ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα επιδόσεων στο SQL Server 2012

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2845380 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Μορφή ενός αρχείου λήψης διανέμονται οι ενημερώσεις κώδικα του Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1. Δεδομένου ότι οι ενημερώσεις κώδικα είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο SQL Server 2012 Service Pack 1 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε χαμηλές επιδόσεις στο SQL Server 2012. Όταν ελέγχετε εργαλεία εποπτείας επιδόσεων του SQL Server, ανατρέξτε στα παρακάτω:
  • Ταχεία μείωση της τοΈχει SQLServer:Buffer Manager\Page διάρκεια ζωήςΟι τιμές μετρητή επιδόσεων. Όταν παρουσιαστεί αυτό το ζήτημα, ο μετρητής isnear 0.
  • Η τιμή Thepeak του SQL Server: Manager\LazyWrites/δευτερόλεπτο buffer Μετρητής ismore από1για μερικά δευτερόλεπτα.
  • Anincrease με τοSQLServer:Memory Manager\Free μνήμης (KB) Οι τιμές μετρητή επιδόσεων.

Αιτία

Η Εποπτεία πόρων και δραστηριότητες lazy writer στον SQL Server έχουν σχεδιαστεί για να διατηρήσετε το μέγεθος μνήμης cache και ελεύθερη λίστα δυνατοτήτων για να αποφευχθούν περιπτώσεις έλλειψης μνήμης. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η διαχείριση μνήμης στο μηχανισμό βάσης δεδομένων SQL Server μπορεί να επιτρέψει την κατάσταση theSHRINK για το χώρο συγκέντρωσης Buffer για περισσότερο από το απαιτούμενο. Όταν πλησιάζει το στόχο της μνήμης, μια ξαφνική καταιγισμού των εκχωρήσεων μνήμης ενδέχεται να προκαλέσει αποτυχίες εκχώρησης μνήμης και εσωτερικό επαναλήψεις. Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων "Επανάληψη", το πρόγραμμα διαχείρισης μνήμης μπορεί να ενεργοποιήσει ΣΥΡΡΊΚΝΩΣΗΣ μελών σχετικά με τις διάφορες μνημών cache για να υποστηρίζει τις νέες αιτήσεις μνήμης. Κάτω από αυτές τις επαναλήψεις υπάρχει ένα μικρό παράθυρο στο οποίο ενδέχεται να παραμένουν ενεργοποιημένες για την κατάσταση της ΣΥΡΡΊΚΝΩΣΗΣ μεγαλύτερο από όσο απαιτείται για να επαναφέρετε την ελεύθερη λίστα δυνατοτήτων.

Αυτό προκαλεί μια προσωρινή έκδοση του περισσότερη μνήμη από απαιτείται για να επιστρέψετε σε μια σταθερή κατάσταση. Για παράδειγμα, το χώρο συγκέντρωσης buffer να εκδίδουν περισσότερες σελίδες δεδομένων από το απαιτούμενο, φουσκώνουν τα βάθη ελεύθερη λίστα και η μείωση του έχει τη σελίδα διάρκεια ζωής (ΔΕΊΓΜΑ) για το χώρο συγκέντρωσης buffer. Στην περίπτωση αυτή, θα παρατηρήσετε Γρήγορη μείωση στις τιμές μετρητή επιδόσεωνέχει SQLServer:Buffer Manager\Page διάρκεια ζωής και μια γρήγορη αύξηση των τιμών μετρητών επιδόσεων SQLServer:Memory Manager\Free μνήμης (KB).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 4 για τον SQL Server 2012 SP1

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό το ζήτημα κυκλοφόρησε πρώτα στην αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 4. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το SQL Server 2012 SP1, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2833645 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 4 για τον SQL Server 2012 SP1
Σημείωση Δεδομένου ότι το build που είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση της ενημέρωσης κώδικα περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας που είχαν περιληφθεί σε προηγούμενες SQL Server 2012 SP1 έκδοση της ενημέρωσης κώδικα. Συνιστάται να εξετάσετε εφαρμογή της πιο πρόσφατης έκδοσης της ενημέρωσης κώδικα που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2772858 Το 2012 του διακομιστή SQL δημιουργεί που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2012 Service Pack 1

Περισσότερες πληροφορίες

Το πρόγραμμα διαχείρισης μνήμης χρησιμοποιεί πολλούς δείκτες παρακολούθησης και γρήγορα θα εντοπίσει ότι η ΣΥΡΡΊΚΝΩΣΗ δεν είναι πλέον απαραίτητη. Μετά την απενεργοποίηση της ΣΥΡΡΊΚΝΩΣΗΣ, το χώρο συγκέντρωσης buffer μπορεί να αυξηθεί ξανά. Αυτό επαναφέρει επιδόσεις και έχει σελίδα διάρκεια ζωής την προβλεπόμενη στόχους.

Ωστόσο, συνιστούμε να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Αν και το πρόβλημα είναι μικρής διάρκειας, ενδέχεται να εμφανιστεί ξανά. Επιπλέον, η μείωση των επιδόσεων μπορεί να είναι σοβαρά, όταν το θέμα προκύπτει.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο τμηματικής συντήρησης για τον SQL Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
935897 Μια τμηματική μοντέλο συντήρησης είναι διαθέσιμα από την ομάδα του SQL Server για την παράδοση επείγουσες επιδιορθώσεις για ζητήματα που αναφέρθηκαν
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάταξη ονομασίας για ενημερωμένες εκδόσεις του SQL Server, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
822499 Διάταξη ονομασίας για τα πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft SQL Server
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να μεταβείτε στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται στην περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2845380 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2845380 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2845380

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com