Cum pentru a preveni Outlook 2010 la Editura certificate pentru userSMIMEcertificate

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2840546 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Microsoft Outlook acceptă S/MIME pentru a trimite și primi mesaje de poștă electronică semnate și codate. În plus, Outlook poate publica datele de certificat în obiectul de utilizator Active Directory. Acest utilizator obiect date este apoi disponibil în listă globală de adrese (GAL). Pachetul de remediere rapidă Outlook 2010, din data de 9 aprilie 2013 introduce o valoare de registry care vă oferă mai mult control asupra modul în care Outlook publică certificat acoperire de date atunci cândPublica la GAL optiunea este folosit.

Informații suplimentare

Când Outlook publică informații certificat pentru Active Directory, informația este scris la două atribute separat:
  • userCertificate
  • userSMIMECertificate

Atributul userCertificate este proprietatea standardul Active Directory pentru certificatele. Atributul userSMIMECertificate este utilizat în mod specific de Outlook și Microsoft Outlook Web App (OWA) pentru depunerea de mesaj S/MIME. Atributul UserSMIMECertificate include date suplimentare, precum algoritm de criptare preferat. Acest lucru face sigur că experiența Outlook este cât mai bine posibil. Fie atribut poate fi folosit pentru a cripta datele.

Pentru a cripta un mesaj, Outlook verifică mai întâi atributul userSMIMECertificate. În cazul în care atributul contine un certificat, Outlook utilizează acest certificat pentru a cripta mesajul. Dacă un certificat nu este prezent în atributul userSMIMECertificate, Outlook verifică apoi atributul userCertificate.

Atributul userSMIMECertificate este, de obicei, populate de Outlook. Foarte puține alte unelte sau metode de a crea formatul datelor pentru acest atribut. Cu toate acestea, diverse instrumente standard de industrie ar putea popula atributul userCertificate mai frecvente.

Dacă aveți infrastructurii de securitate care utilizează o metodă alta decât Outlook pentru a popula aceste certificat atribute, vă pot nu vreau Outlook pentru a publica datele de certificat pentru a userSMIMECertificate. Ați putea fi capabil de a preveni comportament neașteptat S/MIME în Outlook prin limitarea depozit de certificate la atributul userCertificate.

Pachetul de remediere rapidă Outlook 2010, din data de 9 aprilie 2013 (KB 2791026) include o schimbare care vă permite să vă pentru a preveni publicarea de informații certificat la atributul userSMIMECertificate Outlook. Pentru a activa această schimbare, a crea următoarea valoare de registry:


Cheie: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Security
DWORD: DoNotPublishToSMimeCert
Valoare: 1

Când setați DoNotPublishToSMimeCert la1Outlook publică numai certificatele pentru atributul userCertificate mai frecvente. Ștergeți valoarea sau setați-o la 0 pentru a reveni la comportamentul implicit.

Note

Nu există nici o opțiune similară a limita certificate de publicare a userSMIMECertificate. Numai puteți decide să publice pentru ambele atribute sau numai pentru atributul userCertificate.

Acest lucru nu schimbă modul în care outlook caută pentru datele de certificat. Indiferent de valoarea de registry, Outlook Urmărire să caute în primul certificat date în atributul userSMIMECertificate. Numai atunci când există date certificat valabil în userSMIMECertificate Outlook apoi de căutare userCertificate.

Descrierea în actualizare cumulativă KB 2791026 este limitată la o problemă specifică în cazul în care certificatele există în atributele userCertificate și userSMIMECertificate, dar sunt nepotrivite. Deoarece o nepotrivire este rară, această setare de registry noi nu ar trebui să fie folosite ca o soluție generice pentru probleme de criptare. Acesta este conceput numai pentru publicarea datelor certificatul de control.

Pentru mai multe informații despre valoarea de registry DoNotPublishToSMimeCert, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2791026 Descrierea remediu imediat Outlook 2010 (Outlook-x-none.msp): 9 aprilie 2013

Proprietă?i

ID articol: 2840546 - Ultima examinare: 17 aprilie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Outlook 2010
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2840546 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2840546

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com