Λαμβάνετε ένα μήνυμα "Εξαντλήθηκε η μνήμη ή πόρους συστήματος" σφάλμα κατά τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 284425 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε λήψη μηνυμάτων από το πρωτόκολλο Post Office Διακομιστής (POP3) για το αρχείο προσωπικών φακέλων (PST), τα μηνύματα ενδέχεται να σταματήσει λήψη πριν ανακτηθούν όλα αυτά. Ίσως το ακόλουθο μήνυμα λάθους εμφανίζονται στο του Πρόοδος στο παράθυρο διαλόγου:
Αποστολή και λήψη ανέφερε σφάλμα (0x8007000E): εξαντλήθηκε η μνήμη ή πόρους συστήματος. Κλείστε μερικά παράθυρα ή τα προγράμματα και προσπαθήστε ξανά.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει εάν προσπαθήσετε να κάνετε λήψη περισσότερων μηνύματα από τον υπολογιστή σας μπορεί να επεξεργαστεί.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, κάντε ένα από τα εξής:
  • Αφού λάβετε το μήνυμα λάθους, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή/παραλαβή ξανά, για να κάνετε λήψη περισσότερων μηνυμάτων. Ή

  • Πρώτα, λήψη των κεφαλίδων των μηνυμάτων και στη συνέχεια επιλεκτικά επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να κάνετε λήψη, μειώνοντας έτσι τον αριθμό των τα μηνύματα ουράς για λήψη.

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν ξεκινά η διαδικασία αποστολής/παραλαβής, το Outlook συνδέεται με ο διακομιστής POP3 και δημιουργεί μια εργασία για τη λήψη κάθε μηνύματος. Εάν υπάρχουν πολλά Για να κάνετε λήψη των μηνυμάτων, το Outlook ενδέχεται να εκτελέστε πόροι του συστήματος πριν έχει Δημιουργία εργασιών για όλα τα μηνύματα για λήψη. Το Outlook στη συνέχεια συμπεριφέρεται σαν ο μέγιστος αριθμός που έφτασε περιλαμβάνει όλα τα μηνύματα που είναι αναμονή στο διακομιστή και λήψη μηνυμάτων, παρέχοντας ακριβή προόδου δείκτες. Μόνο ενδείξεις λήψης πρόβλημα που δεν είναι όλες γίνεται λήψη των μηνυμάτων και εμφανίζεται το μήνυμα λάθους.

Πραγματική αριθμούς ποικίλλουν, αλλά εσωτερική δοκιμή δείχνει ότι ένας υπολογιστής με 64 megabyte (MB) μνήμης RAM εκτελείται εκτός των πόρων, όταν το Outlook κάνει λήψη περίπου 1.200 μηνύματα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 284425 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbdownload kbwebserver kberrmsg kbprb kbmt KB284425 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:284425

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com