Η λίστα "που χρησιμοποιήθηκαν πιο πρόσφατα" λείπει από το μενού "αρχείο" και η επιλογή "Λίστα πρόσφατων αρχείων" είναι διαθέσιμη στο Office XP και Office 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 284896 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικ στοFILEμενού για να επιλέξετε ένα αρχείο από την πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένων αρχείων, τα πιο πρόσφατα χρησιμοποιημένη λίστα αρχείων που λείπουν. Όταν κάνετε κλικOptionsΣτο διακομιστήΕργαλείαμενού και στη συνέχεια κάντε κλικ στοΓενικάκαρτέλα, θα δείτε ότι τοΛίστα πρόσφατα χρησιμοποιημένων αρχείωντο πλαίσιο ελέγχου δεν είναι διαθέσιμο (εμφανίζεται με αχνά γράμματα).

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση. Αυτό προκύπτει, εάν ο υπολογιστής σας εκτελεί το πρόγραμμα Tweak UI, και τοΠροσθήκη νέων εγγράφων σε έγγραφα στο μενού "Έναρξη"πλαίσιο ελέγχου από τοIEκαρτέλα του Tweak UI είναι απενεργοποιημένο (δεν είναι επιλεγμένο). Η ρύθμιση πολιτικής ομάδας που διέπει την εμφάνιση των MRU δηλώνει ότι MRU δεν πρόκειται να προβληθεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΠροσθήκη νέων εγγράφων σε έγγραφα στο μενού "Έναρξη"πλαίσιο ελέγχου από τοIEστην καρτέλα του Tweak UI. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:).

ΣΗΜΕΙΩΣΗΓια να εκτελέσετε τα ακόλουθα βήματα, πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος της τοπικής ομάδας Administrators.
 1. ΣτοΟ πίνακας ελέγχουΔιπλό κλικTweak UI.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαIETAB.
 3. Κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΠροσθήκη νέων εγγράφων σε έγγραφα στο μενού "Έναρξη"πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Περισσότερες πληροφορίες

Tweak UI και την πολιτική ομάδας

Όταν κάνετε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή τουΠροσθήκη νέων εγγράφων σε έγγραφα στο μενού "Έναρξη"το πλαίσιο ελέγχου, η τιμή του NoRecentDocsHistory στην περιοχή HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\ ορίζεται σε δυαδικό 01 00 00 00. NoRecentDocsHistory είναι μια ομάδα επιπέδου συστήματος η ρύθμιση πολιτικής.

Για κάθε πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου του Office, ώστε να είναι συμβατές, λογότυπο Microsoft Windows 2000 το πρόγραμμα πρέπει να αποδεχτεί την τιμή NoRecentDocsHistory. Όταν αυτή η πολιτική είναι ενεργοποιημένη, το πρόγραμμα πρέπει να μην εμφανίζονται τις λίστες των Πρόσφατων, για παράδειγμα, MRU στις τοFILEμενού και τοΑποθήκευση (Save)ANDOpenτα παράθυρα διαλόγου.

Tweak UI στα Microsoft Windows 2000 και Microsoft Windows NT 4

Όταν χρησιμοποιείτε Tweak UI των Windows 2000 ή Windows NT 4, μπορείτε να τροποποιήσετε NoRecentDocsHistory μόνο αν είστε μέλος των διαχειριστών της ομάδας.

About Tweak UI

Tweak UI is an unsupported tool. The following information is provided for informational purposes only. Microsoft Product Support Services is unable to answer questions about Tweak UI.
The following quote about Tweak UI comes from the Windows 98 Power Toys Readme.txt file:
Great care has been taken to ensure that TweakUI operates as it should. But please keep in mind, this tool is not a part of Windows and is not supported by Microsoft. For this reason, Microsoft Technical Support is unable to answer questions about TweakUI.

By using this unsupported tool, you are using them at your own risk.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
301691TweakUI modifies the Windows MRU policy setting
For more information about Windows 2000 group policy, browse to the following Microsoft Web site:
http://download.microsoft.com/download/5/2/f/52f3dbd6-2864-4d97-8792-276544ad6426/grouppolwp.doc

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 284896 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Publisher 2003
 • Microsoft Publisher 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbconfig kbnofix kbprb kbmt KB284896 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:284896

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com