Τρόπος ανάπτυξης του Office 2000 μέσω δικτύου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 284273 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για μια έκδοση του Microsoft Office XP, του παρόντος άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα304953.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Η πιο συνηθισμένη μέθοδος για την ανάπτυξη του Microsoft Office 2000 ένα μεγάλο αριθμό υπολογιστών είναι να δημιουργήσετε ένα κεντρικό αντίγραφο του Office σε ένα ο διακομιστής δικτύου. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office σε υπολογιστές μέσω της δίκτυο.

Αυτή η μέθοδος παρέχει τα εξής πλεονεκτήματα όταν χρειάζεται να εγκατάσταση του Office μεμονωμένα από ένα CD-ROM του Microsoft Office 2000:
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε ένα σύνολο αρχείων του Office από μια κεντρική θέση.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τυπικό σύνολο δυνατοτήτων του Office και επιλογές για όλους τους χρήστες.
 • Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης, όπως η ρύθμιση δυνατοτήτων για εγκατάσταση κατά την πρώτη χρήση.
 • Να αναπτύσσετε πιο εύκολα τις ενημερωμένες εκδόσεις του Office καθώς γίνονται είναι διαθέσιμη.
 • Μπορείτε να έχετε περισσότερο έλεγχο κατά την αναβάθμιση του Office.
Αυτό το άρθρο περιέχει βασικές πληροφορίες για τη δημιουργία ενός γραφείου διαχειριστική εγκατάσταση από την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office σε δίκτυο Οι υπολογιστές-πελάτες. Ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο περιλαμβάνει βήματα για τη Για να προσαρμόσετε την εγκατάσταση του Office σε υπολογιστές-πελάτες δικτύου.

ΣημείωσηΔημιουργία διαχειριστική εγκατάσταση του Office 2000 είναι μόνο υποστηρίζεται σε εκδόσεις χωρίς κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού OEM του Office 2000.

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
234804OFF2000: Ερωτήσεις κατά την εγκατάσταση της διαχειριστικής εγκατάστασης

Περισσότερες πληροφορίες

Δημιουργία της διαχειριστικής εγκατάστασης

Είναι το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη του Office μέσω δικτύου για τη δημιουργία τη διαχειριστική εγκατάσταση. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε τουλάχιστον 550 MB ελεύθερου χώρο δίσκου σε έναν κεντρικό διακομιστή, και πρέπει να έχετε πρόσβαση εγγραφής στο διακομιστή. Μετά από Είστε βέβαιοι ότι αυτές οι δύο απαιτήσεις, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

ΣημείωσηΜπορείτε να εκτελέσετε αυτά τα βήματα ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διακομιστή ή από έναν υπολογιστή-πελάτη δικτύου που έχει σχέση με το διακομιστή.
 1. Τοποθετήστε το CD-ROM του Office και Ακυρώστε τις δραστηριότητες αυτόματης εκτέλεσης που μπορεί να προκύψουν.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
 3. Με τοΆνοιγμαπλαίσιο, πληκτρολογήστε τα ακόλουθα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK:
  διαδρομή\Setup.exe /a
  Σημείωσηδιαδρομήείναι η διαδρομή προς τη μονάδα CD-ROM ή DVD-ROM που περιέχει το CD-ROM του Office.
 4. Με τοΠληροφορίες για τον πελάτηστο παράθυρο διαλόγου, το κλειδί τύπου του CD από το πίσω μέρος του CD-ROM του Office υπόθεση.
 5. Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησής σας με τοΕταιρείαπλαίσιο. Αυτό είναι το όνομα που θα εμφανίζεται στο πρόγραμμα του Office οθόνες εκκίνησης που θα εμφανίζονται κάθε φορά που ξεκινάτε ένα γραφείο πρόγραμμα.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.
 7. Με τοΗ άδεια χρήσης και πληροφορίες υποστήριξηςστο παράθυρο διαλόγου, αποδεχθείτε την άδεια χρήσης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.
 8. Με τοΘέση εγκατάστασηςπλαίσιο διαλόγου, καθορίστε το φάκελο προορισμού για τα διοικητικά εγκατάσταση. Αυτή η θέση μπορεί να είναι ένα φάκελο σε έναν τοπικό σκληρό δίσκο ή μια φάκελος σε άλλον υπολογιστή. Μπορείτε να καθορίσετε μια αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου ή μια διαδρομή UNC στο φάκελο. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικΑναζήτησηΓια να αναζητήσετε το φάκελο.
 9. Κάντε κλικ στο κουμπίΕγκατάσταση τώρα.

Εγκαταστήστε το Office σε υπολογιστές-πελάτες δικτύου

Αφού ολοκληρώσετε τη διαχειριστική εγκατάσταση, μπορείτε να ξεκινήσετε η εγκατάσταση του Office σε υπολογιστές-πελάτες δικτύου που μπορούν να συνδεθούν ο υπολογιστής με τη διαχειριστική εγκατάσταση. Για να εγκαταστήσετε το Office από το Server, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή-πελάτη δικτύου.

  ΣημείωσηΣτα Microsoft Windows NT 4.0 ή Microsoft Windows 2000, πρέπει να συνδεθείτε ως μέλος της ομάδας Administrators.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
 3. Με τοΆνοιγμαπλαίσιο, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την παρακάτω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK:
  Διαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασης\Setup.exe
  ΣημείωσηΔιαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασηςείναι η διαδρομή προς το το σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης για το Office 2000.ΣημείωσηΜπορείτε να συμπεριλάβετε διακόπτες γραμμής εντολών του Windows Installer και ιδιότητες, για να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται η εγκατάσταση του Office. Για το παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη/q για να εγκαταστήσετε το Office χωρίς οποιονδήποτε χρήστη αλληλεπίδραση. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην ενότητα "Προσαρμογή του Office εγκατάστασης στο δίκτυο Οι υπολογιστές-πελάτες"ενότητα αυτού του άρθρου για περισσότερες πληροφορίες.

Εκτελούνται τα προγράμματα του Office από το διακομιστή

Εάν οι υπολογιστές-πελάτες του δικτύου σας είναι χαμηλοί χώρο στο δίσκο, ενδέχεται να θέλετε να εξετάσετε την εγκατάσταση του Office ώστε τα περισσότερα από τα αρχεία εγκατάστασης παραμένουν στο διακομιστή. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εκτελέσετε μια προσαρμοσμένη εγκατάσταση, όπου αλλάζετε την κατάσταση εγκατάστασης των προγραμμάτων του Office για ναΕκτέλεση από δίκτυο.

Για να εγκαταστήσετε το Office, ώστε να εκτελούνται τα προγράμματα του Office από ένα διακομιστή δικτύου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
 2. Με τοΆνοιγμαπλαίσιο, πληκτρολογήστε μια εντολή παρόμοια με την παρακάτω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK:
  Διαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασης\Setup.exe
  ΣημείωσηΔιαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασηςείναι η διαδρομή προς το το σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης για το Office 2000.ΣημείωσηΕάν θέλετε να εγκαταστήσετε το Office χρησιμοποιώντας το διακόπτη/q και το Προγράμματα του Office που εκτελούνται από το διακομιστή, πρέπει να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη μετατροπή. Ανατρέξτε στην ενότητα στην ενότητα "Προσαρμογή του Office εγκατάστασης στο δίκτυο πελάτες" αυτής της το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.
 3. Με τοΠληροφορίες για τον πελάτηστο παράθυρο διαλόγου, βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.
 4. Με τοΈτοιμο για εγκατάστασηστο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσαρμογή.
 5. Με τοΘέση εγκατάστασηςπλαίσιο διαλόγου, καθορίστε ένα φάκελο στον τοπικό σκληρό δίσκο, και στη συνέχεια Κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.

  ΣημείωσηΚαθορίζει ένα δίκτυο δίσκου θέση, επειδή δεν είναι αυτή η η διαδικασία για τη θέσπιση ενόςΕκτέλεση από δίκτυορύθμιση παραμέτρων.
 6. Με τοΕπιλογή δυνατοτήτωνπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο εικονίδιο δίπλα τουMicrosoft Officeη δυνατότητα και στη συνέχεια επιλέξτεΕκτέλεση όλων από δίκτυο.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπίΕγκατάσταση τώρα.

Προσαρμόστε την εγκατάσταση του Office σε υπολογιστές-πελάτες δικτύου

Μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Office αλληλεπιδραστικά, για να εγκαταστήσετε Microsoft Office, ή μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες να εκτελούν αλληλεπιδραστικά, ως περιγράφεται στην ενότητα "Εγκατάσταση του Office σε πελάτες δικτύου" πιο πάνω σε αυτό το άρθρο. Ωστόσο, το πρόγραμμα εγκατάστασης του Office παρέχει πολλές δυνατότητες προσαρμογής Εγκαταστάσεις του Office, χρησιμοποιώντας τις επιλογές της γραμμής εντολών, τροποποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης αρχείο ρυθμίσεων (Setup.ini) ή με την εγκατάσταση του Office με μετασχηματισμό. Κάθε η μέθοδος παρέχει μοναδικά πλεονεκτήματα από την άποψη του τι μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα ή περισσότερα από αυτές τις μεθόδους, ανάλογα με το επίπεδο προσαρμογής που είναι απαραίτητο.

ΣημείωσηΕάν καθορίσετε τις ίδιες επιλογές εγκατάστασης (Setup), αλλά χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τιμές στη της γραμμής εντολών, το αρχείο ρυθμίσεων και μετασχηματισμού, το πρόγραμμα εγκατάστασης, στη συνέχεια, χρησιμοποιεί τα εξής κανόνες για να καθορίσει ποιες ρυθμίσεις θα χρησιμοποιήσετε:
 • Αν ορίσετε μια επιλογή στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση του Office Ο οδηγός που αντιστοιχεί σε μια ιδιότητα προγράμματος εγκατάστασης, ο οδηγός ορίζει τα αντίστοιχα η ιδιότητα αυτόματα στο αρχείο MST.
 • Εάν τροποποιείτε μια ιδιότητα προγράμματος εγκατάστασης με τοΤροποποιήστε τις ιδιότητες του προγράμματος εγκατάστασηςσελίδα του Οδηγού προσαρμοσμένης εγκατάστασης, αυτή η ρύθμιση υπερισχύει οι αντίστοιχες επιλογές που ορίζετε σε προηγούμενες σελίδες του οδηγού. Σας ιδιότητα εγκατάστασης που έχει τροποποιηθεί εγγράφεται στο αρχείο MST.
 • Αν ορίσετε επιλογές, συμπεριλαμβανομένων ιδιότητες του προγράμματος εγκατάστασης, το αρχείο ρυθμίσεων που έρχονται σε διένεξη με επιλογές του μετασχηματισμού, οι τιμές του αρχείο ρυθμίσεων έχουν προτεραιότητα.
 • Αν ορίσετε επιλογές στη γραμμή εντολών, οι ρυθμίσεις αυτές λαμβάνουν προτεραιότητα έναντι τυχόν αντιφατικών τιμών από το αρχείο ρυθμίσεων ή το μετασχηματισμός.

Χρήση μετασχηματισμού

Ο Windows Installer μετασχηματισμού (.mst) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν θέλετε Για να κάνετε εκτεταμένες προσαρμογές, ιδίως οι προσαρμογές που δεν είναι Βεβαιωθείτε, χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών εγκατάστασης ή το αρχείο ρυθμίσεων.

Για παράδειγμα, στο αρχείο .mst μπορείτε να κάνετε τα εξής:
 • Καθορίστε τη θέση εγκατάστασης του Office.
 • Καθορίστε τη θέση των συντομεύσεων του Office.
 • Προσδιορίστε ποιες είναι οι προηγούμενες εκδόσεις του Office Κατάργηση.
 • Ορίστε την κατάσταση εγκατάστασης των δυνατοτήτων του Office. Για παράδειγμα, Μπορείτε να ορίσετε τις δυνατότητεςΕκτέλεση από δίκτυοήΕγκαθίστανται κατά την πρώτη χρήση.
 • Απόκρυψη δυνατοτήτων ώστε να εμφανίζονται στο χρήστη εγκατάστασης Διασύνδεση.
 • Προσθήκη προσαρμοσμένων αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου του Office εγκατάσταση.
 • Ορισμός ιδιοτήτων του Windows Installer.
 • Συμπερίληψη πρόσθετων προγραμμάτων .exe που θα εκτελεστούν όταν η Ολοκλήρωση της εγκατάστασης του Office.
Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο μετασχηματισμού του Windows Installer χρησιμοποιώντας το Office Οδηγού Custom Installation Wizard (CIW). Το αρχείο μετασχηματισμού του Windows Installer που περιέχει το τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε τη διαδικασία εγκατάστασης και χρησιμοποιείται από το Ο Windows Installer κατά την εγκατάσταση του Office.

Για να ολοκληρωθεί πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του οδηγού Custom Installation Wizard για τη δημιουργία ενός Μετατροπή αρχείου, κάντε αναζήτηση στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Office/ork/2000/Two/40t2_1.htm

Χρησιμοποιήστε τους διακόπτες γραμμής εντολών και ιδιότητες

Όταν εκτελείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιλογές της γραμμής εντολών για να αλλάξετε Ορισμένες από τις παραμέτρους που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το Office. Με τη χρήση της γραμμής εντολών επιλογές, μπορείτε να κάνετε τα εξής:
 • Προσδιορίστε τα αρχεία MSI και MST χρήσης
 • Κατευθύνει το πρόγραμμα εγκατάστασης για εκτέλεση σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς μηνύματα
 • Η προετοιμασία της καταγραφής του Windows Installer
 • Τροποποίηση διαμόρφωση τιμών ιδιοτήτων
Για παράδειγμα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τις ακόλουθες επιλογές σχετικά με την εντολή γραμμή:
/ qb + Setup.exe Companyname = "northwind Traders"
Αυτή η γραμμή εντολών προσαρμόζει το πρόγραμμα εγκατάστασης με τους ακόλουθους τρόπους:
 • Το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν σας ζητά πληροφορίες από το χρήστη.
 • Το πρόγραμμα εγκατάστασης εμφανίζει δείκτες προόδου κατά την εγκατάσταση του Office και, στη συνέχεια, ένα μήνυμα ολοκλήρωσης στο τέλος της εγκατάστασης.
 • Το πρόγραμμα εγκατάστασης εγκαθιστά τις ίδιες δυνατότητες του Office που εγκαθιστά, αν ο χρήστης εκτελεί το πρόγραμμα εγκατάστασης και κάνει κλικ στο κουμπίΕγκατάσταση τώρα.
 • Το πρόγραμμα εγκατάστασης ορίζει το προεπιλεγμένο όνομα εταιρείας Northwind Εμπόρους.

Προσαρμογή του αρχείου Setup.ini

Εκτός από την χρήση των επιλογών που καθορίσατε στη γραμμή εντολών, Εγκατάστασης (Setup) διαβάζει αυτόματα τις επιλογές που καθορίζονται στο αρχείο ρυθμίσεων, Το αρχείο ρυθμίσεων του αρχείου Setup.ini. σάς επιτρέπει να ορίσετε τις ίδιες επιλογές με την εντολή γραμμή, αλλά εξαλείφει την ανάγκη πληκτρολόγησης ακριβούς κειμένου με τοΕκτέλεσηστο παράθυρο διαλόγου. Κάνοντας διπλό κλικ στο αρχείο Setup.exe στο σας διαχειριστικής εγκατάστασης θα εγκαταστήσει το Office με τις επιλογές που καθορίζονται στο το αρχείο Setup.ini.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο αρχείο Setup.ini και για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης αυτών των αλλαγών, ανατρέξτε ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο του Microsoft Office Resource Kit:
http://www.Microsoft.com/Office/ork/2000/Two/40ct_4.htm

Εγκατάσταση ενημερωμένων εκδόσεων του Office

Σε κάποιο σημείο, πρέπει να ενημερώσετε υπολογιστές-πελάτες δικτύου με ένα αρχείο ενημέρωσης (ενημερωμένη έκδοση κώδικα) του Windows Installer. Εάν εγκαταστήσατε αρχικά το Office σε αυτούς τους υπολογιστές δικτύου, χρησιμοποιώντας μια διαχειριστική εγκατάσταση, πρέπει να Εκτελέστε αυτήν τη διαδικασία ενημέρωσης δύο βήματα:
 • Ενημέρωση της διαχειριστικής εγκατάστασής σας με ένα διαχειριστή έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης. Οι εκδόσεις Admin αρχεία ενημερωμένης έκδοσης του Office είναι πάντα είναι διαθέσιμες από τη σελίδα λήψης του Office Resource Kit εργαλειοθήκη.
 • Οι υπολογιστές-πελάτες δικτύου από το ενημερώσατε την ενημερωμένη έκδοση διαχειριστική εγκατάσταση. Ενημέρωση της διαχειριστικής εγκατάστασης δεν Αυτόματη ενημέρωση των υπολογιστών-πελατών δικτύου, ακόμα και αν έχετε εγκαταστήσει το Office σε έναΕκτέλεση από δίκτυορύθμιση παραμέτρων.

Ενημέρωση μιας διαχειριστικής εγκατάστασης

Για να ενημερώσετε μια διαχειριστική εγκατάσταση του Office με Windows Πρόγραμμα εγκατάστασης της ενημερωμένης έκδοσης του αρχείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Αποκτήστε τη διαχειριστική έκδοση του ενημερωμένου αρχείου.

  Για να κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Office Resource Kit εργαλειοθήκη, βρίσκεται μετά το Τοποθεσία Web της Microsoft:
  http://www.Microsoft.com/Office/ork/2000/appndx/Toolbox.htm
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο τοΆνοιγμαπλαίσιο
  msiexec /aΔιαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασης\Data1.msi /pΔιαδρομή προέλευσης\όνομα αρχείου .msp ενημερωμένη έκδοση κώδικαSHORTFILENAMES = 1
  όπουΔιαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασηςείναι το διαδρομή προς τη θέση διαχειριστικής εγκατάστασης για το Office 2000 SR-1,Διαδρομή προέλευσηςείναι η διαδρομή προς το αρχείο της ενημερωμένης έκδοσης, καιόνομα αρχείου .msp ενημερωμένη έκδοση κώδικαείναι το αρχείο .msp όνομα.

  ΣημείωσηΠρέπει να εκτελέσετε αυτήν την εντολή από έναν υπολογιστή στον οποίο τα Windows Πρόγραμμα εγκατάστασης είναι ήδη εγκατεστημένο.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενημε τοMicrosoft Office 2000 λειτουργία διαχείρισηςστο παράθυρο διαλόγου.

  ΣημείωσηΔεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε το όνομα κλειδιού CD ή την εταιρεία με τοMicrosoft Office 2000 λειτουργία διαχείρισηςπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο.

 4. Κάντε κλικ στο κουμπίΑποδέχομαι τους όρους της άδειας χρήσης Συμφωνία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπίΕγκατάσταση τώρα.
 6. Κάντε κλικ στο κουμπίOKΌταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση. Στο σημείο αυτό, το διαχειριστικό σημείο εγκατάστασης έχει ενημερωθεί με το αρχείο .msp.

Ενημερώστε έναν υπολογιστή-πελάτη δικτύου

Αφού ολοκληρώσετε την ενημέρωση της διαχειριστικής σας εγκατάστασης, πρέπει να ενημερώσετε όλους τους υπολογιστές-πελάτες δικτύου που εγκαταστήσατε αρχικά Γραφείο από τη διαχειριστική εγκατάσταση.

Χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μέθοδοι για την ενημέρωση των σταθμών εργασίας που είναι ήδη εγκατεστημένο Office 2000 SR-1 από το σημείο διαχειριστικής εγκατάστασης.

ΣημείωσηΜηνδενΧρησιμοποιήστε τις μεμονωμένου υπολογιστή-πελάτη ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα από τα εργαλεία στον το Τοποθεσία Web για να ενημερώσετε υπολογιστές-πελάτες δικτύου που εγκαταστήσατε αρχικά το Office 2000 από μια διαχειριστική εγκατάσταση. Οι ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα προγράμματος-πελάτη του μεμονωμένου είναι για χρήση σε υπολογιστές με εγκατεστημένο το Office 2000 από CD-ROM.

Μέθοδος 1: Εκτελέστε το αρχείο Setup.exe από τη διαχειριστική εγκατάσταση

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την ενημέρωση του Office στο δίκτυό σας πρόγραμμα-πελάτης χρησιμοποιώντας το αρχείο Setup.exe της διαχειριστικής εγκατάστασης του Office:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο τοΆνοιγμαπλαίσιο
  Διαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασης\Setup.exe
  όπουΔιαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασηςείναι το η διαδρομή προς τη θέση διαχειριστικής εγκατάστασης για το Office 2000.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπίΝαι (Yes)Όταν σας ζητηθεί να ενημερώσετε την εγκατάσταση.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπίΑποδέχομαι τους όρους της άδειας χρήσης Συμφωνία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπόμενη.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπίOKστο μήνυμα που το πρόγραμμα εγκατάστασης ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Μέθοδος 2: Χρήση μιας γραμμής εντολών του Windows Installer

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για την ενημέρωση του Office στο δίκτυό σας πρόγραμμα-πελάτη χρησιμοποιώντας μια γραμμή εντολών του Windows Installer:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο τοΆνοιγμαπλαίσιο
  msiexec /iΔιαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασηςΕπανεγκατάσταση του \Data1.msi = all reinstallmode = vomus
  όπουΔιαδρομή_διαχειριστικής_εγκατάστασηςείναι το διαδρομή προς τη θέση διαχειριστικής εγκατάστασης για το Office 2000.

 2. Κάντε κλικ στο κουμπίOKστο μήνυμα που το πρόγραμμα εγκατάστασης ολοκληρώθηκε με επιτυχία.ΣημείωσηΗ προηγούμενη γραμμή εντολών λειτουργεί με όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις. Ωστόσο, μπορείτε ενδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γραμμή εντολών που απαιτεί λιγότερο χρόνο για να εκτελέσετε την ενημερωμένη έκδοση από την προηγούμενη γραμμή εντολών απαιτεί. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση για το ενημέρωση του αρχείου που χρησιμοποιείτε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη εντολή γραμμή ώστε να χρησιμοποιείται με τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση.

Πρόσθετες μέθοδοι για την ανάπτυξη του Office

Παράλληλα με τις τεχνικές που περιγράφηκαν ήδη για την ανάπτυξη και τη διαχείριση του Office σε περιβάλλον δικτύου, μπορείτε να αναπτύξετε Office χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες δύο τεχνολογίες:
 • Systems Management Server (SMS)
 • Πολιτική ομάδας των Windows 2000
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του Systems Management Server για να ανάπτυξη του Office, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο τηςMicrosoft Office 2000 Resource Kit:
http://www.Microsoft.com/Office/ork/2000/Two/30t4.htm
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση πολιτικής ομάδας των Windows 2000 για να ανάπτυξη του Office, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο τηςMicrosoft Office 2000 Resource Kit:
http://www.Microsoft.com/Office/ork/2000/journ/IntelliMirror.htm

Αναφορές

Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του Office σε ένα δίκτυο περιβάλλον, διαβάστε ξανά την τεκμηρίωση του τοMicrosoft Office 2000 Resource Kit(ORK). Μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Office/ork

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 284273 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 2000 Premium Edition
 • Microsoft Office 2000 Professional Edition
 • Microsoft Office 2000 Standard Edition
 • Microsoft Office 2000 Small Business Edition
 • Microsoft Office 2000 Developer Edition
 • Microsoft Access 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnetwork kbdeployment kbhowto kbmt KB284273 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:284273

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com