Ο παραλήπτης λαμβάνει ένα μήνυμα λάθους "Το Outlook να αποκλειστεί πρόσβαση στα παρακάτω συνημμένα που ενδεχομένως μη ασφαλών", όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει μια συντόμευση σε ένα αρχείο στο Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 284414 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα που περιέχει μια συντόμευση σε ένα αρχείο στο Microsoft Outlook, ο παραλήπτης ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους στο παράθυρο "Πληροφορίες" στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Το Outlook εμπόδισε την πρόσβαση του μετά από ενδεχομένως μη ασφαλή συνημμένα:
Εναλλακτικά, ο παραλήπτης δεν μπορεί να λαμβάνετε κανένα μήνυμα και το συνημμένο δεν είναι διαθέσιμη.

ΣημείωσηΑυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται όταν κάνετε δεξιό κλικ στο αρχικό αρχείο, σύρετε το αρχείο στο φάκελο "Εισερχόμενα" Το Outlook και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑποστολή με συντόμευση.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Όταν δημιουργείτε μια συντόμευση με τη χρήση αυτή η μέθοδος, δεν δημιουργείται ένα αρχείο .lnk. Συντομεύσεις, αναγνωρίζονται ως συνδεδεμένα αρχεία το πρόγραμμα. Συντομεύσεις θεωρούνται ένα συνημμένο αρχείου επιπέδου 1 και πιθανώς επιβλαβείς.

ΣημείωσηΟι συντομεύσεις που έχουν επεκτάσεις ονόματος αρχείου .lnk ή .url είναι επιπέδου 1 τύποι συνημμένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δεν είναι διαθέσιμες στον παραλήπτη.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά και να κάνετε κοινή χρήση αρχείων, δημοσιεύστε τα αρχεία σε μια ασφαλή διαδικτυακή τοποθεσία διαμοιρασμού. Στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια σύνδεση με το κοινόχρηστο στοιχείο στο οποίο εκχωρήσατε στον παραλήπτη δικαιώματα πρόσβασης.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Outlook απέκλεισε την πρόσβαση σε αυτό το είδος του συνημμένου έτσι που ο παραλήπτης δεν είναι δυνατό να το ανοίξετε. Ωστόσο, αν σύρετε μια υπάρχουσα συντόμευση για το ίδιο είδος αρχείου σε ένα μήνυμα και στη συνέχεια να στείλετε το αρχείο, ο παραλήπτης Ίσως μπορέσετε να ανοίξετε το αρχείο.

ΣημείωσηΗ επιλογή για να αποστείλετε τη συντόμευση με τη μέθοδο αυτή με μεταφορά και απόθεση δεν είναι διαθέσιμη.

Microsoft έχει ταξινομηθεί δεκάδες τύποι αρχείων ως κινδύνους ασφαλείας επιπέδου 1. Αυτοί οι τύποι αρχείων περιλαμβάνουν αρχεία .mdb, .mde, .ade ή .adp επεκτάσεις.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 284414 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbattachments kbbackup kbfunclookup kbsecvulnerability kbaudit kbprb kbmt KB284414 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:284414

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com