Πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε τη σύνδεση στο λογαριασμό σας Exchange Online, στο Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2847916 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με τη σύνδεση στο γραμματοκιβώτιο του Microsoft Exchange Online χρησιμοποιώντας το Microsoft Outlook, ακολουθήστε τα βήματα σε αυτό το άρθρο για να διαγνώσετε και να επιδιορθώσετε σφάλματα στο προφίλ αλληλογραφίας του Outlook το Outlook. Επιδιόρθωση του προφίλ σας ενδέχεται να επιλύσει το ζήτημά σας σύνδεση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Επιδιόρθωση προφίλ 2013 του Microsoft Outlook ή το Microsoft Outlook 2010

 1. Στο Outlook, κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού στο τοΑρχείοκαρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού.
 2. Στο πλαίσιο διαλόγου " Ρυθμίσεις λογαριασμού ", επιλέξτε το λογαριασμό από τοΗλεκτρονικό ταχυδρομείοκαρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί επισκευή. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον Οδηγό επισκευής.
 3. Όταν ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση, κάντε επανεκκίνηση του Outlook.

Επιδιόρθωση προφίλ σας Microsoft Office Outlook 2007

 1. Στο Outlook, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού για τοΕργαλείαμενού.
 2. Στο πλαίσιο διαλόγου " Ρυθμίσεις λογαριασμού ", επιλέξτε το λογαριασμό από τοΗλεκτρονικό ταχυδρομείοκαρτέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί επισκευή. Ακολουθήστε τις οδηγίες στον Οδηγό επισκευής.
 3. Όταν ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση, κάντε επανεκκίνηση του Outlook.

Το Microsoft Office Outlook 2003

Μπορείτε να επιδιορθώσετε ένα προφίλ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook μόνο σε λογαριασμούς που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο MAPI για να συνδεθείτε με ένα διακομιστή που εκτελεί τον Microsoft Exchange Server. Το Outlook 2003 δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε με την ηλεκτρονική ανταλλαγή χρησιμοποιώντας MAPI. Υποστηρίζονται μόνο επιλογές σύνδεσης POP3 ή IMAP4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2449616 Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MAPI για να ορίσετε το Outlook 2003 για χρήση με το Exchange Online
Για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή για συνδέσεις POP ή IMAP, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Επιδιορθώσετε το Outlook για Mac 2011 προφίλ

Το Outlook για Mac 2011 δεν περιλαμβάνει ένα εργαλείο επιδιόρθωσης του προφίλ αλληλογραφίας για συνδέσεις σε ένα διακομιστή Exchange. Για να επιδιορθώσετε συνδέσεις που έχουν γίνει στο Outlook 2011 για Mac, μπορείτε να δοκιμάσετε να καταργήσετε και, στη συνέχεια, να προσθέσετε ξανά το λογαριασμό. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Για να καταργήσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό.
  1. Ξεκινήστε το Outlook για Mac 2011 και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λογαριασμοί σχετικά με τοΕργαλείαμενού.
  2. Στο παράθυρο περιήγησης, επιλέξτε το λογαριασμό που θέλετε να καταργήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί μείον (-) με την κάτω αριστερή γωνία του πλαισίου διαλόγου " Λογαριασμοί ".
  3. Όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
 2. Για να προσθέσετε ένα λογαριασμό Exchange.
  1. Ανοίξτε το Outlook για Mac 2011.
  2. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμοί. Στη συνέχεια, κάντε ένα από τα εξής:
   • Εάν πρόκειται για τον πρώτο λογαριασμό που δημιουργείτε στο Outlook για Mac 2011, κάντε κλικ στο κουμπίΛογαριασμό του Exchange στην περιοχή Προσθήκη ενός λογαριασμού.
   • Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο σύμβολο συν (+) στην κάτω αριστερή γωνία του τοΛογαριασμοίπαράθυρο διαλόγου για να προσθέσετε ένα λογαριασμό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Exchange.
  3. Στη σελίδα "Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού Exchange", πληκτρολογήστε το Αναγνωριστικό χρήστη στο τοΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πλαίσιο. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε christopher@contoso.onmicrosoft.com.
  4. Στο πλαίσιο της μεθόδου , βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης .
  5. Στο πλαίσιο " όνομα χρήστη ", πληκτρολογήστε το δικό σας ID χρήστη από το βήμα 2 c ξανά.
  6. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας.
  7. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου Αυτόματη ρύθμιση των παραμέτρων και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη λογαριασμού.

   Σημείωση Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη λογαριασμού", το Outlook για Mac 2011 εκτελεί μια ηλεκτρονική αναζήτηση για να βρείτε e-mail σας ρυθμίσεις διακομιστή.
  8. Όταν σας ζητηθεί για επιβεβαίωση, για να επιτρέψετε στο διακομιστή για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου να χρησιμοποιείται πάντα η απόκρισή μου για αυτόν το διακομιστή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποδοχή.

   Σημείωση Μετά τη δημιουργία του νέου λογαριασμού, θα δείτε το λογαριασμό στο παράθυρο περιήγησης, στο παράθυρο διαλόγου " Λογαριασμοί ".
  9. Κλείστε το παράθυρο διαλόγου Λογαριασμοί .

  Μετά τη δημιουργία του νέου λογαριασμού, κάντε κλικ στο κουμπί το νέο όνομα λογαριασμού στο παράθυρο περιήγησης για να προβάλλετε την αλληλογραφία σας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων του Office για Mac 2011, ανατρέξτε στην ενότητα "Σύνολο Outlook για Mac 2011 προς εργασία με Office 365" από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πρόσθετα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων, ανατρέξτε στο θέμα Διορθώσετε ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προβλήματα σύνδεσης εντός της Κοινότητας του Office 365.


Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2847916 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbmt KB2847916 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2847916

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com