά εσωτερικά δίκτυα Yammer, πολλούς τομείς μπορούν να εγκριθούν για χρήση. Για να προσθέσετε ένα εγκεκριμένο τομέα, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή επιτυχία του πελάτη ήΥποστήριξη Yammer.

Μέθοδος 2: σε έναν εξωτερικό δίκτυο
Διαχειριστής ενός εξωτερικού δικτύου να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε εγκεκριμένο τομείς:
 1. Πρόσβαση του ρύθμισης παραμέτρων σελίδα του πίνακα διαχείρισης .
 2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Σχετικά δίκτυα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη σύνδεση Προσθήκη τομέα .

Εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιείται ήδη

Εάν λάβετε ένα μήνυμα λάθους ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισαγάγατε χρησιμοποιείται ήδη, υπάρχει ένα ενεργό ή μέχρις ότου το λογαριασμό που έχει ήδη αντιστοιχιστεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εάν υπάρχει ένα ενεργό λογαριασμό, εισέλθετε και, στη συνέχεια, περιηγηθείτε στη σελίδα " Προτιμήσεις " του λογαριασμού σας.
 2. Κάντε κλικ στη σύνδεση στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας για να διαγράψετε το λογαριασμό σας.
 3. Εάν ο λογαριασμός δεν είναι ενεργή και να είστε σε ένα δίκτυο βασικού Yammer, επαφήΥποστήριξη Yammer Για να διαγράψετε το λογαριασμό που βρίσκεται σε αναμονή. Εάν βρίσκεστε σε ένα δίκτυο επιχείρησης ή Yammer Enterprise, επικοινωνήστε με τους διαχειριστές και ζητήστε του να διαγράψετε το λογαριασμό σας σε εκκρεμότητα.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε στο Yammer, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αναζητήστε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί του κωδικού πρόσβασης καρτέλα στην αριστερή πλευρά της σελίδας.
 2. Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασης στο πεδίο επάνω και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης στα πεδία στη μέση και κάτω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει τις απαιτήσεις κωδικού πρόσβασης που εμφανίζονται στη σελίδα.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να ενεργοποιήσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης.
Σημείωση Εάν δεν βλέπετε τον κωδικό πρόσβασης καρτέλα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, ο οργανισμός σας διαχειρίζεται κωδικούς πρόσβασης χρηστών εσωτερικά για την ενεργοποίηση της καθολικής σύνδεσης (SSO). Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου για βοήθεια σχετικά με την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης.

1 Σφάλμα: Μη έγκυρος κωδικός πρόσβασης

Εάν βλέπετε ένα κόκκινο σφάλμα που υποδεικνύει ότι έχετε εισαγάγει μη έγκυρο κωδικό πρόσβασης, μπορεί να έχετε εισαγάγει έναν κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούσατε προηγουμένως στο Yammer. Ή, ίσως δεν έχετε ακολουθήσει τις απαιτήσεις κωδικού πρόσβασης που αναφέρονται κάτω από το πεδίοΕπιβεβαίωση νέου κωδικού πρόσβασης . Για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα, πληκτρολογήστε έναν νέο κωδικό πρόσβασης που ικανοποιεί αυτές τις απαιτήσεις.

Σφάλμα 2: Έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας

Toresolve αυτό το σφάλμα, υποβάλετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από την ακόλουθη τοποθεσία Web του Yammer:
https://www.Yammer.com/forgotten_password/New
Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εάν δεν βλέπετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι ελέγξατε τους φακέλους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και αλληλογραφίας Spam, και ελέγξτε αν η εταιρεία σας διαθέτει όλα τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας όλο το δίκτυο. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε είναι αυτό που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Συχνά, το ενεργό λογαριασμό σας μπορεί να έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν ακόμη δεν μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και χρειάζεστε πρόσθετη βοήθεια, επικοινωνήστε με Υποστήριξη Yammer.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο λογαριασμός σας αναγνωρίζεται από το Yammer, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει συσχετιστεί με έναν μοναδικό λογαριασμό Yammer. Επομένως, δεν μπορείτε να έχετε πολλά ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με τον ίδιο λογαριασμό Yammer. Εάν έχετε διαφορετικούς ψευδώνυμα που χρησιμοποιείτε στην εταιρεία σας, πρέπει να επιλέξετε μια για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Yammer. Επιπλέον, πρέπει να αποφύγετε την αποδοχή προσκλήσεων Yammer που αποστέλλονται σε οποιαδήποτε από τις άλλες διευθύνσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2840536 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Yammer
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2840536 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2840536

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com