Correctie: Berichten zijn vastgelopen in SM58 wanneer u een Adapter WCF gebaseerde SAP in BizTalk Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2845536
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Dit artikel is van toepassing op de volgende producten:
  • Microsoft BizTalk-Adapter Pack 2010
  • Microsoft BizTalk-Adapter Pack 2013

Symptomen

Stel dat u een adapter op basis van Microsoft Windows Communication Foundation WCF SAP van Microsoft BizTalk-Adapter Pack 2010 verbinding maken met een SAP-systeem op een computer met Microsoft BizTalk Server. U kunt sommige fouten optreden wanneer de adapter SAP WCF gebaseerde tussentijdse document (IDOC) berichten van het SAP-systeem ontvangt. In dit geval zijn de IDOC-berichten in het uitvoeren van de transactie staat in SM58 vastgelopen in het SAP-systeem. Bovendien worden de volgende foutberichten worden vastgelegd in het toepassingslogboek op de BizTalk Server:
<EventData><Data>WCF-Custom</Data><Data>System.Runtime.InteropServices.COMException (0xC0C0163C): uitzondering op HRESULT: 0xC0C0163C op Microsoft.BizTalk.TransportProxy.Interop.IBTTransportBatch.SubmitMessage (msg IBaseMessage) bij Microsoft.BizTalk.Adapter.Wcf.Runtime.Batch2.SubmitMessage (IBaseMessage-bericht, Object userData) op Microsoft.BizTalk.Adapter.Wcf.Runtime.BizTalkExecutionQueue.DequeueTaskCore()</Data></EventData>
<EventData><Data>WCF-Custom</Data><Data>Microsoft.Adapters.SAP.RFCException: Details: foutcode = RFC_INVALID_HANDLE. AdapterErrorMessage = een uitzondering op de listener is opgetreden tijdens het uitvoeren van RfcWaitForRequest... op Microsoft.ServiceModel.Channels.Common.Channels.AdapterReplyChannel.EndTryReceiveRequest (IAsyncResult resultaat, RequestContext & requestContext) op Microsoft.Adapters.Internal.LayeredChannelBindingElement.LayeredInboundChannel'1.System.ServiceModel.Channels.IReplyChannel.EndTryReceiveRequest (IAsyncResult resultaat, RequestContext & context) op System.ServiceModel.Dispatcher.ErrorHandlingReceiver.EndTryReceive (IAsyncResult resultaat, RequestContext & requestContext)</Data></EventData>
OpmerkingDit probleem treedt ook op wanneer de adapter SAP WCF gebaseerde host wordt afgesloten of netwerk af en toe problemen optreden.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de BizTalk-adapter foutberichten naar het SAP-systeem verzendt. Het SAP-systeem kan echter de foutberichten niet verwerken.

Oplossing

Nadat u de hotfix hebt toegepast, is een ander type foutbericht aan het SAP-systeem doorgegeven.

Cumulatieve update pakket informatie

Pack voor BizTalk-Adapter 2013

De hotfix om dit probleem is opgenomen in de cumulatieve updatepakket 1 voor de BizTalk-Adapter Pack 2013.

Voor meer informatie over het verkrijgen van deze cumulatieve update-pakket, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2892600 Cumulatieve updatepakket 1 voor BizTalk-Adapter Pack 2013

Pack voor BizTalk-Adapter 2010

De hotfix om dit probleem is opgenomen in de cumulatieve updatepakket 3 voor de BizTalk-Adapter Pack 2010.

Voor meer informatie over het verkrijgen van deze cumulatieve update-pakket, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2617150 Cumulatieve updatepakket 3 voor de BizTalk-Adapter Pack 2010


Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over hotfixes voor BizTalk Server klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:

2003907 Informatie over hotfixes voor BizTalk Server
De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2845536 - Laatste beoordeling: donderdag 31 oktober 2013 - Wijziging: 1.0
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbbtsadapters kbmt KB2845536 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2845536

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com