USB gebaseerde geluid vervormd tijdens zware bestands systeem I/O

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 284201 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u luidsprekers op de universal serial bus (USB)-poort op uw computer aansluit, kan het afspelen van digitale audio schokkerig of vervormd zijn tijdens het afspelen. Dit probleem komt vaker voor bij intensief gebruikmaakt van bestands invoer/uitvoer (i/o)-bewerkingen, zoals wanneer u bestanden vanaf een cd-rom naar de vaste schijf kopieert.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als het afspelen van digitale audio via USB van de computer. Dit probleem treedt niet op als u analoge audio via de geluids kaart afspelen.

Oplossing

Om dit probleem vast te stellen als de USB-hardware als een uitvoerapparaat voor een analoge geluids kaart functioneren kan. Dit zal het probleem te verlichten als de USB-audio apparaat deze optie ondersteunt.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Meer informatie

Dit probleem doet zich vaker voor op computers waarop de USB 1. 1-architectuur die is beperkt tot 12 megabits per seconde (Mbps) van de band breedte, en minder bekende op computers die van USB 2. 0-architectuur gebruikmaken.

Eigenschappen

Artikel ID: 284201 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbhardware kbprb kbsound kbmt KB284201 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:284201

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com