O actualizare este disponibilă pentru SQL Server 2012 memorie de Management

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2845380 - View products that this article applies to.
Microsoft SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 remedierile sunt distribuite ca un fișier descărcabil. Având în vedere că remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server pachet Service Pack 2012 1 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Performanță lent în SQL Server 2012 pot apărea atunci când următoarele condiții sunt adevărate:
  • Ați instalat pachet Service Pack 1 (SP1) pentru SQL Server 2012, sau ați instalat actualizarea cumulativă pachete pentru SQL Server 2012 SP1. Prin urmare, numărul de versiune de SQL Server este mai mare sau egal cu 2011.110.3000.0.

    Notă Aveți posibilitatea să executați instrucțiunea "@@version selectați" pentru a confirma numărul de versiune de SQL Server.
  • Valoarea "SQL server: manager de memorie: drum liber memorie" contor este în creștere și valoarea "manager de memorie: memorie cache de date" contor este în scădere în același marcă de timp. Acest lucru se întâmplă chiar și atunci când valoarea "SQL server: manager de memorie: drum liber memorie" contor este mare.
  • Valoarea de vârf a "tampon conducător: LazyWrites/sec" contra este mai mult1pentru câteva secunde. Acest lucru indică faptul că procesul de LazyWriter este încercarea de a gratuit pagini de cache-ul acoperire de date. Prin urmare, valoarea "manager de tampon: speranța de viață filme" contor este în scădere rapid la o valoare mică cum ar fi 0.

Informații suplimentare

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 4 pentru SQL Server 2012 SP1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 4 de actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012 SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
2833645 Actualizarea cumulativă 4 pentru SQL Server 2012 SP1
Notă Având în vedere că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2012 SP1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
2772858 SQL Server 2012 construiește care au fost eliberați după SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații despre modelul de service incrementală pentru SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
935897 Un Model elementare de service este disponibil de la echipa SQL Server pentru a livra remedieri rapide pentru raportat probleme
Pentru mai multe informații despre schema de numire pentru actualizări de SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
822499 Schemă de denumire pentru pachete de actualizare software Microsoft SQL Server
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software-ul, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a merge la un articol în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descriere terminologiei standard care este utilizat pentru a descrie actualizările de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2845380 - Ultima examinare: 1 iunie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2845380 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2845380

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com